Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט, כשמדובר ב 4000 ש"ח (ויותר לפי מה שהבנתי) לטיפול שנתי אני חושב שזה מעבד את המשמעות של המושג דיטיילינג.

בתקציב הזה אני יכול לצבוע את כל הרכב מחדש, בתוספת אלפיה אפילו במקום איכותי.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בהחלט, כשמדובר ב 4000 ש"ח (ויותר לפי מה שהבנתי) לטיפול שנתי אני חושב שזה מעבד את המשמעות של המושג דיטיילינג.

בתקציב הזה אני יכול לצבוע את כל הרכב מחדש, בתוספת אלפיה אפילו במקום איכותי.

לצבוע אתה יכול. השאלה באיזו איכות? ומדובר אל חומר הגנה ולא מתקן. זה משנקרא פעולה מונעת. רכב יחסית חדש או חדש אתה לא תיקח אותו לצבע כללי

פורסם
חייב חהבין משהו לגבי הציפוי הזה , כתבת שרכב שעשה 5 שכבות ניסו לחרוט על הפח ולא הצליחו , לכמה זמן זה מחזיק בערך המצב שכביכול הצבע לא יכול להפגם?

יש פה הרבה תלוי. כמו שאומרים שבלי סכל אפשר לשבור את הראש. אבל זה מענה מאוד אפקטיבי נגד דלתות של השכנים, כפתורים במכנס כשה מישהו נשען

על הרכב עגלות של סופר וכו'. במקרים מסוימים גם מענה לוונדליזם( גרפיטי, חריטות)

פורסם

בקיצור הרכב הופך לסופרמן, לא יכול לקרות לו כלום, אפילו המקדם גרר שלו משתפר ואז הוא הופך למהיר יותר.

אפשר להחנות בתל אביב בראש שקט?

"יאללה בירי".

פורסם
בקיצור הרכב הופך לסופרמן, לא יכול לקרות לו כלום, אפילו המקדם גרר שלו משתפר ואז הוא הופך למהיר יותר.

אפשר להחנות בתל אביב בראש שקט?

יש דרגת קשיחות של חומרים. הכי קשיח זה יהלום. רמת הקשיחות שלו זה 10H. הסרמיק פרו 9H. דרך אגב מכאן שם המוצר. תמיד יש דברים יוצאי דופן אבל לאחר 4 שכבות ומעלה נותן מענה ב80% בארך. החומר עצמו קשיח. אפילו שיש משהו זה יורד בקלות במקום שתהיה חריטה

פורסם

אני מאוד מצטער (ואולי זה לא מקומי בתור "חדש" פה) אבל מאוד קשה לי כשעסק שמנסה להיראות רציני (ובמיוחד בטווח המחירים שהוא מציג) כותב עם שגיאות כאלה בסיסיות.

זה צורם בעין.

פורסם

אני לא חושב שזה מה שימנע ממישהו לבקר בעסק, קורה שלבנאדם יש שגיאות כתיב, זה יכול לנבוע מלא מעט סיבות, אין לשפוט על כך, יצא לי לפגוש לא מעט אנשים מכובדים שכותבים עם שגיאות כתיב.

אני מאד מקווה שבעל העסק ישכיל להראות לנו סרטון דוגמא של החומר ומה הוא נותן, אני אהיה יותר משמח לאכול את הכובע.

אם באמת החומר כלכך חזק ועמיד כמו שבעל העסק אומר אני בטוח שיהיו לא מעט אנשים שיהיו מוכנים לשלם עליו.

עכשיו חובת ההוכחה היא עליכם.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
אני מאוד מצטער (ואולי זה לא מקומי בתור "חדש" פה) אבל מאוד קשה לי כשעסק שמנסה להיראות רציני (ובמיוחד בטווח המחירים שהוא מציג) כותב עם שגיאות כאלה בסיסיות.

זה צורם בעין.

זה לא עניין של שגיאות כתיב. אתה מבין אותי. שגיאות לא משפיעות על איכות העבודה שאנו מבצעים.
פורסם
מדובר על השקעה 1% או 2% מהרך של אוטו חדש שמאפשרת לרכב לאחר כמה שנים להישאר חדש

לא קונה את זה, להערכתי אלא אם תחשוף אחרת, דובר על טיפול בעלות של 5-7K ש"ח (כולל הכל) אם לא יותר ופה איבדת אותי. פשוט טירוף.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
לא קונה את זה, להערכתי אלא אם תחשוף אחרת, דובר על טיפול בעלות של 5-7K ש"ח (כולל הכל) אם לא יותר ופה איבדת אותי. פשוט טירוף.

בן.

מחזק מאוד את מה שאמרת , זה לא דיטיילינג עממי - וחומר ציפוי לא צריך לעלות 1000 !!! שקל לשכבה , מוגזם ומופרך לכל הדעות, תעשו את החושבים שלכם לגבי המחיר .

פורסם

מזכיר לי שכשקניתי את הרכב ביקרתי ב"SUNFILM" והצעת המחיר לציפוי הרכב ב"שקית" של 3M נגד שריטות היתה 600 ש"ח לפני מע"מ למ"ר.

על כל הרכב שלי למעט הגג היה הייתי צריך לשלם 6-7K.

טירוף.

בסוף ויתרתי.תיקון שיפשוף עלה לי פחות מעשירית.עדיף כבר פעם בתקופה להשקיע בתיקון שיפשופים ומכות ,יותר משתלם.

פורסם
מזכיר לי שכשקניתי את הרכב ביקרתי ב"SUNFILM" והצעת המחיר לציפוי הרכב ב"שקית" של 3M נגד שריטות היתה 600 ש"ח לפני מע"מ למ"ר.

על כל הרכב שלי למעט הגג היה הייתי צריך לשלם 6-7K.

טירוף.

בסוף ויתרתי.תיקון שיפשוף עלה לי פחות מעשירית.עדיף כבר פעם בתקופה להשקיע בתיקון שיפשופים ומכות ,יותר משתלם.

אני מסכים שעל שירות פרימיום תשלם פרימיום , מי שיש לו ובא לו, למה לא ?! אבל , וכאן האבל הגדול , יש דבר שנקרא ריאליות,טאקט מחירי , וכאן ניראה שממש איבדו את זה .

• תוכן חדש...