Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי התלבטויות ובדיקות, הגענו לקו הסיום.

זוג+1, לרוב נסיעות עירוניות ומידי פעם מחוץ לעיר, מחפש איזון בין יופי/הנאה/אמינות.

מתלבט בין שני הדגמים האלו, להלן הפירוט:

קליאו :

בעד - מראה חיצוני ספורטיבי מאוד יפה (העדפה אישית, אבל בכל זאת), אבזור (כל מה שיש בפיאסטה+מרימי שמשות, חיישני אור/גשם, 4 חלונות חשמל ועוד), מנוע (זריז, חסכוני, שקט ופשוט כיף), תא מטען (הבדל קטן, אבל יכול להיות קריטי)

נגד - אמינות (?), רמת הרכבה (טובה, אבל לא כמו...), מחיר (יקרה ב-8000 ש"ח בערך)

פיאסטה:

בעד - מראה חיצוני (לא כמו הקליאו, אבל סביר בהחלט בגרסה החדשה), מחיר, סחירות (?), איכות הרכבה טובה

נגד - מנוע עייף וחלש מאוד, אבזור (למרות המולטימדיה שיש, אבל ברמת הרכב עצמו כמעט כלום), סביבת נהג מיושנת, אם מגיע האקובוסטר מתישהו, אז הדגם הזה יהיה ל"ר למכירה

נסיעת מבחן על שני הרכבים בהחלט הראתה שהקליאו היא ברמה אחרת לגמרי מבחינת המנוע וההנאה מהנסיעה, בכל מהירות.

הפיאסטה מרגישה כמו הקניה הרציונאלית, קצת משעממת, אבל בטוחה יותר, ולא בהכרח בצדק.

הקליאו זה סיפוק מיידי, הנאה ותחושה של "נקווה לטוב" בעתיד, בלי באמת ביסוס לבעיות אמינות/סחירות בדגם הזה.

והכסף... הכסף... פורד נותנים פה הצעה בהפרש מכובד שדורש חשיבה.

אז מה אתם אומרים? מהנסיון, בשליפה מהשרוול, הצעירים, המבוגרים? מה אתם הייתם עושים (ולמה)?

ביום שישי סוגרים.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי הרעיון בלקנות רכב חדש הוא התחושה. ואם הקליאו עושה לך את זה כמו שעשתה לי - לך על זה. הרי בסופו של דבר אלו מותרות, ואם לא נהנה מהן ונתפשר - הן לא שוות את הכסף ששמים עליהן. החיוך בבוקר הוא מה שקובע. מקווה שהבנת לאן דעתי נוטה...

פורסם

המחירים הרשמיים הם:

• 77K ש"ח לפיאסטה 1.25 הידנית
  • 85K ש"ח לקליאו 0.9 טורבו הידנית

(אני יודע כי גם אני מברר כרגע...)

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם
המחירים הרשמיים הם:

• 77K ש"ח לפיאסטה 1.25 הידנית
  • 85K ש"ח לקליאו 0.9 טורבו הידנית

(אני יודע כי גם אני מברר כרגע...)

אלי

אפשר גם להגיע ל-3000 ש"ח פחות מהמחירים שציינת (בכל אחת מהן), ואולי אפילו יותר (אם יש למישהו נסיון, נשמח לשמוע).

פורסם
אפשר גם להגיע ל-3000 ש"ח פחות מהמחירים שציינת (בכל אחת מהן), ואולי אפילו יותר (אם יש למישהו נסיון, נשמח לשמוע).

אכן, ולכן רשמתי - מחירים רשמיים.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

לפיאסטה אפשר להגיע אחרי תשלומי אגרות וכאלה ל-73K. ככה יצא לי.

אני מאמין שאפשר עוד אלף פחות ל-72K או להתמקח איתם על עוד אבזור קטן לרכב.

דרך אגב, אם אני לא טועה יש עכשיו מבצע על הפיאסטה, 69K וכולל אגרות זה 71K. כדאי לבדוק.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אני אישית דווקא הייתי בוחרת בפיאסטה.

כשהקליאו החדשה רק התחילה לעלות על הכביש היא הייתה בעיניי פשוט WOW:shock2:, אבל ככל שעובר הזמן, ההתלהבות יורדת והיום היא נראית לי כמו סתם רכב חמוד, כשראיתי את הפלסטיקים בתא הנוסעים ובמיוחד על ההגה, זה גם סוג של נתן לרכב נוקאאוט מבחינתי.

לעומת זאת היחס לפיאסטה נשאר ליניארי, רכב יפה, מרגיש לי יותר "בוגר" אבל לא "מבוגר", לגבי אמינות לא הייתי דואגת כי מדובר במכלולים פשוטים.

מבחינת איבזור, כנראה שבשביל 8K הייתי מוותרת על כמה דברים, אבל זאת אני ומי שצריך להיות שלם עם הרכישה זה אתה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מסכים במאה אחוז, אבל אולי אני לא אובייקטיבי כי אני מאוהב בפיאסטה שלי.

אכן הפיאסטה רכב יפה, אמין, פשוט אבל בצורה הכי טוב שיש.

אולי הוא קצת פחות מאובזר אבל בהפרש תתפנק לך בדברים אחרים או שתוסיף לרכב מה שתרצה בעתיד.

פורסם
אולי אני לא אובייקטיבי כי אני מאוהב בפיאסטה שלי.

אני לא מסכימה עם הגישה הזאת "אם זה הרכב שלי-אני בוודאי לא אובייקטיבי כי אני סתם אוהב אותו". יש סיבה לכך שבחרת בדגם הספציפי הזה והרכב הזה שלך. לפני X זמן גם אתה היית עם תקציב מסויים והיית צריך לבחור את הרכב הטוב עבורך וזאת הבחירה שעשית. ז"א, לדעתי, קודם אתה אוהב את הרכב ובגלל זה הוא בסוף הרכב שלך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ה-8K זה לא בגלל האיבזור, זה בגלל המנוע. אני יכול לקחת את המנוע האטמוספרי של הקליאו ואז המחירים זהים.

האבזור זה בהחלט לא הסיבה לקנות רכב, אבל בהינתן השוואה, צריך לקחת את זה בחשבון.

מה דעתכם לגבי הסחירות עוד 3 שנים מהיום?

(תודה לכל העונים הזריזים)

פורסם

ברור שהחיבה לרכב לא גרמה לי לקנות אותו אלא כל אותם המשתנים שכולם חושבים עליהם לפני הקניה. אבל כאשר הרכב כבר אצלי והוא משרת אותי נאמנה ונותן לי כל מה שאני מצפה ממנו לכן אני מבסוט עליו.

אבזור זה לא סיבה לפסול או לקחת רכב אבל זה חשוב כמו כל דבר שיש לקחת בחשבון כאשר קונים רכב.

עוד 3 שנים קרוב לוודאי שהקליאו תאבד קצת יותר מהמחירון שלה לעומת הפיאסטה אבל גם הפיאסטה הוא רכב שמאבד מערכו לא קצת. בסופו של דבר שניהם יהיו סחירים באותם יחסים פלוס מינוס.

פורסם

מבחינת אמינות,בטיחות ואחזקה הפיאסטה יותר טובה ולכן גם סחירה יותר עכשיו וכנראה גם בעתיד.

אני לא אובייקטיבי אך במידה ותחליטו לרכוש את הרכב הנ"ל אנו מייבאים את הפיאסטה ברמת גימור "טרנד" הרבה מעבר ל"אמביאנטה" של דלק מוטורס.נשמח לקבוע פגישה אצלנו בסוכנות.

• תוכן חדש...