Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב יד 2, בבעלות המשפחה כ9 שנים נקנתה עם 100 אלף ק"מ.

הרכב עבר 277000 ק"מ. והוא בעל מערכת גז חוקית (ברשיון).

טסט 4/15.

יד 1 הייתה ליסינג 3 שנים מחברת שלמה סיקסט (לפי הביטוח היה לנהג מעל 24, אין לי מושג בפועל אם הילדים שלו נהגו או לא).

כשנה וחצי אחותי נוהגת ברכב הנ"ל בעקבות קניית רכב חדש לאבא, כעת הוזמנה i10 חדשה לאחותי.

המערכת כרגע מנותקת היות ויש דליפה לתא הנוסעים שלא הצליחו לאתר במוסך נענע בראשון, וגז פרו עברו לצפון אז המשכנו ליסוע על בנזין.

הרכב עבר תאונה מאחורה כתוצאה מכך הוחלפה דלת תא המטען, פגוש, פנס אחד, מגן מתחת לפגוש והרצפה עברה יישור.

במהלך השנה נוספו שפשופים בטמבונים, מכה על תא מטען אחורי ועוד מכה בדלת+קנט שמאלי (נשים.. :roll:). מלבד זאת הוחלפו הכנפיים לפני שקנינו את הרכב.

ב170,000 הוחלף גיר + קולר לגיר (אצל ספי).

הוחלפו עוד המון דברים כמו בולמים, ציריות, תפוחים, מספר צינורות שהתביישו, פלאנג' מים וכו'.

הרכב מטופל במוסכים - לפעמים במורשה בפולקסווגן, יישור קוו רציני לפני כ3 שנים אצל רון(מעל 4 אלף), אחכ עוד טיפול אצלו, לפני כשנה וחצי יישור קו כולל בפולקסווגן בפ"ת( כ2k שח) , ולאחר מכן במוסך מיצובישי ברמלה). אם זה חשוב, ניתן לגשת למורשה, או לרון לבדוק לפי מספר רכב, ויש גם קבלות שצריך לאתר אותן.

מטופל רק בשמן ליקוי מולי 5/40 ובנוזל קירור של G12.

IMG-20140830-WA0000.jpgIMG-20140830-WA0001.jpgIMG-20140830-WA0002.jpgIMG-20140830-WA0003.jpgIMG-20140830-WA0004.jpg

מחיר מבוקש 7000 שח, המחיר גמיש למי שמגיע לראות את הרכב!!

הרכב ברמלה, אני ברחתי משם ולכן יצירת הקשר עם אחותי ובעלה.

יוסי: 054-5654133

מי שירצה לראות את בעל הרכב (אבא שלי) ניתן לתאם בכייף (לאחר השעה 19:20 בבית)

עריכה אחרונה על ידי Paprika-Metuka
  • תוכן חדש...