Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שבראש שלהם!:evil:

אתה כמובן רשאי לתבוע את הקיזוז הזה בתביעות קטנות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כמה שבראש שלהם!:evil:

אתה כמובן רשאי לתבוע את הקיזוז הזה בתביעות קטנות.

לא שאלתי זאת כראוי,

בגירה אין לי את הוותק שיש לך בתחום הרכב ולא את היכולות המוטוריות, אל תכעס.

בוודאי ידוע לך על מקרים שונים שבהם חברת הביטוח קיזזה את האשמה התורמת מהסכום,

האם תוכל לשער על איזה סדר גודל אנחנו מדברים? 20% 30%

פורסם

בגירה אין לי את הוותק שיש לך בתחום הרכב ולא את היכולות המוטוריות, אל תכעס.

הכעס הוא על חברות הביטוח, לא חו"ח עליך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נסעת מהר, נדחפת חטפת.

הסרטון הזה לא מטיב איתך, דווקא תאור יבש של העובדות היה עוזר.

בהחלט יש לך אשם תורם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
נסעת מהר, נדחפת חטפת.

הסרטון הזה לא מטיב איתך, דווקא תאור יבש של העובדות היה עוזר.

בהחלט יש לך אשם תורם.

ובמידה ולא אציג את הסרטון במשפט,

זאת מילה שלי נגד מילה שלו, מה הקונטר(כוח-נגד) שלי?

פורסם

שרטוט סטטי של נקודת המפגש. כיוון כלי הרכב שתואם את מקום הפגיעה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מבחינתך הוא לא ניסה לעשות פרסה. ראית אותו נוסע ברוורס וחשבת שהוא טעה בדרך או מנסה להיכנס לחניה. לפיכך המשכת בנתיבך הפנוי. ממש לא צפית שהוא ייסע קדימה, ובטח שמבלי להסתכל. מי נוסע מבלי להסתכל? הרי מבט אחד והיה רואה אותך בבירור. משום מה הוא התעקש שהוא לא אשם. אז מי כן אשם? אתה אשם שנסעת בנתיב שלך?

[זה הכיוון הכללי שאתה יכול ללכת אליו במשפט].

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כשיש רכב שנוסע או עשוי לנוע בווקטור של התנגשות חובה על הנהג להתאים את נהיגתו בכדי למזער את הסיכון. במקרה הנ"ל הנהג התעלם לחלוטין מהסיכון ונהג במהירות לא סבירה כפי שאני רואה מהסרטון ולכן גם בו יש אשם לאירוע.

פורסם

לא הבנת את תגובתי. לא כתבתי את דעתי על המקרה. כתבתי מה הכיוון שהוא אמור ללכת אליו במשפט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לדעתי אין סיבה לאשם תורם, מאיפה נהג סביר אמור לצפות שהוא ייסע קדימה בלי להסתכל??

אבל אכן היה אפשר למנוע את התאונה בקלות. אם הייתי באותו מצב אני יודע שהייתי:

1. צופר ו/או מוודא קשר עין.

2. נצמד אפילו יותר לימין כדי להתרחק כמה שיותר.

פורסם

בדיוק!

זה אשם תורם.

יכולת למנוע ולא מנעת... אשם תורם.

וסתם כלל בנוגע לצופר.

אם יש לך קונפליקט בין לצפור ללבלום... תבלום!

פורסם

דעתי אתה האשם היחידי בתאונה הקטנה .

הרי בסרטון שצרפת כתבת במפורש שכאשר עברת מולו הרכב הפוגע לכאורה עצר לגמרי .

אז אני שואל איך רכב עומד יכול לפגוע בך?

נסעת כנראה מהר מדי ושיפשפת אותו .

קצת תשומת לב ונהיגה רגועה יותר הייתה פותרת הכל.

• תוכן חדש...