Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בבעיה, אני לא בטוח איזה לחץ אוויר אני צריך בצמיגים.

הרכב הוא אסטרה 1992 מנוע 1400 סמ"ק (דגם מנוע 14NV)

צמיגים 175/70/13 רכב ריק שוקל בין 1000 ל 1100 ק"ג.

על מכסה מיכל הדלק רשום הלחץ המומלץ ומחולק לקטגוריות: 1. עד שלושה אנשים. 2. עומס מלא (5 אנשים עם מזוודות). הלחץ המומלץ שרשום עד שלושה אנשים הוא 23 מאחורה, 27 מקדימה.

יש לי גם ספר שבא עם הרכב ולפי דגם המנוע אני צריך לחץ אוויר שונה, ממה שרשום על מיכל הדלק וגם מידת הצמיגים שרשומה ליד דגם המנוע קטנה יותר משלי.

בספר יש גם לחץ מומלץ לרכב 1.6 ליטר עם צמיגים במידה שלי, אבל הבעיה שהוא בטח שוקל יותר.

אני חושב שהרכב יובא מגרמניה עם צמיגים במידה יותר צרה משלי ופה היבואן שם לו צמיגים רחבים יותר ומכאן בא הבלבול. :|

הגרמנים אומרים משהו אחד, היבואן ממליץ על משהו אחר והמוכר שמכר לי צמיגים חדשים אמר שאם אני אשים לחץ אוויר כזה נמוך אז הוא לא ימקור לי אותם :wink: . הוא אומר שאפילו רכבים קטנים וקלים כמו פיאט אונו צריכים 28 PSI.

בינתיים ניפחתי 27 PSI, זה הממוצע בין נתוני היצרן לנתוני היבואן.

מישהו יודע איזה לחץ אוויר אני צריך לדגם 14NV לצמיגים 175/70/13 ?

דימה

פורסם

תראה ....סובארו DL שוקל בסביבות טון ומגיע עם 155/80/13 ויש אפשרות לשדרג

ל175/70/13 ע"פ הוראות היצרן , הלחץ המומלץ הוא 28PSI על שני יושבים

ומשלוש ומעלה 30PSI, יש צמיגנים שאומרים בין 28 ל30 יש כאלה שממלאים

שלושים לרוב הפרטיות , אין לך מושג איזה הבדלים יש בין 28 ל30 כך שכדי ותברר

את הלחץ המדויק ואם אין באפשרותך לך על מה שנתון בידך.

• תוכן חדש...