Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עליתי על מטוס ועזבתי לתקופה לא ידועה.

לפני שעזבתי, השארתי להורים יפוי כח נוטוריוני שמאפשר להם לנהל בערך את כל ענייני בארץ.

בארץ נשארו כל מיני דברים רשומים על שמי, לדוגמא רכב.

הורי עברו דירה ורצו לעדכן במשרד הפנים גם את הכתובת שלי, כדי שהמדינה תהיה מעודכנת בדרכים להשיג אותי, אבל הם מסרבים בכל תוקף.

ניסיתי להתקשר לפניות ציבור של רשות האוכלוסין בדקה וחצי שהם אמורים לעבוד, אבל אף אחד לא עונה. שלחתי כבר שני מיילים וגם עליהם אין מענה.

ניסיתי לפנות לקונסוליה, אבל הם אמרו שהם לא עושים דברים כאלה.

יש לי הרגשה שכשאחליט לחזור לארץ, יחכו לי שם מובחרי משטרת ישראל על מנת להעביר לי את כל המסרים שלא נשלחו אלי בזמן שהותי בחול.

יש למישהו רעיון לאן עוד אפשר לפנות מבלי לחזור לארץ פיזית?

פורסם

קודם כל תירשם בקונסוליה, כך שיהיה תעוד שלך.

חוץ מזה את מי מעניינת הכתובת שלך?

הכי הרבה כשתגיע לביקור....ואתה תגיע, תעדכן את הכתובת.

אם יש גוף כמו בנק, עדכן אותו לכתובת למשלוח דואר.

אני לא רואה בעיה במקרה שלך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

+1 לרישום בקונסוליה.

נדמה לי שאתה אפילו חייב להירשם בקונסוליה אם אתה גר בחו"ל תקופה ממושכת.

+1 גם לנסיון לעדכן בשליחה בדואר.

ואם לא - אז אפשר לנסות לעדכן במשרד הפנים רק "כתובת למשלוח דואר".

יש להם גם שדה כזה, נפרד מכתובת המגורים.

אין לי מושג אם רשויות המדינה אכן ישלחו לכתובת הזו.

אפשרות אחרת היא להעביר את הרכב לבעלות של מישהו שכן נשאר בארץ (אם יש חשש לדו"חות מצלמה אז אולי על שם איזו אחיינית בת שנתיים? או סבתא בת 90?)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חוץ מזה את מי מעניינת הכתובת שלך?

אני לא רואה בעיה במקרה שלך.

הצבא למשל...? (מילואים וכו')

(ואני שואל) מה עושים במקרה כזה ? (שהחלטת לרדת מהארץ לתקופה לא ידועה)

alfa 156 2.5.

פורסם

אתה מודיע למשרד המילואים. חוץ מזה שהם רואים במחשב שאתה לא בארץ

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

צריך גם לשלוח מכתב רשום לרשות השידור ולשלם יתרת אגרה. כמו כן לעשות שמירת זכויות בביטוח לאומי וזהו.

פורסם

מילואים זה ממש לא בעיה.

אם יבואו בטענות בדיעבד אז מראים להם חותמות בדרכון (או יותר נכון את הפתק המסכן הזה שמקבלים היום במקום)

אפילו זה מיותר, הם בעצמם רואים שהיית בחו"ל.

רשעות השידור לא רלוונטית - הוא גר אצל ההורים לפני העזיבה, אני מניח שהם שילמו (או שאין להם בכלל טלויזיה)

ביטוח לאומי כדאי לברר ולהחליט מה עושים מולו בלי קשר לכתובת. הכתובת פה היא עניין שולי.

העניין העיקרי שצריך לדאוג ממנו לדעתי זה קנסות עיריה/משטרה בעניין הרכב שעל שמו.

וכמובן גם כביש 6/הנתיב המהיר/מנהרות הכרמל. (אבל לשלושת אלה אפשר לעשות מנוי ולישון בשקט. למשטרה + 1000 עיריות שיש בארץ - לא)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

את העניינים עם ביטוח לאומי סידרתי.

כרגע מדאיג אותי רק עניין האוטו. גם חידוש הרשיונות לא יגיע לכתובת החדשה וגם דוחות באם יהיו.

העקוב אחרי של דואר ישראל זה בדיחה, אף מכתב בשלושת החודשים האחרונים לא הגיע לכתובת החדשה.

נתחיל בביקור בקונסוליה ומשם ננסה להתקדם

• תוכן חדש...