Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אני בתהליך קנייה של רכב חדש, ואני עושה כרגע בדיקה של חברות ביטוחים.

אני בן 26, נהג חדש.

ביררתי לגבי ביטוח רגיל + מקיף, והסכום שיצא הוא: 9000 שקל.

הציעו לי אופציה מעניינת. במידה והרכב יהיה רשום על נהג וותיק (בנוסף אילי) כדוגמת אבא שלי, עם עבר נקי ללא תביעות של שלוש שנים אחרונות, הסכום מתכווץ ב 4000 שקל, ונעמד על 5000 שקל.

כתוצאה מזה, יכול להיות שידרשו גם בבנק שאשנה את בעלות החשבון שלי ואצטרך להוסיף את אבא שלי, כי ההלוואה\שיעבוד הרכב רשום על שמי. ואם בעלות הרכב משתנה אני מאמין שגם בבנק יידרשו שינוי.

שורה אחרונה:

מה אתם אומרים על האופציה? האם יש קאצ'ים בזה? מה קורה אחרי שנתיים שמסתיים לי הנהג חדש? האם אפשר להחזיר הכל לקדמותו בלי לאבד יד בבעלות הרכב?

תודה מראש על העזרה.

פורסם

מה קשור הביטוח של האוטו להלוואה של הבנק?!!

רישום הביטוח על שמו של נהג וותיק מקובל להורדת הביטוח ואין שום קונצים בנושא.

פורסם

אבא שלי בדק עם בנקאי שהוא מכיר, והוא אמר לו שיש מצב שבבנק שלי יידרשו את שינוי בעלות החשבון, עקב זה שהרכב משועבד לבנק (בגלל ההלוואה) למשך שלוש שנים.

האמת שגם אני לא הבנתי את הקשר, לכן אני שואל.:|

ולגבי הביטוח, זה נראה לי מוזר שזה קביל. הרי זה ברור שרק אני ייסע ברכב ולא אבא שלי.

• תוכן חדש...