Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני נוסע על ניסאן מיקרה 2011, שמתי לב למשהו מאוד מוזר. בזמן איתות (שמאלי בלבד) תוך כדי לחיצה על הברקס יש רעש מוזר ממכסה המנוע. היום ביקשתי ממישהו שיבדוק מאיפה מגיע הרעש בזמן שאני הייתי באוטו והוא אמר שהרעש הגיע מאיזור הפנסים, גם הימני וגם השמאלי. כשמאותתים ימינה זה לא קורה, וגם עם איתות שמאלי בלי ברקס (פארקינג ובולם יד) זה לא קורה. בנתיים שמתי לב שזה קורה אחרי כמה זמן של איתות ובדרך כלל אחרי כמה דקות של נסיעה.

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? יש צורך ללכת למוסך?

תודה

פורסם

בעצת מוסך תלפיות ניסיתי לשחק עם המנוע של הרמת הפנסים. לא היה צורך לנתק וכו', פשוט שיניתי את כיוון הפנסים מ0 ל1 והרעשים נעלמו.

תודה!

פורסם

לא פתרת את הבעיה רק עקפת אותה ועכשיו אתה נוסע עם אורות לא מכוונים אז מה עשית בזה?

יש לך בעיה עם אחד האורות בפנסים האחוריים (איתות בלם חנייה או שילוב שלהם) כשתסדר את זה יסתדר לך גם הרעש של כוון האורות מקדימה

פורסם (נערך)

ובכל זאת זה תאורה נמוכה מהרגיל ועדיין יש בעיה עם האורות האחוריים וזה גם לא בטיחותי

לא עוקפים בעיות בצורה כזו חובבנית אלא פותרים אותם והפתרון יכול להיות מאוד פשוט אז למה לתת עיצות של חובבן

ועוד דבר אם לא יטפלו בבעיה עכשיו זה יגיע למצב של קונקטור ופנס אחורי שרופים ואז לא תהייה תאורה בכלל מאחורה והתיקון יהיה מאות שקלים

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

הבעיה נפתרה בעזרת עיצה של בעל מוסך מקצועי ושלום על ישראל.

אתה לא יכול דרך מסך המחשב לפתור בעיה שלכאורה קראת עלייה באינטרנט או קראת TSB ולהיות בטוח שאכן הצדק איתך.

חובבן או לא חובבן אבל אחד שיש לך מה ללמוד ממנו וזה אני.

איזה כייף לי :)

פורסם

אחד אתה מתבלבל קצת ביני לבינך קצת כי אני לא חיי בעולם של קבצי PDF

שתיים הבעיה לא נפתרה אלא רק הסמפתום שלה

שלוש אני בטוח שצדק איתי כי אני מכיר את המכוניות האלו כמו שרון מכיר ואגיות ואיתו אתה לא מתווכח נכון?

פורסם

סתם סקרנות , איך נוצר הקשר בין מנגנון האיתות ומנוע לקביעת גובה אלומה בפנס ראשי. אילו היה מדובר בפנס עוקב פנייה אפשר להבין אבל במקרה הזה מתבקש הסבר מהמומחים.

פורסם (נערך)

שיש בעיות של מגעים בנורות האחוריות זה גורם לזרם חוזר שמפעיל כל מיני מעגלים שנמצאים על אותה הזנה ונמצאים ב 0 זרם באותו זמן

זה מזכיר לי שהיה לי פעם מקרה כזה בבעיית מגעים בפנס אחורי שהרימה את החלון נהג ככה פתאום נסיעה

תבין כמה זמן השקעתי בלחפש בעייה של חלון נהג עולה סתם ככה באופן עצמאי ואחרי שעות של עבודה בחיפוש בעיות באיזור הדלת לגלות שתיקון מגעים של כמה דקות בפנס אחורי ואין יותר בעיה

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
  • תוכן חדש...