Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רישיון שהונפק בשנת 2009 שתוקפו עד 2011.

במהלך השנים מכיוון שאיני נוהג\בעל רכב מעולם לא השתמשתי בו.

אני טס לחול עוד שבועיים והתקשרתי היום למשרד התחבורה לברר מה הפרוצדורה שעלי לעשות בשביל לחדש את הרישיון.

נאמר לי שעלי לגשת למשרד הרישוי באזור מגורי ויכול להיות שיחייבו אותי לעשות תאוריה וטסט מחדש.

האם יש דרך להמנע מכך?מעולם לא קיבלתי התראה לתשלום כלשהוא לחידוש הרישיון .

ומכייון שאיני נוהג לא הייתי מודע שבמידה ואני לא נוהג ואיני מחדש את הרישיון לאחר תקופה מסוימת עלולים לשלול לי אותו

ולחייב אותי לעבור את כל הסיוט הזה(טסט) מהתחלה

מה עלי לעשות כדי להמנע מכך????

פורסם

לך למשרד הרישוי ותראה מה אומרים לך שם.

בעיקרון מאחר והרשיון פקע לפני יותר משנה אז בהחלט יכולים לחייב אותך בתיאוריה ו/או טסט מחדש.

מינימום שיעורים לא יהיה לך.

עוד פעם "נהג חדש" אני ממש לא בטוח, אולי מישהו אחר יודע.

לגבי התראה לחידוש - יכולות להיות 3 סיבות שלא קיבלת

1. כתובתך במשרד הפנים אינה נכונה ואתה לא אוסף דואר מהכתובת שרשומה.

2. אבד בדואר.

3. צברת מספיק נקודות בשביל קורס/הורשעת בעבירה מאלו שמחייבות תיאוריה מחדש/דווח למשרד הרישוי על בעיה רפואית אצלך, ולא ביצעת את מה שצריך כדי לסדר את העניין.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתה לא יכול להימנע מזה אתה צריך טסט ותאוריה מחדש,

משרד הרישוי לא שלל לך את הרישיון פשוט לא חידשת ,וזה שאתה טוען שלא קיבלת יש אולי סיבה אני מתכוון לחידוש רישיון הנהיגה כמו שכתב חברנו לפורום wil

פורסם

מה לגבי קורס רענון נהיגה - מתי עליו לבצעו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כעיקרון אתה אמור לבצע בסמיכות לקבלת הזימון.

בפועל לא ממש ימהרו להתלות לך את הרשיון על זה, אבל בהחלט לא יחדשו אותו בלי ביצוע הקורס.

כך שהתשובה המעשית היא שכדאי לבצע את הקורס לכל המאוחר כמה חודשים לפני תום התוקף של הרשיון. למחשב של משרד הרישוי לוקח זמן להתעדכן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
נאמר לי שעלי לגשת למשרד הרישוי באזור מגורי ויכול להיות שיחייבו אותי לעשות תאוריה וטסט מחדש.

בעיקרון מאחר והרשיון פקע לפני יותר משנה אז בהחלט יכולים לחייב אותך בתיאוריה ו/או טסט מחדש.

אומנם מדובר בסימנטיקה אבל רק נדקדק, זה לא שהרשיון הוקפא ותלוי בביצע טסט ותאוריה אלא שהרשיון מת, איננו יותר.

ביצוע תאוריה וטסט לא יחזיר לו את הרשיון הקודם אלא יונפק רשיון חדש עם מספר חדש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה צריך להוציא טופס ירוק,תחתים את משרד הרישוי על הטופס שאתה לא מחויב למינימום שעורים( ע״פ חוק זה 28 שיעור מינימום)

ואתה יכול לגשת לתאוריה ולאחר מכן לטסט

פה ניכתב לך שלא תקבל את אותו מס רישיון נהיגה , אז גם כאן יש לי תיקון אתה תקבל את אותו מס רישיון נהיגה שהיה לך לפני שפג התוקף,כמובן שבתופס אתה צריך בדיקת עיניים.

פורסם
כעיקרון אתה אמור לבצע בסמיכות לקבלת הזימון.

בפועל לא ממש ימהרו להתלות לך את הרשיון על זה, אבל בהחלט לא יחדשו אותו בלי ביצוע הקורס.

כך שהתשובה המעשית היא שכדאי לבצע את הקורס לכל המאוחר כמה חודשים לפני תום התוקף של הרשיון. למחשב של משרד הרישוי לוקח זמן להתעדכן.

בא נחדד קצת, למחשב לוקח כמה דקות להתעדכן. (במידה והוא ממש עגלה , ואני מניח שהוא לא ) . למי שלוקח זמן זה לעובדי משרד הרישוי , עד שהם מפעילים את הפרוצדורה של העדכון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...