Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים,

נתקלתי בבעיה ואשמח לעצתכם:

ברשותי חניה פרטית (בית פרטי) ומאחר שאנו גרים ברחוב צר העירייה אישרה סימון אדום לבן ומעטפה במדרכה המקבילה (ממול הכניסה ולא המדרכה שממנה נכנסים לחניה).עם הזמן מצאנו שקשה לאכוף את החניה ממול מאחר והשכן הוא סוחר רכב וכל פעם מחנה שם רכב אחר (בידיעה ובכוונה כדי להבהיר שהכביש לא של אבא שלי אלא שלו).ולעיתים מדובר באורחים של תושבים שאינם יודעים מאיפה הופיע להם הסימון הזה.אז פשוט הפסקנו לעשות שימוש בחניה הזו וחנינו בחוץ, גם אם זה כרוך בלהחנות ברחוב אחר ולצעוד ברגל, זה הרי עדיף מאשר להתווכח עם סוחר הרכב, הוא אוהב לקלל ורב עם כל השכנים ולא בא לנו לרדת לרמה שלו.לא היה בא לנו להזמין משטרה כל רגע וכל הבלאגן.

לאחרונה אבי הפך לחולה אונקולוגי קשה והוא בכסא גלגלים. כמובן שהוא קיבל תו חניה לנכה. הבעיה היא שיש לנו חניה פרטית בטאבו אז הוא לא זכאי לעמוד עם סימון וחניה ברחוב אבל מצד שני בפועל אין לנו חניה פרטית. השבוע הוא לראשונה דיבר שזה מטריד אותו שאנו עוצרים באמצע הכביש ומעכבים טור של מכוניות רק כדי להוריד אותו מהרכב (כי אין ברירה אחרת).זו פעולה שלוקחת זמן וההמתנה מכעיסה אנשים שבטוחים שאנחנו עושים להם דווקא.מההתנהגות של האנשים ומכל העניין הזה אבי מרגיש מושפל.

מה עושים?אשמח לרעיונות כדי לשפר את המצב.זה מבאס לאכזב את האיש היקר הזה במצבו העדין. למי לפנות?איך פותרים?

אציין שמדובר בשכונה קטנה שהעירייה לא נוהגת לחלק בה דוחות.

פורסם

הבנתי שבדר"כ הסוחר מחנה שם, תנסו בתחילה לדבר איתו ולהסביר לו את המצב, לא עזר, תטלפן למשטרה.

האם גם בתמרון של מספר פעמים, אי אפשר לצאת מהחניה שלך?

אולי במקום הסימון במדרכה ממול, תבקש מהעירייה שיגדלו לך את סימון המעטפה ליד הבית שלך, כך שיתאפשר לך רדיוס סיבוב יותר גדול.

פורסם
הבנתי שבדר"כ הסוחר מחנה שם, תנסו בתחילה לדבר איתו ולהסביר לו את המצב, לא עזר, תטלפן למשטרה.

האם גם בתמרון של מספר פעמים, אי אפשר לצאת מהחניה שלך?

אולי במקום הסימון במדרכה ממול, תבקש מהעירייה שיגדלו לך את סימון המעטפה ליד הבית שלך, כך שיתאפשר לך רדיוס סיבוב יותר גדול.

תודה על הרצון הטוב לעזור.

השכן מודע למצב ויותר מכך לפעמים הוא עומד במרפסת מביט במתרחש עם חיוך מאוזן לאוזן, ניסינו פעם לדבר איתו בצורה נימוסית והוא השיב בקללות אז פשוט ויתרנו. השאלה לגבי המשטרה האם יש טעם בדבר?הם בכלל יטרחו לבוא?בעבר התקשרנו פעם אחת והשוטרת מהמוקד התקשרה אליו שיזיז את הרכב הוא אמר לה בסדר ולא עשה את זה ובזה זה ניגמר.

לגבי התימרון ביציאה וכניסה מהחניה : כשצריך לקחת אותו לבית חולים באמצע הלילה אין זמן וסובלנות לתמרן, אז נאלצים להזמין מונית או אמבולנס או פשוט מאוד לא להחנות בחניה הפרטית.הרחוב הוא כזה שחונים רק במדרכה ממול ולא ליד הפתח עצמו, המצב הוא כזה שאין אפשרות לסובב את הרכב אין את המרחב.הבאתי מישהו שהוא מקצוען בהקשר הכביש והוא עצמו אמר שזה מאוד מאוד קשה עד בלתי אפשרי להיכנס ולצאת מהחניה כשחונה רכב מאחור.

חשבתי לבקש מהעיריה לסמן את המדרכה ממול שבה אסרו להחנות כחנית נכים שהרי בכל מיקרה היא שמורה.יש סיכוי לדבר כזה?

פורסם

באנשים מהסוג הזה נלחמים בסבלנות.

תצלם, תתעד, תגיש תביעות בבית משפט, תתלונן במשטרה ובעיריה עד שהוא ישבר.

העיריה לא תסמן לך את השטח כחניית נכה כיוון שכבר אמרו לך שלפי החוק היבש לא מגיע לך חניית נכה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
באנשים מהסוג הזה נלחמים בסבלנות.

תצלם, תתעד, תגיש תביעות בבית משפט, תתלונן במשטרה ובעיריה עד שהוא ישבר.

העיריה לא תסמן לך את השטח כחניית נכה כיוון שכבר אמרו לך שלפי החוק היבש לא מגיע לך חניית נכה.

אפשר לומר שאתה צודק לחלוטין אבל מצבנו שונה ממצבו.אנחנו אנשים שעובדים ועובדים קשה, בין לבין לטפל בחולה אונקולוגי מצריך הרבה אנרגיות והרבה הרבה זמן לרוץ מטיפול לרופא ומרופא לרופא לטיפול.המצב רוח הוא ירוד ועייף. מצבו אחר הוא פנוי רוב שעות היום אין לו עיסוק מיוחד אם הוא מוצא אנרגיות להשקיע בלסדר את הרכבים כל הזמן כך שלא תהיה לנו אפשרות לחנות מול הבית.

קיווינו למצוא איזו נקודת אור של צדק והבנה כלפינו באיזו דרך אבל כנראה שזה אבוד מראש.

ככל הנראה נישאר לנו רק להצטער.

תודה בכל מיקרה!

פורסם

תחיל מזה שבכל פעם שהוא מחנה שם. תרים טלפון למשטרה. תאמר להם שמישהו חונה באדום לבן וחוסם את היציאה מהחניה הפרטית שלך. פעם-פעמיים-שלוש בסוף יטפלו בו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תשמישו את החנייה הפרטית.

איך עושים זאת?

יש סימון אדום-לבן על המדרכה ממול = אסור לחנות.

עד כאן המצב החוקי לטובתכם ומקל עליכם.

כל פעם שאתם צריכים לצאת, תעשו נוהל, חצי שעה לפני כן, מישהו יוצא ובודק את המצב, יש רכב באדום-לבן? מתקשרים למשטרה.

המשטרה "מטפלת" והרכב לא זז? מתקשרים שוב, דואגים להדגיש שיש כאן נכה שצריך לצאת לטיפולים בבית החולים, מבקשים טיפול של המשטרה.

מבקשים מהשוטרים המטפלים לאכוף את החוק ולתת דו"חות על חנייה באדום-לבן בכל פעם כזו.

אני בספק שסוחר הרכב מרוויח מספיק כדי שהדו"חות ישתלמו לו יותר מאשר להחנות בקרבת מקום ולא לחסום אתכם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני בספק שסוחר הרכב מרוויח מספיק כדי שהדו"חות ישתלמו לו יותר מאשר להחנות בקרבת מקום ולא לחסום אתכם.

תודה על תגובתך!

לצערי ולצערם של הרבה משלמי מס הכנסה לאדון יש מלבד הוילה שבה מתגורר עוד 3 וילות מושכרות רק אצלנו בשכונה ומי יודע אם יש עוד,כנראה שסחר ברכב זה עסק טוב, כסף לא מהווה בעיה עבורו אלא להפך הוא צועק שהוא קונה את מי שצריך.

הבעיה במדינתנו שלמשטרה אין כח להתעסק בדברים האלה והם לא טורחים להגיע.

פורסם

אין כזה דבר לא טורחים להגיע.

המשטרה מחוייבת להגיע ולטפל.

אתם מבחינתכם תהיו מספיק אסרטיבים ותקבלו מהמשטרה את השירות שמצופה לקבל ממנה.

בפעם הראשונה שהתקשרת והם לא מגיעים, תרים עוד טלפון ותסביר שוב שמדובר בנכה שלא יכול לצאת מביתו.

לא הגיעו? עוד טלפון.

שוב לא הגיעו? מכתב לפניות הציבור של המשטרה + פגישה עם מפקד התחנה.

אחרי זה, יגיעו גם יגיעו.

יוצא לי להתקשר למשטרה בעירי לפחות פעם בחודש על רכבים שחונים באיסור או ערסים שעושים מסיבות רועשות ומעירים את כל השכונה.

רק פעם אחת הניידת לא הגיעה וגם אז קיבלתי טלפון מראש המשמרת שהתנצל והסביר לי שהיה אירוע חריג ולכן הניידת מתעכבת.

ולמי שתהה, אני לא מזדהה כשוטר כשאני פונה למוקד 100.

פורסם

אני חייב לציין שלא פניתי הרבה למשטרה בחיי, אבל כשכן עשיתי את זה תמיד היה מענה מהיר [לא מיידי, אבל בתוך שעה]. ורוב הדברים שדיווחתי עליהם היו שוליים לחלוטין [רכבים שחוסמים בחניה, תאונה קטנה בנתיב המרכזי בכביש החוף, ושני הנהגים החלו להחליף פרטים באמצע הנתיב, זה היה מחזה מדהים].

אני אומר לך שוב, כמו אייל, תתקשר למשטרה כמה שצריך. פעם, פעמיים בפעם השלישית גם למשטרה יימאס. עם כל הכבוד למיליונים של השכן, בסוף גם לא יימאסו קנסות של 250 שקלים בכל יום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תודה על תגובתך!

לצערי ולצערם של הרבה משלמי מס הכנסה לאדון יש מלבד הוילה שבה מתגורר עוד 3 וילות מושכרות רק אצלנו בשכונה ומי יודע אם יש עוד,כנראה שסחר ברכב זה עסק טוב, כסף לא מהווה בעיה עבורו אלא להפך הוא צועק שהוא קונה את מי שצריך.

הבעיה במדינתנו שלמשטרה אין כח להתעסק בדברים האלה והם לא טורחים להגיע.

ועדיין הזמן שלו שווה כל כך הרבה עד כדי כך שישתלם לו להמשיך להחנות ולקבל 250 שקל קנס במקום להחנות רחוק יותר וללכת 2-3 דקות?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...