Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה חושב על המכירה העתידית של הרכב אני חושב שעם פיג'ו יהיה לך קל יותר להתמודד בעוד כמה שנים....מה לעשות, השוק הישראלי עובד לפי תופעת העדר, והישראלי הממוצע חושב אין למכור לפני שהוא קונה.:shock:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

לכל אחת יש את היתרונות שלה:

הפיז'ו מעוצבת יוותר, תא הנוסעים מודרני יותר והיא יותר מתקשרת.

לעומתה הסיטרואן מרווחת הרבה יותר, נוחה בצורה משמעותית ומפנקת יותר, אך זה בה במחיר תקשורת פחותה(אם כי היכולת גבוהה).

אני חושב שהייתי בוחר בפיז'ו, גן בגלל השם וגם בגלל העיצוב(המדהים).

אם יש לך אפשרות לבחור גם משאר הקבוצה, אז אני חושב שהייתי פוזל לכיוון האקורד\6\אולי מאליבו?

פורסם

זה מאוד תלוי מה אתה מחפש.

הנקודות החזקות של ה-407: עיצוב, התנהגות כביש (לפחות בהשוואה לסיטרואן), בטיחות.

הנקודות החזקות של הסיטרואן: מרווח פנים, תא מטען, שימושיות, מנוע קצת יותר חזק ב-2 ליטר.

ההבדלים המרכזיים הם המושב האחורי ותא המטען: לסיטרואן יש כאן יתרון גדול. המושב האחורי והתא המטען של ה-407 פשוט קטנים מדי במושגים של מכונית מנהלים.

האמינות צריכה להיות דומה. ל-C5 היו כמה בעיות, בעיקר ב-1.8 ליטר. התוצאה: ייבוא ה-1.8 ליטר הופסק כעת, עם הגעת מתיחת הפנים. מצד שני, גם הפיג'ואים החדשים אינם נקיים מאותם בעיות (בעיקר ה-307), של כיבוי מנוע בזמן נסיעה ובעיות חשמל שונות. לא כל מכונית סובלת מזה, אבל לא מדובר בתופעה נדירה כל-כך.

בקיצור, השאלה היא מה חשוב לך במכונית.

פורסם

קלף חזק של ה- C5, אותו נוטים לשכוח, הוא ההגבהה בלחיצת כפתור. רק שלשום ניצלתי זאת כדי לחנות מעל בליטת אספלט אכזרית, ומדי פעם מנוצל היטב כדי להשתחל לאיזה חוף נחמד בכנרת או מעיין נחבא.

לגבי אמינות - אני מתקשה להאמין שיש הבדל כלשהו בין סיטרואן ופג'ו. ומצד שני, אני לא מסכים לאמרה "היו בעיות ב- C5". לאוטו שלי (2003) יש עדיין בעיות שלא מצליחים לפתור במסגרת האחריות למרות "מעורבות" של השירות והיצרן. אז למה להאמין שברכב חדש לא יהיו בעיות דומות?

פורסם

לטענת אנשי המכירות המנוע והמתלים של ה- C5 , יותר טובים מאשר בפיגו (וחוץ מזה עבור סכום נמוך מאשר בפיגו מקבלים ב- C5 את אותם הדברים ואף יותר)!!!

שאלתי מבחינת האמינות של המתלים ומערכות הקיימות בC5 וכן האם ההבדל הנו משמעותי לעומת הפיגו?

פורסם
לטענת אנשי המכירות המנוע והמתלים של ה- C5 , יותר טובים מאשר בפיגו (וחוץ מזה עבור סכום נמוך מאשר בפיגו מקבלים ב- C5 את אותם הדברים ואף יותר)!!!

שאלתי מבחינת האמינות של המתלים ומערכות הקיימות בC5 וכן האם ההבדל הנו משמעותי לעומת הפיגו?

אז לך על ה-C5 אחלה אוטו יש לי תצוה היוצאת בונבוניירה של אוטו לא עושה בעיות ומפנק אותי כמו מלך. רציתי להזמין את החדשה אבל לצערי גרסת 2 ליטר פאק (כמו הנוכחית שלי) עולה 180K ולצערי אני אצטרך להוסיף 75K שאין לי והכל בזכות יצחק לוי ששוחט את הצרפתיות.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

זה לא רק לוי יצחק, אלא בעיקר היורו. לזכותם של יבואני רכב אירופאי ניתן לומר שלהם יש סיבה למחיר המופרז. אבל מה הסיבה של הקונים בדולר, כמו יונדאי וסובארו? הם סתם עושים קופה...

מישהו עוד זוכר את הימים שרכב משפחתי עלה 90 אלף ולא 120 אלף וצפונה, כמו היום?

ה- C5 החדשות בשנת 2001 עלו 118 לגרסת 1.8 הבסיסית, ו- 125 לגרסת 1.8 פאק או 2.0 בסיסי. המדד לא זז, המשכורות נתקעו, אבל היורו...

פורסם

אתם מדברים פה על הסיטרואן החדשה כאילו שהיא כבר פה ומוכנה לרכישה.

עד כמה שידוע לי הסיטרואן החדשה רחוקה מלהגיע בזמן הקרוב ,לא כן?

פורסם
אתם מדברים פה על הסיטרואן החדשה כאילו שהיא כבר פה ומוכנה לרכישה.

עד כמה שידוע לי הסיטרואן החדשה רחוקה מלהגיע בזמן הקרוב ,לא כן?

במקרה אתמול ראיתי C5 מתוחה עומדת בסוכנות בכרמיאל.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אני כבר נסעתי לראותה בסוכנות והיא מוצעת למכירה.

ל-EYALZO אני באמת מתגעגע לימים האלה, את הסי 5 שלי כמו שאמרתי 2 ליטר פאק קניתי לקראת סוף 2001 אז מחירה היה 135K(!!!).

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

אני הייתי לוקח את ה407, בלי ספק (למרות שבקבוצה כולה, כנראה שהייתי מעדיף מונדיאו או אקורד).

לC5 אין שום סקס-אפיל כלשהו. לא בפנים ולא בחוץ. ההתנהגות מנותקת, וההגה נורא.

כן, היא נוחה, אבל לא מצאתי אותה הרבה יותר נוחה בהשוואה למונדיאו, למשל (ובמונדיאו, לדעתי,

התא נוסעים - על כסאותיו - עדיף).

בנוסף, יש לה יותר מדי בעיות (מכיר אחת כזו במשפחה).

שלא תבין לא נכון, הC5 היא בהחלט מכונית מוצלחת, פשוט לא לטעמי. לשיוט - כן, לנהיגה - לא ממש.

ה407 לפחות נראית טוב, ויש לה התנהגות לא רעה.

זה מתבקש שמתישהו בעתיד הקרוב ה407 תקבל את גרסת המנוע המשודרגת, שיש כרגע בC5.

אולי כדאי להמתין מעט עד אז?

בכל מקרה, שתיהן מוצלחות, אבל אם הבחירה בידיך, אוץ לך לקנות מונדיאו :wink: (שגם עולה פחות).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

המונדאו משעממת לטעמי (אחרי 400 ק"מ איתה).

ה C-5 לא נראית משהו .

הייתי הולך על ה-407(יפהיפיה-מה לעשות הלב לפעמים הוא מה שמכריע) .

בנתיים אני מסתפק בקליאו המזדקנת שלי.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

• תוכן חדש...