Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך ניתן לבדוק את העמידות שלך החומר הזה?

האם לאחר ישום של 4 שכבות הרכב יוכל לצאת ממכונת שטיפה ללא סרוולים ושריטות?

בשום מקום אין 100%. מכונת שטיפה זה דבר הגרוע ביותר שאתה יכול לעשות עם הרכב שלך. לאחר 4 שכבות ההגנה היא ב70% בארך. מה שכן אם שוטפים את הרכב בצורה נכונה אין שום בעיה אם הציפוי. חוץ מזה לא חושב שמישהו שאוהב את הרכב שלו ומוכן להשקיע כדי לשמור עליו יכנס למכונת שטיפה!

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה לא עניין של שגיאות כתיב. אתה מבין אותי. שגיאות לא משפיעות על איכות העבודה שאנו מבצעים.

אני לגמרי בטוח שאין קשר בין איכות העבודה לשגיאות הכתיב, אני רק אומר שזה צורם בעין.

לי אישית קשה עם זה, אבל כמו שכבר אמרו זה לא ימנע ממני לקנות מעסק כזה.

כבר נתקלתי ביבואן של מותג מאוד מכובד שכותב עם יותר שגיאות ממך, כולל בפרסומים בפייסבוק וכו'.

פשוט זה עניין שהפך להיות שכיח מדי, אני מקווה שלא יתגבר.

פורסם
בשום מקום אין 100%. מכונת שטיפה זה דבר הגרוע ביותר שאתה יכול לעשות עם הרכב שלך. לאחר 4 שכבות ההגנה היא ב70% בארך. מה שכן אם שוטפים את הרכב בצורה נכונה אין שום בעיה אם הציפוי. חוץ מזה לא חושב שמישהו שאוהב את הרכב שלו ומוכן להשקיע כדי לשמור עליו יכנס למכונת שטיפה!

יש מתקן שגיאות בוורד.

לא כזה קשה להעתיק לוורד שיתקן את השגיאות ולפרסם.

אני חושב שרמת ההתייחסות לנכתב עולה בהרבה כשהוא ללא שגיאות.

בארךבערך.

פורסם (נערך)

באמת שאין טעם להתייחס לשגיאות כתיב -לעולים חדשים קשה לכתוב ללא שגיאות

לא חסרים גם צברים. (נו טוב -עברית שפה קשה...)

לעצם העניין, למה להיטפל למחיר? טוב לכם? שלמו. לא טוב? דלגו.

כל אחד רשאי לבקש כמה שהוא רוצה -זכותכם לשלם או לא.

זוכרים את השרשור על הבחור שהלך לטיפול דיטיילינג יסודי במכון שנחשב למוביל בתחום

שגם זוכה כל כמה ימים ששמו יתנוסס בגאווה כאן. ואותו מכון שחט כן שחט את הבחור במחיר הזוי של מעל ל 7K

ואחרי כל זה, יצא לא שבע רצון מהתוצאה. בקיצור, צריך לבדוק כל דבר לגופו.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
אני לגמרי בטוח שאין קשר בין איכות העבודה לשגיאות הכתיב, אני רק אומר שזה צורם בעין.

לי אישית קשה עם זה, אבל כמו שכבר אמרו זה לא ימנע ממני לקנות מעסק כזה.

כבר נתקלתי ביבואן של מותג מאוד מכובד שכותב עם יותר שגיאות ממך, כולל בפרסומים בפייסבוק וכו'.

פשוט זה עניין שהפך להיות שכיח מדי, אני מקווה שלא יתגבר.

אני בטוח שתשרוד :wink:

פורסם
באמת שאין טעם להתייחס לשגיאות כתיב -לעולים חדשים קשה לכתוב ללא שגיאות

לא חסרים גם צברים. (נו טוב -עברית שפה קשה...)

מסכים לחלוטין שאין מה להידבק לזה. יחד עם זאת, כמי שסובל משגיעות כתיב (מסיבותיי שלי), אני דווקא משתדל להקפיד על איות וכתיבה נכונה ומשתפר.

לעצם העניין, למה להיטפל למחיר? טוב לכם? שלמו. לא טוב? דלגו.

כל אחד רשאי לבקש כמה שהוא רוצה -זכותכם לשלם או לא.

ראשית, זהו פורום ציבורי ומדובר במי שמתיימר להציע שירות ועל כן זכותנו להביע את דעתנו, קל וחומר, ודווקא, כאשר אנו רואים פסול בעניין פלוני.

שנית, ודווקא לגופו של עניין, אף שנושא הדיטיילינג הפך לנפוץ, עניין מבורך כשלעצמו, כך גם הגיע התופעה הפסולה של מחירים מגוחכים כמו זה שעלה כאן, כאילו טיפול דיטיילינג איכותי הינו "לעשירים" בלבד.

ומעבר לכך, דווקא המחירים המופקעים הללו ירחיקו את הלקוחות (כמוני) וחבל.

זוכרים את השרשור על הבחור שהלך לטיפול דיטיילינג יסודי במכון שנחשב למוביל בתחום

שגם זוכה כל כמה ימים ששמו יתנוסס בגאווה כאן. ואותו מכון שחט כן שחט את הבחור במחיר הזוי של מעל ל 7K

ואחרי כל זה, יצא לא שבע רצון מהתוצאה. בקיצור, צריך לבדוק כל דבר לגופו.

לא הבנתי מה מטרת הפסקה הזו, היא רק מחזקת את דברינו, לא לגופו ולא נעליים, זה שאחד דורש מחיר מופקע, לא מכשיר את דרכו של האחר.

התייחסותי באדום

אני בטוח שתשרוד :wink:

מיותר.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לא ראיתי אף אחד מדבר על המחירים של סוויסווקס, עם עבודות פוליש שמגיעות ל3 אלפיות וטיפולים כוללים שמגיעים ל8 אלפיות ואף יותר.

יש כאלו שאוכלים במקדונלס ויש כאלו שאוכלים במסעדות שף. בשבילכם זה משכורת ובשביל מישהו זה עודף.

לכם זה נשמע מוגזם לטפל ברכב שעולה כמה עשרות אלפים לעומת אנשים בעלי רכבים שעלותם מתחילה במאות אלפים וחוצה את המיליון.

זאת לא התעשייה הראשונה בעולם עם הפרש בין רמות הכניסה להיי אנד.

תפתחו את הראש או את גוגל יותר טוב, ותראו לאילו מחירים מגיעות סדנאות היי אנד בתחום.(רמז:$$$$$).

יקר לכם ? אחלה. אבל לרשום שזה מוגזם ויוצא מתחום הדיטיילינג ?

צאו מהקופסא.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם (נערך)

בוא נאמר שמחיר גבוה, זה משהו יחס.

כמו בכל תחום יש כאלו שמוכנים לשלם על הטוב ביותר (חומרים,עבודה,מקצועיות) והמחיר בהתאם.

אבל כשמשלמים מחיר גבוה/מופקע? ולא מקבלים תמורה? (כמו בסיפור על המכון המפורסם)

כאן הבעיה. אני כמובן מאוד אזהר להגיע לשם בעתיד במידה וארצה נניח טיפול דיטיילינג יסודי.

בעיקרון אני בעד ליישם לבד -וזה מה שאני עושה שנים.

אבל במידה ונניח ארכוש רכב חדש וארצה ציפוי איכותי לכמה שנים בחומרים מסוימים יקרים

שמטבע הדברים שמצריכים ניסיון של אנשי מקצוע -עקב מורכבות החומרים? אשלם גם סכומים גבוהים לאחר שאוודא

שאני באמת מקבל תמורה לכסף.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
לא ראיתי אף אחד מדבר על המחירים של סוויסווקס, עם עבודות פוליש שמגיעות ל3 אלפיות וטיפולים כוללים שמגיעים ל8 אלפיות ואף יותר.

יש כאלו שאוכלים במקדונלס ויש כאלו שאוכלים במסעדות שף. בשבילכם זה משכורת ובשביל מישהו זה עודף.

לכם זה נשמע מוגזם לטפל ברכב שעולה כמה עשרות אלפים לעומת אנשים בעלי רכבים שעלותם מתחילה במאות אלפים וחוצה את המיליון.

זאת לא התעשייה הראשונה בעולם עם הפרש בין רמות הכניסה להיי אנד.

תפתחו את הראש או את גוגל יותר טוב, ותראו לאילו מחירים מגיעות סדנאות היי אנד בתחום.(רמז:$$$$$).

יקר לכם ? אחלה. אבל לרשום שזה מוגזם ויוצא מתחום הדיטיילינג ?

צאו מהקופסא.

כול מילה נוספת מיותרת.

+1.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סוויס ווקס זה סוויס ווקס, תקבלו את זה איך שתקבלו.

חברה עם מסורת ארוכת שנים, שם דבר, סוג של אגדה.

לזכותם יאמר שהם פרסמו פה מחירון של כל סוגי העבודות שלהם, ואם להיות פייר, הבייסיק באמת לא בשמיים וחלק לא קטן מהמחירים באמת הפתיעו אותי לטובה.

כן, יש להם גם טיפולים במחירים מרקיעי שחקים שלא מתאימים לכל אחד (או לאף אחד, כמעט), אבל זה לא העיקר, ממליץ לכם להסתכל שוב על המחירון שלהם לשם רפרנס.

"יאללה בירי".

פורסם

עם כל הכבוד להיסטוריה המפוארת מאחורי השם, בפורום הזה כבר היה לקוח שהתאכזב מאוד מהשרות והתוצאה שקיבל כשהכניס רכב לשטיפה בסיסית (ויקרה משמעותית מהמתחרים) אצל סוויסוקס.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כי בארץ, כמו בארץ..

דיברתי נטו על המחירים עם התייחסות לטיפולים לגופו של עניין, פחות על "אספקת הסחורה".

קשה להעריך יכולת על סמך ביקורת שלילית אחת.

"יאללה בירי".

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שבטוח, המאזדה יצאה פצצה!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בהחלט, כשמדובר ב 4000 ש"ח (ויותר לפי מה שהבנתי) לטיפול שנתי אני חושב שזה מעבד את המשמעות של המושג דיטיילינג.

בתקציב הזה אני יכול לצבוע את כל הרכב מחדש, בתוספת אלפיה אפילו במקום איכותי.

דייטלינג זה תחביב,לתחביב אין הגבלת מחיר,יש חוסר יכולת כלכלית לשלם אולי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צ'יפופו, תקן אותי אם אני טועה, אבל מההודעה הקודמת שלך הבנתי שלסוויסוקס יש לגיטימציה לדרוש מחירים גבוהים יחסית לשוק בגלל השם. אז בעיניי לשם על הדלת אין כל משמעות כשאני לא מקבלת תמורה הולמת למחיר ששילמתי.

מה שחשוב בעיניי זה בדיוק "אספקת הסחורה", לא משנה אם מדובר בדיטיילר ששמו הולך לפניו (בחזרה לטיפול של הגולף שעלה 6600, אם אני זוכרת נכון אף ציפוי לא נכלל שם) או שמדובר במכון חדש ולא מוכר בפרפריה.

לגבי מחיר הטיפול של המאזדה, אנחנו לא ממש יודעים את הסכום הסופי. אולי אם נוריד את עלות הציפוי (4000 שח שבעל הרכב בחר להוסיף) נקבל מחיר סביר ביותר ביחס לתמורה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...