Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מעוניין בקניית פיקנטו חדשה (78,000) אני רוצה להגיע לסוכנות חד והחלטי לכן הייתי שמח שאלה ממכם שיצא להם להתמקח יעזרו קצת.

יש לי "חבר" וראיתי שבזמן המבצע מכרו אותה ב73,500 ש"ח, האם הם יסכימו למכור לי במחיר הזה? או שאני צריך לחכות למבצע הזה שוב או ליום מכירות?

האם העובדה שאחי קנה פיקנטו לפני שנה תעזור לי?

אם אני אשכנע את אימי לקנות גם פיקנטו בכמה זה יכול להוזיל את המחיר?

מה לגבי התמקחות על אבזור? כדאי להיכנס לזה? או עדיף להתמקח בכל הכוח על המחיר?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Tal Shabi
פורסם

ביום מכירות לא ייתנו לך את המחיר של מבצע חבר.

מה שכן במחיר הבסיס (78900) תוכל לכלול אבזור כמו מערכת מולטימדיה חיישני רברס מרימי שמשות וכדומה.

אישית הייתי מעדיף לוותר על המערכת מולטימדיה ושיכללו במחיר את אגרת הרישוי.

פורסם

אם אתה לא פוחד מלהיות בעל רכב ליסינג לשעבר, יש אפשרות לרכוש את הפיקנטו אוטומטית ברמת האבזור הנמוכה בכ-70K ש"ח - יד ראשונה 0 ק"מ מליסינג. המחיר כולל אגרת רישוי, חיישני רוורס וקודנית.

• תוכן חדש...