Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם בתעודות זהות החדשות יש תוקף ל10 שנים.

כן,הם הצליחו להפיל אותי. כשבאתי לפני כשנתיים להוציא דרכון (לא ביומטרי כמובן) הם דרשו שאחליף את הת.ז. בטענה שהיא בלויה והתמונה בה לא עדכנית. לא כ"כ הבנתי את הלהיטות שלהם ופירשתי אותה בטעות כנחמדות. והסכמתי לקבל ת.ז. חדשה. לחדשה כמובן יש תוקף של 10 שנים בלבד.

:turn-l:
  • תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אסון זו המילה היחידה.

כעת צריך לעתור כנגד ההחלטה האומללה של האדם הזה "שלא הצלחתי להבין איך הפך לשר שוב", מה לא מגיע לאזרחים אנשים ישרים שיהיו בשילטון?

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

פורסם

ברגע שקראתי את הידיעה הזו היום, מילאתי טפסים ושילמתי עבור דרכון חדש (הנוכחי פג תוקף בעוד חצי שנה).

בשבוע הקרוב אצטלם ואשלח את התמונות עם הטופס והדרכון הישן בתקווה לקבל דרכון חדש רגיל, לפחות לעשר שנים של שקט נפשי.

שימו לב שגם התשלום עכשיו (עונת החורף) נמוך במיוחד (כמעט מאה ש"ח פחות מבקיץ), אז מי שצריך- זה הזמן.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

הסתכלתי על התעודת זהות והדרקון שלי, ראיתי שהתעודת זהות עוד כמה חודשים בודדים בת 10 אבל לא כתוב עליה תאריך פג תוקף בשום מקום. אני אצטרך להחליף אותה? אפשר עדיין להוציא תעודה מהסוג הישן?

גם הדרכון, יהיה פג תוקף ב2019, למהר לעשות משהו עם זה?

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

בעניין תוקף של תעודות זהות ישנות. זה שלא כתוב פג תוקף זה לא אומר שאין להם פג תוקף. בהחלטה שהוסיפה את שדה הפג תוקף לתעודות חדשות קבעו גם שלישנות יהיה פג תוקף, גם 10 שנים מתאריך ההחלטה. כלומר עד 2022.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
אסון זו המילה היחידה.

כעת צריך לעתור כנגד ההחלטה האומללה של האדם הזה "שלא הצלחתי להבין איך הפך לשר שוב", מה לא מגיע לאזרחים אנשים ישרים שיהיו בשילטון?

Sent from my Note 5 using Tapatalk

יש כבר בדסטארט בנושא:

http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3610985,00.html

לדעתי אין לו סיכוי כי שמירת הנתונים במאגר היא אופציונלית.

.We apologise for the inconvenience

פורסם (נערך)

^^

שמת לב שאתה ממחזר כתבה מ 2013 ? נכון

היא מפנה לפרויקט שכבר הסתיים זה מזמן עם שני סירטונים.

עריכה : יש כבר פרויקט חדש על עתירה לבצ"ג

https://www.headstart.co.il/project.aspx?id=19914

Put your money where your mouth is

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לדעתי אין לו סיכוי כי שמירת הנתונים במאגר היא אופציונלית.

לא מדוייק: שמירת טביעות אצבע היא אופציונלית, שמירת תצלום הפנים לא.

מאוד מסקרן אותי לראות מה בג"ץ יגיד על זה.

פורסם

זה לא אמור לעזור,

צילום ביומטרי מודד מרחקים בין העיניים , אף ועוד

הוספת / הורדת שיער לא אמורה להשפיע , למיטב ידיעתי.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הגיע הזמן לאבק את תוכנית המגירה הותיקה ולהצהיר ברבים על היותי פאסטאפארי, נראה אותם מוציאים לי תעודה ביומטרית עם מסננת על הראש.

זה לא שאני לא ארצה להצתלם, זה הם לא יהיו מוכנים לצלם אותי! :lol:

ראמן!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אבקש מהם לצלם את התחת שלי. בגדול אין הבדל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם אין הבדל בין ראש לתחת, זאת כבר סיבה אחרת ויותר גדולה לדאגה, מאשר מאגר ביומטרי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...