Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מתלבט לרכוש 407 או את ה- C5?

מה עדיף? (מבחינת הכל)

תיכנס ל-407 באולם התצוגה, תכוון לך את המושב וההגה לתנוחת הנהיגה הנכונה שלך, ואח"כ צא מהאוטו ותתישב בספסל האחורי בצד שמאל. אם הצלחת לשבת כמו בן-אדם, זה סימן שהמשפחה שלך מספיק נמוכה בשביל האוטו הזה. קח בחשבון שמאחורי נהג בגובה של 185 ס"מ יכול לשבת רק ילד.

בקיצור - משלמים ב-407 מחיר כבד עבור העיצוב. לטעמי, האוטו קצת יקר בשביל דו-מושבית...

קח C5 ותהנה ממרחב פנימי מצויין ואיכות נסיעה מצוינת. האמינות של שתיהן ממילא לא תהיה ברמה יפנית.

שקול B4 - נותנת את הטוב שבשני העולמות - גם אמינות וגם איכות נסיעה ונהיגה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האם ישבת בסובארו B4?

האם נכון הדבר שהישיבה היא נמוכה מידי ?

ישבתי ונהגתי. ראשית, המושב מתכוונן לגובה. שנית, אני בגובה 185 ס"מ, כך שבדרך כלל אין לי בעיה של ישיבה נמוכה מידי.

B4 נותנת איכות ואמינות יפנית, הנעה 4X4, גיר טיפטרוניק, ישיבה מצוינת על הכביש, מרווח פנימי טוב ונסיעה רכה יחסית ליפניות אחרות - בוודאי יחסית למאזדה 6 הנוקשה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
ונסיעה רכה יחסית ליפניות אחרות - בוודאי יחסית למאזדה 6 הנוקשה.
הצחקת אותי עכשיו. מה הניסיון שלך על ה-6?

אני נהגתי רבות באוטו הזה, והנסיעה ממש לא נוקשה. הנסיעה נעימה מאוד ורכה, בוודאי יותר מהדגם המוחלף(626) וגם מול המתחרות.

הנסיעה נוחה ונעימה מאוד, בטוח שלא נוקשה.

פורסם
הצחקת אותי עכשיו. מה הניסיון שלך על ה-6?

אני נהגתי רבות באוטו הזה, והנסיעה ממש לא נוקשה. הנסיעה נעימה מאוד ורכה, בוודאי יותר מהדגם המוחלף(626) וגם מול המתחרות.

הנסיעה נוחה ונעימה מאוד, בטוח שלא נוקשה.

אני מתנצל שהצחקתי אותך - לא אחזור יותר על חוסר הנימוס הזה, ואשתדל בפעם הבאה דווקא לרגש אותך עד דמעות.

הניסיון שלי על ה-6 כולל פעילות שניקראת "נהיגה" על כבישים ארץ-ישראליים טיפוסיים, כמו גם החלפת דעות עם חלק מעמיתי לעבודה בעבר ובהווה שנוהגים גם הם על המכונית. ה-626 נסעה כמו בלטה (וסליחה מעומק ליבי שאני פוגע בכינוי שלך בפורום) - ואין ספק שה-6 עדיפה עליה בכל פרמטר, אבל ההשואה בשירשור הנוכחי היא למתחרות ולא לקודמתה. ה-6, כמו כל מכוניות קו ה-ZoomZoom החדש של מזדה, מכוונת להנאה מנהיגה והתנהגות ספורטיבית, אבל יש לזה מחיר בנוחות הנסיעה (אותה תופעה קיימת גם במזדה 3).

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
אני דווקא אוהב ישיבה גבוהה ואני לא בין הגבוהים האם לא אוכל להגיע למצב אופטימלי?
קשה לענות. יש רק פתרון אחד - קח אותה לנסיעת מבחן.

לגבי שאלתך הקודמת לגבי המאזדה 3 - לא נהגתי עליה, כך שאני מסתמך רק על דעתם של אחרים ועל שלל מבחני הדרכים שפורסמו למכונית - היא מתוארת כנוקשה יחסית, ומכוונת יותר לנהיגה ספורטיבית. גם המרווח מאחור לא מלהיב (את זה בדקתי בעצמי באולם התצוגה). בקיצור - פחות "משפחתית אמצע הדרך" כמו שהיתה הלאנטיס, אבל יותר מכונית לנהג הספורטיבי. בינתים זה לא כל-כך פוגע במכירות שלה...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני נוהג במאזדה 3 בזמן האחרון, ואיכות הנסיעה טובה בהחלט, גם ביחס ל307 (שני ליטר) למשל.

יאמר שזו גרסת הליסינג, שמגיעה עם צמיגים בחתך גבוה יותר, מה שבוודאי לא מזיק לנוחות.

קפיצים לא נוקשים, ושיכוך מצויין.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יש פה מישהו שנהג או נוהג כרגע במאזדה 3 דגם ספיריט 4 דלתות עם הצמיגים בחתך הנמוך ויכול לומר האם יש

פגיעה בנוחות הנסיעה בהשוואה לדגם עם הצמיגים בחתך הגבוה יותר?

תודה

פורסם
אז לך על ה-C5 אחלה אוטו יש לי תצוה היוצאת בונבוניירה של אוטו לא עושה בעיות ומפנק אותי כמו מלך. רציתי להזמין את החדשה אבל לצערי גרסת 2 ליטר פאק (כמו הנוכחית שלי) עולה 180K ולצערי אני אצטרך להוסיף 75K שאין לי והכל בזכות יצחק לוי ששוחט את הצרפתיות.
הדבר האחרון שיש לך להאשים בתוספת של 75K זה את לוי יצחק.

אם חדשה עולה כ 75K יותר משלך, וחדשה עולה 180K אז שלך כיום שווה 105K נכון?

הרכב שלך שנת 2001, 4 שנים על הכביש וקנית אותו ב 135K בלבד, אז ירידת הערך שלך לא נוראית בכלל. איבדת 25 אחוז ב 4 שנים, זה לא הרבה בכלל. אם כבר יש לך להאשים מישהו, זה עליית המחירים בגלל היורו.

אני כבר נסעתי לראותה בסוכנות והיא מוצעת למכירה.

ל-EYALZO אני באמת מתגעגע לימים האלה, את הסי 5 שלי כמו שאמרתי 2 ליטר פאק קניתי לקראת סוף 2001 אז מחירה היה 135K(!!!).

Back to the original - NC again.

פורסם

מאזדה ספיריט 2.0- לחבר לי יש את הרכב הנ"ל ונסעתי בו כמה פעמים, לרכב באמת צמיג בעל חתך נמוך מאד ביחס למשפחתיות- חתך 45 אם אני זוכר נכון, בכל מקרה, בשבילי הנסיעה הייתה רכה מאד יחסית למה שהחזות של הרכ מפנה, או שאולי אני פשוט רגיל לרכב שלי, מאז שהחלפתי צמיגים ומנופחים לפי הוראות יצרן- כל עדשה על הכביש אני מרגיש, אפילו מעברי החציה בביאליק בר"ג שוברים לי את האוטו... בכל מקרה, קצת סטיתי, נחזור למאזדה- רכב ממש נחמד בגרסאת ה2.0 הכביכול ספורטיבית ובעלת מראה מדליק וזריזה, ולא נופלת בנוחות, רכב ממש נחמד...

פורסם

הרכב שלי- מגאן קופה 2.0 96' , בכל מקרה שני עולמות שונים לדעתי, אז אל תקח אותי כדוגמא... אל תשכח שבסופו של דבר המאזדה מכוונת לקהל המשפחתי, לעומת המגאן, שנכון שמבוססת על השלדה המשפחתית, אבל בעלת הרבה הבדלים משמעותיים בשאר מכלולי הרכב...

• תוכן חדש...