Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלך לו המותחן ברכב שלי (פולו 2011), לא ברור מה הסיבה (במוסך טוענים שזה בלאי, רכב עם פחות מ45,000 קילומטר),

כמה עולה מותחן מקורי חדש (כולל תושבת)?

תודה

פורסם

אם הכוונה למותחן שרשרת טיימינג במנוע 1.2TSI - אז תריץ פה חיפוש בפורום ובפורומים בחו"ל יש מידע רב על כשל תיכנוני\יצורי במנועים האלו בשנים הראשונות.

בנוסף יש חברים שהתעקשו מול צ'מפיון מוטורס וקיבלו הנחות משמעותיות על החלפים ועל העבודה.

לא בלאי ולא נעליים - תקרא ותבוא מוכן ל"יועצי שירות".

נכנסתי לקנות טולדו חדשה - אשתי אמרה שזה אוטו של זקנים ->

ובאותה נשימה שאלה מזה הרכב היפה הזה ->

בסוף יצאתי עם לאון 1.2TSI MK3 !

פורסם

תודה על עזרתך

הרכב פחות משלוש שנים על הכביש, למי אשר לפנות עם עניין אחריות של רצון טוב?

פורסם

אז ככה

באופן אישי זו הפעם הראשונה שאני שומע על בעיית מותחן במנועי ה 1.4 הוותיקים.

אתה יכול לפנות לנציגת צ'מפיון שנמצאת פה בפורום נקראים "צ'מפיון מוטורס שירות" ובנוסף להתעקש מול מנהל מרכז השירות.

אתה יכול להרחיב מה היו הסימפטומים שבגללם הגעתה למוסך? נדלקה לך נורית אזהרה?הרכב התחיל לגמגם?

לאיזה מרכז שירות נכנסתה?

נכנסתי לקנות טולדו חדשה - אשתי אמרה שזה אוטו של זקנים ->

ובאותה נשימה שאלה מזה הרכב היפה הזה ->

בסוף יצאתי עם לאון 1.2TSI MK3 !

פורסם

מה שזה לא יהיה - אני חושב שאסור להזניח.

נסה לקבל (במוסך היבואן) הצעת מחיר שכוללת איזושהי הנחת השתתפות מצד היבואן.

לא מצליח - תמיד יש את רון.

alfa 156 2.5.

• ספונסר פורום
פורסם
תודה על עזרתך, לא מדובר ב1.2 tsi מדובר ב1400 dsg, מול מי להתעקש בצ'מפיון מוטורס?

אכן, כמו שציינו כאן פנה אל שירות הלקוחות של צ'מפיון מוטורס דרך הפורום. שלח להם הודעה פרטית עם פרטי הרכב (מספר רישוי, נפח מנוע וכו') ותיאור מלא של המקרה. אם הרכב טופל במוסך מורשה של צ'מפיון כנראה שיבואו לקראתך.

• תוכן חדש...