Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי בחורות יפות ומכוניות מהירות זה השילוב הכי מעניין ויפהפה שקיים בעולם כולו,אז מדוע בארץ לא רואים יותר בחורות שמגיעות למפגשים?הן לא אוהבות מכוניות?הן לא נמשכות לגברים בעליי רכבים ספורטיביים מהירים? אז מה לדעתכם למעשה הסיבה העיקרית לכך.

אין כמו קמארו עצבנית

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

לדעתי, בחורות אוהבות דבר ראשון כסף - שזה אומר גבר עשיר עם בית גדול ורכב יקר. בעוד הגבר נמצא במפגש עם רכבו הספורטיבי, החברה שלו עסוקה בשופינג מטורף בקניון עם הכרטיס אשראי של החבר כמובן, ולכן אתה לא רואה אותן במפגשים. בקיצור תחפש בקניונים.

פורסם
לדעתי בחורות יפות ומכוניות מהירות זה השילוב הכי מעניין ויפהפה שקיים בעולם

כי הן חושבות שגברים יפים ומכוניות מהירות זה השילוב הכי מעניין ויפהפה שקיים בעולם, וכנראה הן לא מגיעות כי אתה וסביבתך לא עונים על הקריטריונים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בחורות טובות באמת מעדיפות גבר רגוע, לא כזה שמפגין את כוחו והעושר שאולי אפילו אין לו. הן גם מעדיפות לשבת לצד נהגים רגועים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המכוניות במפגשים בארץ הרבה פחות מיוחדות ממה שאתה מדמיין, בעלי המכוניות הרוב ערסים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

דווקא הייתה אתמול בחורה (או יותר נכון ילדה) עם קופר jcw במפגש של מועדון אלפא. אבל נראה לי שהיא הגיעה לשם בטעות או משהו כזה.

עד היום יצא לי להכיר 5 נשים בדיוק בכל הגילאים שהתלהבו מנהיגה ומכוניות בכלל. לך תבין למה..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

היא נהגה על Paceman JCW, לא קופר. היא גם יצאה מהחניון נגד כיוון התנועה וכמעט נכנסה בסירנקו...

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

בדיוק סוג הבחורות שלא קשורות למפגשי רכב. "אבא אני מתלבטת, מיני זה מגניב, מצד שני לחברות יש ג'יפים" "מה הבעיה? הנה אבא קנה לך פייסמן. מכוער כמו ג'יפ מצוי, מגניב כמו היפופוטם במיני (האוטו או החצאית, לא משנה)"

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
בחורות טובות באמת מעדיפות גבר רגוע, לא כזה שמפגין את כוחו והעושר שאולי אפילו אין לו. הן גם מעדיפות לשבת לצד נהגים רגועים.

אני ממליץ לכן על בחורות רעות.

מאותה סיבה שלא רואים יותר גברים בסטודיו C.

לכן אני ממליץ לבנים שרוצים לפגוש בנות לא להגיע למפגשים אלא להגיע לסטודיו C ולהתעמל. זה ישפר את סיכוייהם גם מבחינת מראה/כושר וגם מבחינת מקריות סטטיסטית של לפגוש את המין היפה.

פורסם

הת'רד הזה מסבר למה. בגלל חוסר פירגון טוטאלי לאשה והשקפה סקסיסטית של בבון מצוי. סליחה. יש לומר גבר ישראלי במקום בבון.

פורסם
אני ממליץ לכן על בחורות רעות.

לא צריך רעות. אבל כנראה שחברי הפורום הצעירים צריכים לחפש חובבות הגה. בדיקה קצרה של חברי הפורום הפעילים תעלה שמדובר בשילוב נדיר מאד. מבחינתי חובבות SUV שחונות על מדרכות וחותכות נתיבים תוך שליחת מהנשמע אינן נכנסות לקטגוריה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא צריך רעות. אבל כנראה שחברי הפורום הצעירים צריכים לחפש חובבות הגה.

והמבוגרים?

ובכלל, צריך לחפש בחורה עם אותם תחביבים?!

אני חושב שצריך תחביב גנרי אחד משותף, השאר יכול להיות נפרד.

• תוכן חדש...