Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוסיתא רום כרמל שנת 81

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם השאלה שלי היא מאיזה דגמי מכוניות אני אוכל לקחת חלקים כדי שיתאימו לסוסיתא רום כרמל שנת 81?

רענן עזר לי הרבה ואמר לי שרוב החלק הקדמי בסוסיתא זה טריומף הרולד.

תודה רבה לעוזרים!!

רותם

עוד שאלה ספציפית: אם אני קונה צינור לקאליפרים הקידמיים שבוודאות הוא מתאים להם, איך אני מחפש שהצד השני של הצינור יתאים להברגה של הצינור נחושת? (לאיזה סוג אוטו הצינורות מתאימים? http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GBH216

http://www.ebay.co.uk/itm/TRIUMPH-SPITFIRE-HERALD-VITESSE-FRONT-BRAKE-HOSES-NEW-GBH216-/350628346364 )

פורסם
נכנסת לקישורים שצירפתי? אין אפשרות שאחד הצינורות מתאים?

תודה על התשובה

לא מבין לה לקנות בחו"ל ולקחת סיכון שלא תהיה התאמה, הרי יש בארץ מספר עסקים שמייצרים צינורות כאלה. אני קניתי את כל הצנרת הגמישה שיוצרה לפי תקן אצל טכנו צינור ברחוב יצחק שדה בתל אביב .

בברכה אריק

פורסם
לא מבין לה לקנות בחו"ל ולקחת סיכון שלא תהיה התאמה, הרי יש בארץ מספר עסקים שמייצרים צינורות כאלה. אני קניתי את כל הצנרת הגמישה שיוצרה לפי תקן אצל טכנו צינור ברחוב יצחק שדה בתל אביב .

בברכה אריק

זהו שאני לא רוצה לקחת את הסיכון לכן כתבתי את השאלה. בנוסף אני יכול לקנות זוג צינורות ב80 שקל שזה פחות ב50 שקל מצינור בודד בארץ

שוב תודה על התשובה

פורסם

אכן, יש סיכוי שהצינור של "רימר" יתאים, אבל לא בטוח..

ה"רום" הוא הכלאה של "טריומף" ו"הילמן" - לך תדע אם צינור של "הרלד" יתאים, הן מבחינת תבריגים והן מבחינת אורך.

המחיר של שני צינורות עם משלוח יהיה כ- 115 ש"ח (בדקתי...), וכיון שמדובר בחלקי מערכת בלימה המשלוח עלול להעצר ותידרש לאישור של משרד התחבורה. זה "כאב ראש" רציני, ללא ספק...

הרבה יותר פשוט - גש עם הצינור שלך ל"אחים סמי", קבוץ גלויות 12 ת"א. במקום ייצרו בשבילך צינורות חדשים במחיר של כ- 100 עד 110 ש"ח ליחידה ("טכנו צינור" מזמין, כנראה, את צינורות הבלמים אצלם).

וכאן בטוח שאינך צפוי לשום סיכון, אם כי להלכה אולי תשלם כמה לירות יותר.

בהצלחה

עודד

פורסם

"טכנו צינור" מזמין, כנראה, את צינורות הבלמים אצלם.

עד כאן!

טכנו צינור מייצר את הצינורות בעצמו, לפי דוגמה או לפי דרישה. מכיון שהוא ייצר את כל הצינורות שהיו דרושים לשיפוץ הרובר - אני יכול להעיד על כך מכלי ראשון. אלי אדם חביב, אוהב אספנים ועוזר להם בחפץ לב בידע הרב שלו.

http://lulisml.wordpress.com/2011/11/07/26-453-%D7%97%D7%95%D7%96%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%A8%D7%A7-%D7%97%D7%9E%D7%A9%D7%94-%D7%A2%D7%A9%D7%A8-%D7%94%D7%91%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9D/

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

אם כך - אני מתנצל (ולכן הוספתי את המילה "כנראה").

אין ספק כי אלי אדם חביב ומסייע לאספנים, ועל כך גם אני יכול להעיד מכלי ראשון.

עודד

פורסם

אכן כך ישראל, אני קניתי מטכנו צינור את כל צנרת הבלמים הגמישה כולל ייצור שני צינורות קשיחים על תבריגיהם. גם את צינור הדלק מהמיכל עד המשאבה קניתי אצלו.

אולי הוא לא הכי זול בשוק אבל מצא לי פיתרון לכל דרישה.

בברכה אריק

פורסם

אני מיצר צינור קשיח לפי דוגמה 0522790303 רוב הסוסיתות באץ נוסעות על צינורות שאני יצרתי

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
עד כאן!

טכנו צינור מייצר את הצינורות בעצמו, לפי דוגמה או לפי דרישה. מכיון שהוא ייצר את כל הצינורות שהיו דרושים לשיפוץ הרובר - אני יכול להעיד על כך מכלי ראשון. אלי אדם חביב, אוהב אספנים ועוזר להם בחפץ לב בידע הרב שלו.

http://lulisml.wordpress.com/2011/11/07/26-453-%D7%97%D7%95%D7%96%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%A8%D7%A7-%D7%97%D7%9E%D7%A9%D7%94-%D7%A2%D7%A9%D7%A8-%D7%94%D7%91%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9D/

שלום

טכנו צינור רשאי ליצר צינורות בלם ממתכת בלבד!!!

אין רישיון ואני יודע בודאות שאלי לא מיצר צינורות בלם גמישים כי אין לא אישור לא ממשרד התחבורה, ולא ממכון התקנים!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
אני מיצר צינור קשיח לפי דוגמה 0522790303 רוב הסוסיתות באץ נוסעות על צינורות שאני יצרתי

שלום

אסור לך ליצר צינורות בלם כול שהם לכלי רכב!!!

אין לך הסמכה ואין לך מוסך מורשה! זה שקניתה כלי ליצור קונוסים עוד לא מקנה לך את הידע והרישיון.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
ה"רום" הוא הכלאה של "טריומף" ו"הילמן" - לך תדע אם צינור של "הרלד" יתאים, הן מבחינת תבריגים והן מבחינת אורך.

לא מדוייק: לרום 1301 יחידת כוח של הילמן אוונג׳ר, אבל בכל הקשור למתלים קדמיים ומערכת בלמים - אין הבדל בין הדגמים השונים וכולם (מה-13/60) מבוססים על מערכת בלימה ומתלים (קדמיים) של טריומף. ההבדלים שכן קיימים הם במשאבת הבלימה הראשית, שמשנת 1973 היא כפולה ובסיוע מגבר בלם וכן בהימצאותו של מוט מייצב קדמי עבה יותר ברום 1301 (שגם הוא - מקורו בטריומף).

אז בכל הקשור להברגות של צינורות הבלם. קרוב לוודאי שהן מתאימות. מה שאיני יכול לומר לך הוא האם האורך מתאים... לא הייתי טורח להסתכן בשביל חיסכון של 100 שקלים.

לגבי שאר מקורות החלקים:

לוח מחוונים: אם צריך, יש במחסן פיברקלאב

ידיות איתות ומגבים: של טריומף ספיטפייר מודל מאוחר

מנוע מגבים: טריומף

איתותי צד: פיאט 500

פנסים אחוריים: אלפא ג׳וליה סופר

פנסים קדמיים: טלבוט סאנבים

ידיות דלתות חיצוניות: פיאט

ידיות דלתות פנימיות: פיאט 500

שאר הדברים היו ביצור מקומי. חלקם (גומיות למשל) במידות אוניברסליות. את רוב הדברים ניתן עדיין למצוא פה ושם (חדש או משומש) או לתקן. למעשה, החלק היחיד ברום 1301 אשר אחר מקורו לא הצלחנו להתחקות וגם לא הצלחנו לאתר לו תחליף הן גומיות החלון המשולש הקדמי.

בהצלחה.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
אכן, יש סיכוי שהצינור של "רימר" יתאים, אבל לא בטוח..

המחיר של שני צינורות עם משלוח יהיה כ- 115 ש"ח (בדקתי...), וכיון שמדובר בחלקי מערכת בלימה המשלוח עלול להעצר ותידרש לאישור של משרד התחבורה. זה "כאב ראש" רציני, ללא ספק...

הרבה יותר פשוט - גש עם הצינור שלך ל"אחים סמי", קבוץ גלויות 12 ת"א. במקום ייצרו בשבילך צינורות חדשים במחיר של כ- 100 עד 110 ש"ח ליחידה ("טכנו צינור" מזמין, כנראה, את צינורות הבלמים אצלם).

וכאן בטוח שאינך צפוי לשום סיכון, אם כי להלכה אולי תשלם כמה לירות יותר.

בהצלחה

"האחים סמי" רוצים 175 ש"ח לצינור בודד.

לא מדוייק: לרום 1301 יחידת כוח של הילמן אוונג׳ר, אבל בכל הקשור למתלים קדמיים ומערכת בלמים - אין הבדל בין הדגמים השונים וכולם (מה-13/60) מבוססים על מערכת בלימה ומתלים (קדמיים) של טריומף. ההבדלים שכן קיימים הם במשאבת הבלימה הראשית, שמשנת 1973 היא כפולה ובסיוע מגבר בלם וכן בהימצאותו של מוט מייצב קדמי עבה יותר ברום 1301 (שגם הוא - מקורו בטריומף).

אז בכל הקשור להברגות של צינורות הבלם. קרוב לוודאי שהן מתאימות. מה שאיני יכול לומר לך הוא האם האורך מתאים... לא הייתי טורח להסתכן בשביל חיסכון של 100 שקלים.

לגבי שאר מקורות החלקים:

לוח מחוונים: אם צריך, יש במחסן פיברקלאב

ידיות איתות ומגבים: של טריומף ספיטפייר מודל מאוחר

מנוע מגבים: טריומף

איתותי צד: פיאט 500

פנסים אחוריים: אלפא ג׳וליה סופר

פנסים קדמיים: טלבוט סאנבים

ידיות דלתות חיצוניות: פיאט

ידיות דלתות פנימיות: פיאט 500

שאר הדברים היו ביצור מקומי. חלקם (גומיות למשל) במידות אוניברסליות. את רוב הדברים ניתן עדיין למצוא פה ושם (חדש או משומש) או לתקן. למעשה, החלק היחיד ברום 1301 אשר אחר מקורו לא הצלחנו להתחקות וגם לא הצלחנו לאתר לו תחליף הן גומיות החלון המשולש הקדמי.

בהצלחה.

און תודה רבה רבה זאת התשובה שחיפשתי!!

באמת סחטיין על הזמן שאתה משקיע בתשובות.

דרך אגב הזמנתי בינתיים סט גומיות לשיפוץ של הקאליפרים.

ושוב תודה ושבוע טוב

רותם

פורסם (נערך)
שלום

אסור לך ליצר צינורות בלם כול שהם לכלי רכב!!!

אין לך הסמכה ואין לך מוסך מורשה! זה שקניתה כלי ליצור קונוסים עוד לא מקנה לך את הידע והרישיון.

בברכה בני ל.

וואלה אני לא זוכר שבהסמכה לניהול מוסך למדתי את זה

וטכנו מה שלא יהיה בעל ההסמכה באמת מיצר ? או שאחמד עושה ושם בטוח אין הסמכה

בני עם נחפור 90 אחוז מהרכבים המטופלים בארץ עוברות תחת ידיים של כאלה אולי עם סוג 1

שלא נדבר על האספנות שפורקו לגורמים והורכבו ע"י הבעלים בלי הסמכה

ולך יש הסמכה ליצר צנרת קשיחה ?

ואני מדבר על צנרת קשיחה ולא על גומי ששם צריך מכון תקנים

למה למה

ארץ אוכלת יושביה

עריכה אחרונה על ידי ariebz

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תוכן חדש...