Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

הייתי מעורב היום בתאונה.

אני מנסה להבין מי אשם פה, למרות שהסוכן שלי וגם השמאי טוענים הצד השני אשם עדיין אשמח לשמוע דעות נוספות,

הרחוב דו סטרי, הצד השני ביצע לכאורה פניית פרסה, בלי לאותת ובלי להתחשב בכך שהוא בצומת,

יתר הפרטים אשאיר לסרטון שערכתי:

https://drive.google.com/file/d/0B4Ti8gKDoT26dzBVMDd0dm1wUWs/edit?usp=sharing

הנזק של הצד השני היה שולי(שפשוף של לוחית הרישוי)

יש לציין ששכחתי לקחת כמה וכמה פרטים והאדון הנכבד לא עונה למספר שהביא לי,

כמו כן זאת התאונה הראשונה שאני חווה לכן המצב הזה טראגי עבורי.

יש לציין שאני מעריך כל חוות דעת שתוצג פה, אפילו בגנותי.

פורסם
אפשר לראות באופן די ברור בסרטון שהוא זה שפגע בך, לפי איך שזה נראה רוב האשמה, אם לא כולה היא שלו.

שכחתי לציין,

שבחישוב קל הייתי בשדה הראייה שלו למעלה מ2 שניות,

ניתן להניח שהוא היה עסוק בנייד מה שמאפיין את ההעצירה הממושכת שלו ברוורס.

פורסם

הנהג הזה נמצא בעולם משלו, הוא מנסה לעשות פרסה באמצע הכביש ולא בודק בכלל אם יש רכבים.

גם קשה לי מאוד להאמין שיש לך אשמה תורמת במקרה הזה.

שאלה לא קשורה כל כך, קיבלת הערכת מחיר לגבי התיקון?

פורסם
הנהג הזה נמצא בעולם משלו, הוא מנסה לעשות פרסה באמצע הכביש ולא בודק בכלל אם יש רכבים.

גם קשה לי מאוד להאמין שיש לך אשמה תורמת במקרה הזה.

שאלה לא קשורה כל כך, קיבלת הערכת מחיר לגבי התיקון?

אתם מורידים לי אבן ענקית מהלב, תודה לשניכם.

2500 בגולד מובייל ירושלים, כמו כן השמאי יחזיר לי מחיר מדוייק או במילים אלו "ריחמו עליו בגולד מוביל, הנזק פה יותר משמעותי".

אשמח לשמוע דעות נוספות, באמת שזה מוריד לי את הלחץ.

פורסם

דווקא לדעתי יש לך אשמה תורמת. ראית מראש שהרכב מסתובב ונכנסת לנתיב הנסיעה שלו.

מהצד השני, ברור לכל שהנהג ברכב השני חי בעולם משלו ולא שם לב לכלום.

גם פרסה הזויה ובנוסף- אני לא מבין איך הוא לא ראה אותך מגיע.

פורסם

לפי הסרטון רואים שהוא אשם. הנתיב שלך הוא צריך לתת לך זכות קדימה, אני בטוח 100% שהוא היה עסוק במשהו ואפילו לא הסתכל קדימה.

פורסם

הנהג השני אשם בתאונה, היה צריך להרים את הראש ולהסתכל לפני שהתחיל לנסוע. אבל...

יש אבל.

לתחושתי, גם נהגת מהר מידי ברחוב הצר הזה (אולי זו רק תחושה בגלל המצלמה אבל נראה לי מהיר מידי) וגם ראית אותו, ראית מה הוא עושה או מתכננן לעשות. הדבר החכם והמנומס היה לעצור לפני ולתת לו להשתלב או לפחות לגלוש באיטיות אל הצומת. לא עשית את זה ולדעתי יש לך פה חלק מהאשמה.

תזהר פעם הבאה.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

האדון הנכבד מכחיש את האשמה,

האם אני רשאי להציג הוכחות בבית משפט לתביעות קטנות?

והאם השופט מחליט את גובה הסכום? או שהוא פשוט פוסק לטובתי והערך שהשמאי החליט הוא הערך שאקבל?

פורסם

אתה צריך להביא הערכת שמאי לתיקון הנזק ותובע את תיקון הנזק הישיר והעקיף. לדעתי יש לך אשמה תורמת והיית בקלות יכול למנוע את התאונה הזו.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אתה צריך להביא הערכת שמאי לתיקון הנזק ותובע את תיקון הנזק היושיר והעקיף. לדעתי יש לך אשמה תורמת והיית בקלות יכול למנוע את התאונה הזו.

הנזק כבר נעשה ובדיעבד כולנו יודעים כיצד היה ניתן למנוע זאת.

אל שכח שהאדון נרדם לכמה שניות בעת ביצוע הפסרה, אולי בכלל הוא ניסה לחנות ברוורס, מניין הייתי יכול לדעת?

הנזק הישיר הוא הערכת השמאי, מהי נזק עקיף? ירידת ערך הרכב?

פורסם

נזק עקיף= ירידת ערך, תוספת פרמיה, אובדן ימי עבדוה, רכב שכור/ נסיעות וכל מה שתבחר להכניס.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

את התאונה היה ניתן למנוע לא ע"י חוקים אלא ע"י תרבות נהיגה.

אתה רואה שהרכב מבצע תימרון באמצע הכביש, מה הבעיה להאט ולתת לו להשלים את הפרסה?

אבל במקום זה "נדחפת" וחטפת (באשמתו, אבל עדיין, נפגע לך הרכב ויש לך עכשיו בלבול מח של התיקון).

שלא תחשוב שאני מאשים אותך, הוא מעופף לגמרי ובכלל לא רואה אותך, אבל כמו שאמרו, יכלת בקלות למנוע את התאונה.

אל תתפלא אם מהצק של הביטוח שלו יהיה קיזוז על "אשם תורם", לא שצריך אשם תורם בשביל שהם יקזזו אבל פה בפרוש יש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
השופט יחליט לגבי הגובה על סמך הערכת שמאי. די בטוח שלפי הסרטון הוא יחליט שיש לך רשלנות תורמת ויחתוך במחיר.

אז האם לוותר על הסרטון בהצגת הראיות? מאחר והסרטון לא מציג אותי באור הכי חיובי שיש?

נזק עקיף= ירידת ערך, תוספת פרמיה, אובדן ימי עבדוה, רכב שכור/ נסיעות וכל מה שתבחר להכניס.

ז"א נניח שמחירון הרכב בקילומטרז הנתון הוא 10K, מהי ירידת ההערך?

האם נזק עקיף כולל את חוסר הנעימות, תסכול והטרחה שכולל תאונה?(כן אני מעוניין לחתור כמה עמוק שניתן)

את התאונה היה ניתן למנוע לא ע"י חוקים אלא ע"י תרבות נהיגה.

אתה רואה שהרכב מבצע תימרון באמצע הכביש, מה הבעיה להאט ולתת לו להשלים את הפרסה?

אבל במקום זה "נדחפת" וחטפת (באשמתו, אבל עדיין, נפגע לך הרכב ויש לך עכשיו בלבול מח של התיקון).

שלא תחשוב שאני מאשים אותך, הוא מעופף לגמרי ובכלל לא רואה אותך, אבל כמו שאמרו, יכלת בקלות למנוע את התאונה.

אל תתפלא אם מהצק של הביטוח שלו יהיה קיזוז על "אשם תורם", לא שצריך אשם תורם בשביל שהם יקזזו אבל פה בפרוש יש.

כמה אחוזים נכללים כ"אשם תורם"?

• תוכן חדש...