Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שקניתי את הפולו שלי החלטתי לקנות גם על הדרך רדיו דיסק חדש. נפלתי על מבצע שהיה באוטו דיפו על רדיו דיסק של פיליפס שעלה לי 300 שקל כולל התקנה, כבר ברגעים הראשונים ראיתי שאחרי כל כיבוי והתנעה של המנוע המידע וההגדרות של הרדיו דיסק מתאפסים וניסיתי לסדר את זה אך ללא תוצאה. בהמשך החלו בעיות עם קריאת דיסקים וUSB והיום זה פשוט הפסיק לעבוד והדבר היחידי שכרגע מתפקד זה הAUX וגם הוא מתחיל לעשות בעיות.

במילה אחת: אכזבה

בכמה מילים: אכזבה גדולה וביזבוז של 300 שקלים.

לטובת הרדיו דיסק הסאונד איכותי והתפעול קל, לא ממליץ לקנות

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

דרעאק יש באוטו דיפו,עדיף היית קונה ברשת מכשיר נורמאלי וחוזר לכאן כדי לקבל הוראות התקנה.(ומתקין כמו שצריך)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ניסיתי להפעיל אחראיות..עלתה טענה של שימוש לא סביר, מסרתי להם את ברכותי ועזבתי את המקום.

העניין הזה של חיבור לא נכון נשלל מהתחלה, יש מצב שמדובר בדפקט תעשייתי ואני אכלתי אותה כי אין לי שום אפשרות להוכיח של שימוש "סביר" או לא. בכל מקרה כרגע אני חיברתי חזרה את הרדיו דיסק הישן למקומו ומחפש המלצה לרדיו דיסק טוב ולא יקר שיש בו USB וAUX שמתאים לאנדרויד וכמובן חשוב שיהיה קל לחבר אותו לבד בלי להוציא כסף על התקנה.

פורסם

מה זה שימוש לא סביר? אני מניח שהמכשיר לא הותקן על הטרנזיט של הברסלבים

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

שימוש לא סביר זה בדרך כלל כאשר יש נזק פיזי, האם יש נזק כלשהו במכשיר שבגללו לא רוצים לתת לך אחריות?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אני לא איש אודיו, אבל לחלוטין לא נשמע הגיוני שמכשיר תקין ימחק הגדרות, לכן אני מניח שהותקן לא נכון, היו בעיות חשמליות והן הרסו אותו סופית. כיוון שההתקנה בוצעה במקום שבו קנית את המכשיר, מה בדיוק התירוץ שלהם לא להוציא אותך מרוצה עם מכשיר תקין שעובד, אלא אם ניסית לפתור חלק מהבעיות עם פטיש ולהביור לפני שפנית אליהם? בקש לדבר עם מנהל סניף, קיבינימט זה 300 שקל שיגרמו לאנשים לא לקנות אם תפרסם את זה בפייסבוק שלהם. (ממליץ לך לעשות את זה)

פורסם

שימוש לא סביר?!

הם התקינו לך את המכשיר ואתה שילמת על התקנה ויש לך גם אחריות נכון?

זה שHU (רדיו דיסק) בשפת הפורום לא שומר הגדרות לאחר כיבוי אומר אחד מתוך שני דברים אפשריים:

1. חיבור לא נכון של חיווט המכשיר - יש כבל פלוס שצריך להתחבר למתח קבוע מהמצבר, יש כבל הארכה שצריך להתחבר לנקודת הארכה או גוף הרכב (מינוס בקיצור) ויש כבל שצריך להתחבר לפלוס אחרי ACC כלומר אחרי הפעלת סוויצ'

כנראה שחיברו לך ביחד את שני החוטים לכבל שבא אחרי הסוויצ' ואז בכל כיבוי של המערכת - ההגדרות והזכרון נמחקים ממנו.

2. תקלה ברכיב הזכרון של המכשיר.

איזה שימוש לא סביר בדיוק? - אתה עשית על הפאנל של הHU מנגל? על האש? ברביקיו?

אתה ניקית עם הפאנל של הHU את רצפת הרכב?

לא - אתה הדלקת וכיבית את המכשיר בכדי לשמוע מקורות צליל בין אם זה רדיו או USB או AUX.

מה גם שאני מבין שמדובר בHU שהוא MECHLESS כלומר ללא מנגנון מכאני שמפעיל תקליטורים (CD) אז בכלל לא אמור להיות כאן משהו שצריך להתקלקל כל כך מהר.

אתה כנראה קיבלת מכשיר תקול והם כנראה מנסים להתחמק מאחריות.

בבקשה - תיגש לשם חזרה ותפנה אותם לשרשור זה, אם צריך אפילו תיגש למתקין מומלץ מהפורום לקבל חוות דעת על ההתקנה כולל צילומים שיראו את מה שהולך שם - אני לא אתפלא בכלל אם המתקין שלהם עשה שם התקנה שגובלת בפשע.

מעבר לכך, הייתי אומר לך להתייעץ בפורום משפטי אבל בשביל 300 שקלים זה בוודאי לא שווה את הטרחה והזמן שלך.

בכל מקרה תחזור לשם ותדרוש החלפת המוצר - מה שלא סביר כאן זה שלא כיבדו אותך כלקוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא וויתרתי...ניסו לסדר לתקן להחליף חוטים הבעיה נשארה, את האמת אין לי כוח יותר להתעסק עם הדרעק דיסק הזה והחזרתי את הישן שעובד כמו שעון ללא שום בעיה ושום תקלה רק חבל שיש בו רק דיסקים ורדיו, כרגע לא כלכך בוער לי לקנות חדש(מחכה לשפר את המאזן הכלכלי שלי טיפה).

פורסם

זה אחלה רדיו-דיסק, או שנפלת על אחד דפוק או על התקנה דפוקה.

לא מבין את הקטע של ההתנערות מאחריות, אבל אם תרצה למכור אותו בזול AS IS - אשמח לקחת אותו

פורסם

אתה פראייר שאתה לא מתלונן להנהלה וזועם בעמוד פייסבוק שלהן, זו אשמתם הבלעדית במידה והרדיו דיסק ללא שריטות קשות או פגיעות. זרקת 300 שקל לפח בעצם ונתת לזה לעבור בשלום.

Miata ND2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...