Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה כמו אבן, לעומת המאזדה שהייתה לי רכה.

העקרון ברכב שמיועד לקהל חובב מוטוריקה הוא חיבורו לכביש ותחושת הנהג, כלומר שירגיש כל מה שנקרא בדרכו, לכן בהרבה מקרים במכוניות ספורטיביות מכויילים הבולמים לקשיחות גבוהה יותר, בנוסף צמיגי ספורט בעלי חתך נמוך גם תורמים לאפקט, למרות שזהו לא יעודם העקרי, משום שלא בולמים זעזועים שונים כמו צמיגים רחבים סטנדרטיים.

במקרה שלי גם החתך הקיים נמוך על ג'אנט יחסית גדול, ואני לא בטוח לגבי קשיחות הבולמים עדיין האוטו חגג 9 שנים לפני חודש, ויש מצב שהם סתם שווקו חייהם :) (למרות שיש לי קבלה על החלפה..)

בכל מקרה תנסה לראות את זה ככה- תנהג בסיטרואן C5- בידוד מוחלט, לעומת זאת תעבור לאגף הספורטיבי- תנהג בזונדה, תעלה על במפר ותפרוץ דיסק בגב...

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב סיטרואן זו לא דוגמא.

אין עליה בנוחות,היתה לי פעם סיטרואן BX ולמרות כל הפאקים שהיו לה והפלסטיקים שנסדקים טיפולים יקרים וכו'

היא היתה תענוג כשזה נוגע לישיבה על הכביש ונוחות מדהימה עם המתלים הפניאומטיים

פורסם

אז זהו, במחינת אבזור צרפתי ונוחות ישיבה ותא נוסעים- סבבה ביותר, לא מתלונן.

אבל כשאני נוסע עליה, אוטו נמוך ועם מכלולים יחסית "ספורטיביים" (אל תקטלו אותי...), זה משהו שונה לגמרי ממשפחתית רגילה, למשל אצלנו אוטו שני פורד פוקוס 2.0, גם כן על אותם הכבישים הוא נוסע, אבל איתו ממש לא מרגיים דברים שבאוטו שלי מקפיצים את כל התא בפנים, לפעמים זה די מביך, כי אנשים שלא מכירים אופי נהיגה ספורטיבי, סתם חושבים שהאוטו עגלתי או לא איכותי...

בכל מקרה, אל תשווה אותו למגאן המשפחתומטית, וגם לא למגאן קופה בגרסת ה1.6, חוץ ממבט חיצוני שבו תראה צמיג וג'אנט בגדלים שונים לגמרי, גם אם תסתכל מתחת לאוטו תראה הבדל במתלים, בגשר, בגיר, מן הסתם במנוע!, בקשר לבולמים- אינני יודע....

פורסם

אז איך היית משווה נגיד את המאזדה 3 לפוקוס מבחינת נוחות נסיעה?

אני חושב ללכת על המאזדה 3 אבל קצת חושש ממה שאומרים על הצמיגים הרחבים שהם מורידים מאיכות הנסיעה

פורסם

טוב בהשוואת שתי המכוניות הנ"ל מבחינתי- הייתי הולך על המזדה.

אני אומר את זה מהרבה שיקולים, אבל דווקא לא משיקולי הנוחות, אין הבדל כל כך משמעותי שלדעתי יפריע לך, אולי הפוקוס טיפלה יותר נינוחה בגלל העניין אבל שוב זה גם מאד סובייקטיבי, אני מרגיש הרבה יותר נינוח בנסיעה על המזדה שמרגישה יותר "עם" הכביש.

אבל שוב, תלוי גם בשביל מי מיועד לאוטו, אם אתה במעמד נשוי+ילדים, אני חושב שנוחות נסיעה- הפוקוס, אבל אל תמהר להחליט שום דבר לא על סמך דברי, ולא על סמך דברי אחרים- גם לא בעלי המכוניות, הכי פשוט בקניה כזו, תזמין נסיעת מבחן ותבדוק האם הרכב עונה על הצפיות, קל וחומר שמדובר בנושא כמו איכות נסיעה- דבר שתוכל לאבחן כבר מהיכרות ראשונית עם הרכב.

לדעתי אם זו ההתלבטות היחידה שלך, מצבך טוב, אבל למרות שאני אמור להיות משוחד לפוקוס- אני אומר- לך על המאזדה, אוטו שמצד אחד עם הזרם, אבל לפחות עם אופי, אני ממש לא אוהב את הפוקוס, אוטו אנמי, מצד שני מי שרגיל לנהוג על הפוקוס- אומר שהאוטו שלי "לא רגוע" ולא אוהב אותו, ככה שהכל סובייקטיבי, לסיכום- נסיעת מבחן, ובהצלחה בבחירה!

פורסם

אני לא נשוי ואין לי כל כך צורך במרחב גדול ומספיק לי מרחב סטנדרטי לרכב בגודל הזה אבל נוחות נסיעה אני אוהב.

בכל אופן תודה על גילוי הלב והעזרה

• תוכן חדש...