Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין Toyo CF2 לבין Conti premium contact 2.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומי, סלח לי על הבורות, אבל איך מזמינים צמיגים בייבוא אישי?

כמו שאני מזמין כל דבר אחר מחו"ל?

מכס? מע"מ?

בכל מקרה, דיברתי עכשיו עם החבר והוא אמר שאין קונטי חדשים יותר.

הטויו בדרך אלי.

רשמים ינתנו בהמשך.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

מעבר לנושא הפירסומי

יש כאן איזושהי בשורה שלאחר תקופה ארוכה

יש איזשהו פתח (הכל חוקי כמובן ) שכל אחד יוכל ליבא את צמיגי רכבו באופן אישי במחיר נמוך משמעותית ביחס לשוק ולחסוך מעצמו בירוקרטיה מסובכת.

מעבר למחיר יש כיום רכבים רבים , אשר צמיגיהם אינם מיובאים לארץ באופן סדיר ואני מתכוון לדגמים יעודיים לרכבים כגון :

חותמת MO יעודי למרצדס , AO לאוודי , * ל BMW ועוד.... כאשר היבואן הרישמי מעדיף לחסוך יורו עד שניים וליבא דגם אוניברסלי.

בנוסף לכך מיום שהתחלנו ביבוא מקביל מחירי הצמיגים בארץ ירדו בצורה משמעותית מאחר והדבר אילץ את היבואנים הרישמיים בהוזלות

באחוזים רבים ע"מ להיות תחרותיים בשוק.

פורסם

טוב, אז עכשיו הרכבתי את הטויו. (עם חנקן במקום אוייר רגיל)

בנסיעה הבייתה לא יכולתי לבחון אותם יותר מידי. (הכלבה שלי הייתה איתי ברכב)

הרושם הראשוני הוא שהם שקטים יותר מהקונטי ומרגיש שקל יותר לסובב את ההגה בעמידה. (לא זוכר איך היו הקונטי מבחינת רעש בהתחלה).

מחר יש לי נסיעה מחוץ לעיר, אז אוכל לחוות עליהם דיעה קצת יותר מקיפה.

בתמונה, הכלבה שלי מחכה לשחק עם הצמיגים הישנים :)

10584085_10152548701639284_2750583611208886935_n.jpg

פורסם

בעיקרון הצמיגים החדשים (טויו) ירגישו לך עדיפים מכיוון שהסט הקודם שלך הרי היה שחוק, כך שאין ממש מקום להשוואה. בכל מקרה, מעניין לשמוע את התרשמותך

פורסם (נערך)

שלומי, ContiPreContact2 ב- Tire4U במידה המדוברת עולה 428 ש"ח.

אז אין כל כך הבדל בין יבוא רשמי למקביל? כ-6 ש"ח לצמיג בימינו לא יהיו מקור לתחרות.

באותה הזדמנות אשמח אם מישהו יוכל להזכיר לי מה פרוש הסימון של נקודה כתומה והצהובה על הדופן של צמיג חדש?

אם אני זוכר נכון, אחת מהם מיקום השסתום?

ראיתי מאמר בחו"ל, שחברת ביטוח לא רוצה לכסות נזק, בגלל שקוד מהירות.

כלומר, לפי רשיון V ובפועל H. יש משהו כזה בארץ?

עריכה אחרונה על ידי Jenek
פורסם

לגבי הנקודות: http://www.yokohamatire.com/tires_101/tire_care_and_safety/match_mounting/

פעם הייתה לי שיחה עם פאנצ'רמאעכר שמבין עניין, ומהשיחה עלה שאם פאנצ'רמאעכרים היו מקפידים על הלבשת צמיגים "לפי הספר" הצורך במשקולות איזון היה יורד משמעותית וגם תהליך האיזון היה קצר ומדוייק יותר.

אני יכול להעיד שבהחלפת הצמיגים האחרונה שלי אחד הצמיגים היה כל כך לא מאוזן עד שרק פירוק, הלבשה ואיזון מחדש של הצמיג על הג'אנט פתרה את הבעייה.

לגבי קוד המהירות - הנ"ל נכון לרכבים משנת ייצור 2007 או 2008 ומעלה, היכן שמצויין גם קוד מהירות ברשיון הרכב.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בעיקרון הצמיגים החדשים (טויו) ירגישו לך עדיפים מכיוון שהסט הקודם שלך הרי היה שחוק, כך שאין ממש מקום להשוואה. בכל מקרה, מעניין לשמוע את התרשמותך

שחוק הוא לא היה (הייתי יחסית עדין עם הרכב הזה), אבל כן, ברור שירגיש עדיף לעומת הקונטי.

אתן חוות דעת מחר אחרי הניסעה הבניעירונית.

עודד.

פורסם
לגבי הנקודות: http://www.yokohamatire.com/tires_101/tire_care_and_safety/match_mounting/

פעם הייתה לי שיחה עם פאנצ'רמאעכר שמבין עניין, ומהשיחה עלה שאם פאנצ'רמאעכרים היו מקפידים על הלבשת צמיגים "לפי הספר" הצורך במשקולות איזון היה יורד משמעותית וגם תהליך האיזון היה קצר ומדוייק יותר.

איתמר

לא ידעתי על הדבר הזה. אבל מסתבר שאצלי הם מורכבים בול לפי הספר אם ככה.

לגבי הצמיגים,

אחרי נסיעה בינעירונית אני יכול להגיד שהם ממש בסדר!

מעט יותר שקטים ומעט יותר נוחים מהקונטי (יכול להיות שבנסיעה הבינעירונית עניין הנוחות נובע מהעובדה שהם מנופחים עם חנקן ולא אוויר רגיל. הרי החנקן לא מתחמם ובכך לחץ האוויר לא עולה והצמיג נשאר עם לחץ אוויר תקין).

הצמיגים אוחזים מצויין.

ניסיתי לדחוק בהם כמה שאפשר בעליות ובירידות מירושלים. (במגבלות החוק והתנועה).

סיבוב מוצא לכיוון ירושלים נלקח במהירות תלת ספרתית ולא הרגשתי שום איבוד אחיזה מתקרב. (גם כשביצעתי העברת משקל יחסית חריפה בנקודה שבה הסיבוב מתחדד מעט).

בשורה התחתונה, למי שלא מחפש צמיג סופר ספורטיבי, אני חושב שהצמיג הזה עונה על הדרישות באופן מלא!

עודד.

פורסם

תתחדש.

ממליץ לך לחכות עם הבדיקות הדינמיות. אל תתחיל לתקוף פניות ב200 - 300 ק"מ הראשונים בערך כי כשהצמיגים חדשים יש עליהם שכבת הגנה שצריכה לרדת, אז סע רגוע בינתיים.

וכמובן שנשמח לדיווח יותר ממצה, אני גם שוקל לרכוש את הCF2.

פורסם

כן תודה, אני מודע לזה שהצמיגים בהתחלה אוחזים מעט פחות ולכן עוד הייתי עדין איתם 8)

מחר אני שוב צריך להיות באזור המרכז, והצמיגים כבר עברו כ-200 ק"מ. אז אבדוק שוב ונראה אם יש שינוי.

עודד.

• תוכן חדש...