Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלב שמירה מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

עד לפני כמה ימים היה ברשותנו כלב מרימנו 9 שנים ששמר בנאמנות על הבית.

לאחרונה התגלה אצל הכלב גידול סרטני אלים שדרדר את מצבו הבריאותי ונאלצנו להרדים אותו.

יש ביישוב שלנו בעיית פריצות ואנחנו רוצים לאמץ כלב שמירה. איזה סוגים מומלצים?

פתוח להצעות, אם יש.

תודה

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוגה גרמני או רועה בלגי "מלינואה".

האופצייה השנייה היא העדיפה עליי, כלב נאמן, חכם, חד, שומר מדהים וידידותי מאוד למשפחה...

פורסם

כלב שמירה עם גישה של אחרים לכלב. ?

או כלב שמירה. שאין לאף אחד גישה. חוץ מאחד או שניים

כי לאופציה 2. (מאולף לתקיפה.)

כלב כמו אמסטף / מסטינו / פיטבול / דוג דבורדו.

ולא הייתי רוצה להיות בחצר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אמסטף\פיטבול?

ממש לא כלבי שמירה לדעתי, טיפשים כמו נעל וייקחו את הגנב היישר לכספת עם קשקושים בזנב (אלא אם כן מאולפים כראוי, מאוד כראוי).

פורסם (נערך)

טיפשים??? בין הכלבים החכמים שיש לדעתי,הייתה לי אמסטפית 12 שנה,ומי שהעיז להיכנס לבית שלי מבלי שאחד מבני המשפחה יתן אישור (יפתח את הדלת או יתלווה אליו בכניסה לבית) אלא אם זה היה חבר שהיא הייתה מכירה הוא היה תקוע באיזה פינה בבית עד שאחד מאיתנו היה בא ומשחרר אותו וזה בלי אילוף.

עריכה אחרונה על ידי Mleder

Vw Polo GTI

פורסם
כלב שמירה עם גישה של המשפחה אליו- ז"א כלב שלא יהיה מסוכן כמו אמסטף/פיטבול/רוטוויל.

אבדוק לגבי רועה גרמני ורועה בלגי.

עוד הצעות?

תודה רבה לעוזרים

כלב מעולה, חכם חזק, ערני כל הזמן, חושים מפותחים מאד, עם הרבה כח, נאמן לבעלים ולמשפחה

כלב עבודה אמיתי.

היה לי ויש להרבה חברים אותו.

לא סתם גם היה כלב השמירה של הגרמנים וגם כלב מוביל בכלבי הצלה.

תהנה מאד - שים לב שאתה קונה לקנות כלב עם אגן A

קובי

:-)

פורסם
כלב שמירה עם גישה של אחרים לכלב. ?

או כלב שמירה. שאין לאף אחד גישה. חוץ מאחד או שניים

כי לאופציה 2. (מאולף לתקיפה.)

כלב כמו אמסטף / מסטינו / פיטבול / דוג דבורדו.

ולא הייתי רוצה להיות בחצר.

אמסטף\פיטבול?

ממש לא כלבי שמירה לדעתי, טיפשים כמו נעל וייקחו את הגנב היישר לכספת עם קשקושים בזנב (אלא אם כן מאולפים כראוי, מאוד כראוי).

כלב שמירה עם גישה של המשפחה אליו- ז"א כלב שלא יהיה מסוכן כמו אמסטף/פיטבול/רוטוויל.

אבדוק לגבי רועה גרמני ורועה בלגי.

עוד הצעות?

תודה רבה לעוזרים

כמה שגיאות וטעויות.

נתחיל מזה שאמסטף/ פיטבול הם לא כלבים טיפשים. כלבים מאוד מאוד חכמים, ומאוד מאוד אוהבים! כלבים חזקים, כלבים שאתה יכול לבעוט בהם והם לא ישחררו אבל עם זאת, כלבי שמירה הם לא.

במשך שנים רבות המיתו כלבים שגילו כל תקופנות לבני אדם. הגזע הזה נועד בשביל קרבות כלבים אחרים ולא להיות להיות תקופני כלפי בני אדם ולכן כלבי שמירה הם לא.

למשפחה? מהכלבים הכי טובים שיש! לשמירה? עדיף רועה בלגי.

גם רוטווילר אחלה כלב שמירה אבל אתה חייב לדעת מה אתה עושה וחייב מאלף (או לחילופין, להיות בעל המון ניסיון בעצמך).

פורסם
רועה קווקזי :twisted:

כלב השמירה הטוב ביותר שיש!

לא זקוק לאילוף בשביל לשמור.

הם טריטוריאלים מטבעם ויגנו על הבית בכל מחיר.

אמסטף\פיטבול?

נתחיל עם זה שטיפשים הם ממש לא!! צריך להפריד שובבות/אנרגיה מטיפשות.

הם הרבה יותר קלים לאילוף מרוב הכלבים שיש.

ואני אומר את זה מניסיון כמאלף כלבים שמגדל פיטבולית ועם המון ניסיון בגזעים האלה.

מה שכן, הם לא מתאימים להיות כלבי שמירה!

הם חברותיים מידי לבני אדם בשביל לשמור. צריך לעבוד איתם מאוד מאוד קשה בשביל לאלף אותם לשמירה. (תקיפה זה כבר משהו אחר, אבל גם בזה, הם פחות טובים מרועה גרמני/מלינואה).

הם כן יגנו על הבעלים אם מישהו ינסה לתקוף, אבל הם לא טריטוריאלים בטירוף.

רוטווילר קצת יותר מתאים למשימה, אך עדיין, השומר הכי טוב זה רועה קווקזי.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה עם דוברמן? פעם היה לחבר מבית הספר כזו כלבה והייתי פוחד לבוא אליו הביתה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רוטווילר קצת יותר מתאים למשימה, אך עדיין, השומר הכי טוב זה רועה קווקזי.

עודד.

למשפחתי בבריה"מ היה רועה קווקזי. לפי מה שנאמר לי היה אדם אחד או שניים שיכלו להתקרב אליו. כלומר, שבאופן כללי גם בני המשפחה לא היו אמורים להסתובב באזור בחופשיות [בד"כ משפחות של רועים וחוואים]. אני מניח שבארץ זה שונה, כי יש כאן המון ידע באילוף ואני משער שגם רועה קווקזי יכול להיות חברותי מספיק [כמו אצל הקטר]. מה שכן, זה כלב שבוודאי זקוק למאלף לא?

נ.ב. ברוסית אומרים VOLKODAV - טורף הזאבים. הכלב היה מגן על העדרים בלילות מפני טורפים שונים. לצערי היום הרבה משתמשים בכלבים הללו לשעשוע וקרבות. זה מזעזע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בסופו של דבר, כלב שמירה זה כלב שאתה צריך יותר להשקיע בלשמור שהוא לא יפגע במישהו לא נכון מאשר אתה מרוויח מהשמירה שלו. אם המשפט הזה לא נכון, אז יש לך כלב שהוא לא ממש שומר, אבל אולי הנוכחות שלו מספיקה להרתעה מסויימת (אם לא סימנו את הבית שלך דווקא, כי אם כן, לנטרל את הכלב זה שטויות).

עדיף להשקיע באמצעים אחרים, יותר נשלטים, ולקחת כלב שאתה לא צריך לדאוג שייפגע במישהו, כי לפגיעה כזו יש השלכות כלכליות שעולות יותר ממה שרב האנשים מחזיקים בבית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מחזק את falou, כלב שמירה בבית יכול להרתיע רק פושתקים מזדמנים . מי שרוצה לפרוץ ,יפרוץ.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם (נערך)

אתם אוהבים להגיב בלי לקרוא.

במידה ואין גישה לאנשים!!

כלב מאולף לתקיפה של אנשים.

התקנתי מצלמות במפעל.

בלילה יש 2 כלבי רוטוילר משוחררים בשטח.

במהלך היום הם קשורים בפינה בשטח בתוך כלוב ענק של 2 על 3 סגור גם למעלה.

ויש גדר כפולה לעובדים. שלא יגיעו בטעות לכלבים.

רק בעל הבית יכול להכנס ולתפוס את הכלבים. אחרת הם יפרקו אותך.

אני שלא מפחד מכלבים, ראיתי את השניים האלו הרגשתי לא בנוח.

אז בבקשה, נכון הם לא כלבי טרטוריה. אבל מאולף לתקיפה. במידה ואתה בטווח עין. עדיף למות.

KOKA.

לחבר של אבא היו 3 כלבי שמירה מסוג בוקסר. כלבים מטופחים, יפים, גדולים.

חבורה ש בדואים החליטו לפרוץ לבית.

הביאו חצי קילו בשר. עם רעל. ובזה גמרו את הכלבים.

מי שרוצה לפרוץ יפרוץ. פורץ מזדמן / חובבן / מסומם ידלג הלאה.

עריכה אחרונה על ידי Soundman

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...