Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בחורה.

לפרגן אין לי על מה כי עדיין לא ביקרתי במקום ולא קיבלתי שרות. מה שאני כן מנסה לעשות, זה לראות את התמונה המלאה ולא לקטול על סמך השורה התחתונה בחשבונית נטו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אני בחורה.

לפרגן אין לי על מה כי עדיין לא ביקרתי במקום ולא קיבלתי שרות. מה שאני כן מנסה לעשות, זה לראות את התמונה המלאה ולא לקטול על סמך השורה התחתונה בחשבונית נטו.

סליחה. מה שכן שיותר נחמד לקרוא דברים חיוביים
פורסם

אני לא בא לשפוט אף אחד, אם הבחור חושב שהעבודה שלו שווה 5-6 אלף שיבקש 5-6 אלף, מצידי שיבקש גם 20, גם אם זה לא מוצדק והשירות שלו רגיל ושווה לכל המתחרים, זכותו לבקש מחיר שנראה לו מתאים לעבודה שלו ומי שלא מתאים לו המחיר מוזמן ללכת...

מה שכן תמוהה בעיניי זה שבחור עם רכב של 60 אש"ח או בלחץ 70 אש"ח פאקינג השקיע 5-6 אלפיות בטיפול לרכב הנחמד שלו, טיפול שבטוח לא יחזיר את עצמו, ואם היה מוכר את הרכב ומוסיף קצת היה מביא רכב הרבה יותר טוב אמין נוח וכד'...

פאקינג מדובר פה על 7%-10% ממחיר הרכב שזה סכום די גדול של כסף.

פורסם

זה לא זול נכון,אבל ימנע ממך את את העצבים כשתיראה איזה שיפשוף קטן,איזו שריטה קטנה ואז תתבאס ולא בטוח שפוליש יעזור.

זה לא יחזיר את עצמו במעמד המכירה,אבל כשהוא יראה איזו שריטה קטנה ופשוט עם היד יוריד אותה,תאמין לי שהוא לא יצטער על שקל ששילם על המוצר.

אני גם הייתי סקפטי,אבל אחרי שראיתי את המוצר בפעולה,מי שיכול להרשות בהחלט כדאי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שמירה על רכב לא נמדדת בערכו בשוק. מעבר לזה אף אחד כאן לא מטפל ברכב

בשביל להחזיר את מחיר ההשקעה (למרות שרכב שמור נמכר טוב יותר) אלא יותר עבור בעל הרכב.

פורסם
אני לא בא לשפוט אף אחד, אם הבחור חושב שהעבודה שלו שווה 5-6 אלף שיבקש 5-6 אלף, מצידי שיבקש גם 20, גם אם זה לא מוצדק והשירות שלו רגיל ושווה לכל המתחרים, זכותו לבקש מחיר שנראה לו מתאים לעבודה שלו ומי שלא מתאים לו המחיר מוזמן ללכת...

מה שכן תמוהה בעיניי זה שבחור עם רכב של 60 אש"ח או בלחץ 70 אש"ח פאקינג השקיע 5-6 אלפיות בטיפול לרכב הנחמד שלו, טיפול שבטוח לא יחזיר את עצמו, ואם היה מוכר את הרכב ומוסיף קצת היה מביא רכב הרבה יותר טוב אמין נוח וכד'...

פאקינג מדובר פה על 7%-10% ממחיר הרכב שזה סכום די גדול של כסף.

ממש אבל ממש לא מסכימה איתך. כשאתה מדבר על רכבים בסכומים של 70 אלף, אתה לא רץ להחליף את הרכב עם 6 או אפילו 10 אלף אקסטרה, במיוחד לא כשיש לך רכב שעונה לכל הצרכים שלך (תהליך מכירה-קניה=הוצאה כספית נוספת) מה שאתה כן יכול לעשות זה להשקיע ברכב שלך ולהביא אותו למצב שהוא מושלם מבחינתך, זה מה שבעלים של המאזדה 6 המדוברת בחר לעשות.

לרוב אנשים שמשקיעים ברכב יודעים שההשקעה ממש לא תחזיר את עצמה בעת המכירה, אלא עושים את זה בשביל להנות מהרכב שלהם כאן ועכשיו ולא במעמד המכירה בעוד X זמן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני חושב שכל אדם יכול לתמחר את עבודתו כראות עיניו ע"פ ידע, תוצאה, ורמת השירות שברשותו להעניק ללקוח.

יחד עם זאת,

עליו להחליט לאיזה פלח שוק הוא פונה כאשר הוא מתמחר את עבודתו.

אני בכנות חושב שלשלם סכום של 4K על ציפוי בלבד(!) זה סכום מוגזם, עם כל הכבוד. מה גם שלא מדובר על "לייף טיים" אלא על תקופה של שנה שנתיים.

• תוכן חדש...