Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, למי שנתן את הדוג' עם הדוור - זה לא רלוונטי - לדוור יש קו חלוקה ואותו הוא צריך לסיים.

אם ירצה, יעשה הפסקה גם של שעה עם הרכב של החברה וכל עוד לא יקבל דוחות חנייה בזמן שהוא חונה שלא לצורכי עבודה, הדבר תקין לחלוטין (כמובן שבגדר הסביר, מי שלא עובד כמובן שלא יועסק). כך או כך, פה אתה מדבר על הסדר של עובד מול המעביד בנוגע לשימוש ברכב ששייך למעביד.

במקרה שלהלן, מדובר ברכב של לקוח פרטי שבא לקבל שירות בחברה - לאף אחד אין את הזכות להפוך את הרכב של הלקוח לרכב סידורים ללא

רשות מפורשת של הלקוח.

לי ניראה חמור מאוד שהרכב הושאר מונע ללא השגחה (נו בטח, לא חבל על הדלק והקינג חייב לחזור לרכב מקורר), מה גם שהדבר מהווה עבירת תנועה.

אין שום סיבה שהרכב של פותח השירשור יהיה רכב הסידורים של המוסכניק ושום צידוק ו"הבנת" העובד לא משכנעים.

אין לו זמן ורכב לעשות סידורים? יועיל ויבקש יום חופש מהמעסיק ויתכבד להתנייד באוטובוס ציבורי בין סידוריו.

אני מציע לפנות ליבואן במייל מפורט עם צירוף כל החומרים שבידיך (כולל קישור לסרט שהעלת ביוטיוב) וכן ציטוט דיברי העובד ולהמתין לתגובתם.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יכול להיות שהיה אדם נוסף ברכב, והרכב לא נשאר מונע ללא השגחה.

לא הגיוני שבמשך כל הסרטון (מעל 20 דקות) יש לידו מישהו והוא לא מחליף איתו מילה (אלא אם כן זאת אשתו והם בריב, או שיש חטוף באוטו)

כתבתי כבר שהמכונאי הודה שהוא היה לבד באוטו ושהוא הלך לשלם כסף שהוא היה חייב למגרש מכוניות

פורסם

מצטער, לא שמתי לב לזה.

לא תקין בהחלו שהוא השאיר את הרכב מונע ללא השגחה.

לגבי עצם הנסיעה למגרש מכוניות - גם לא כ"כ תקין אבל אבל גם לא מאוד חמור.

פעם מכונאי עשה נסיעת מבחן על האוטו שלי, אני נסעתי איתו.

בדרך עברנו בחנות חלפים, הוא עצר וקנה חלקים לרכב אחר שהיה אצלו במוסך.

מה, הייתי צריך להתחיל לצעוק עליו ולמנוע ממנו לעשות את זה?

פורסם

Buki,

אני חולק על ההקבלות שלך.

ברור שיש הבדל בין הדוור שפונה לענייניו (כי הוא נוסע ברכב של החברה, זה עניין פנימי שלו מול החברה/בוסים שלו) לבין המוסכניק שמשתמש ברכב של הלקוח.

וכמובן שיש הבדל בין המכונאי שעצר כשאתה נסעת איתו ובאישורך, לבין המקרה שלנו שבו בעל הרכב לא ידע ולא אישר את השימוש שנעשה בריכבו.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

שוב פעם, אני לא אומר שזה תקין. אני רק אומר שצריך לקחת את הדברים בפרופורציה.

1. גם במקרה של דוור וגם במקרה הזה מדובר ברכב שלא בבעלות הנהג ועל חשבון זמן העבודה.

האם באמת משנה אם נסיעת המבחן הייתה 15 דקות של סתם סיבובים או 20 דקות למגרש מכוניות וחזרה?

2. מכונאי שנסע איתי לא ביקש ממני שום אישור. הגיע, עצר, קנה, המשיך.

פורסם
מצטער, לא שמתי לב לזה.

לא תקין בהחלו שהוא השאיר את הרכב מונע ללא השגחה.

לגבי עצם הנסיעה למגרש מכוניות - גם לא כ"כ תקין אבל אבל גם לא מאוד חמור.

פעם מכונאי עשה נסיעת מבחן על האוטו שלי, אני נסעתי איתו.

בדרך עברנו בחנות חלפים, הוא עצר וקנה חלקים לרכב אחר שהיה אצלו במוסך.

מה, הייתי צריך להתחיל לצעוק עליו ולמנוע ממנו לעשות את זה?

כשאתה בא למוסך קטן שהמכונאי הוא גם היועץ שרות וגם הפקידה ועל הדרך אתם ביחד נוסעים לנסיעת מבחן והמכונאי קופץ לקנות איזה חלק אתה יכול להרים גבה

כשאתה מגיע למוסך מרכזי של יבואן שבו אתה גם משלם בהתאם(התיקון הנוכחי הוא של תיבת הDSG לרכב בן שנה אז באחריות) אתה מצפה גם שהיחס שאתה מקבל יהיה בהתאם

פורסם

1. בגדול אתה צודק שזה לא בסדר, אך לדעתי גם לא מצריך התייחסות מיוחדת, מעבר לריענון הנהלים למכונאים במוסך.

2. לבדוק מצמדים חשוב בעיקר בתוך העיר כי שם עיקר הבעיה.

3. נורית תקלה נדלקת רק כאשר התקלה קיימת ברציפות שלושה מחזורי נסיעה של כרבע שעה בערך וזאת הסיבה שנורת התקלה לא נדלקה במהלך נסיעת המבחן שלך.

4. נסה לבקש פיצוי בצורת הנחה/טיפול חינם בכניסה הבאה למוסך - וסגור את הסיפור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

Buki,

אני חולק על ההקבלות שלך.

הנה לך עוד כמה הקבלות, גם על זה אתה חולק?

מסרתי קומקום לתיקון, לאחר התיקון טכנאי הרתיח מים לבדיקה ושתה קפה במקום לשפוך את המים.

מסרתי טלוויזה לתיקון, במסגרת בדיקה טכנאי ראה חדשות.

יש עם זה בעיה?

פורסם

Buki,

לא, אין בעיה, וגם סלולרי ששמנו בתיקון ייתכן ושיחקו בו קצת קאנדי קראש.

אני משוכנע שאתה מבין את ההבדל בין המקרים שתיארת למקרה הנדון.

מה עוד שאני מניח שכולנו כאן בפורום הרכב הזה מתייחסים לרכב שלנו קצת יותר מאשר לסתם מכשיר חשמלי/אלקטרוני, שאם מישהו ישתמש בו קצת אז לא נורא.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אני מבין את ההבדל.

אבל לא מבין את רגישות היתר המיותרת לדעתי ואת ניסיונות להכשיל ולהכפיש את בעל המקצוע ואת המוסך שאולי לא היה בסדר 100% אבל לא גרם נזק לאף אחד.

פורסם
אני מבין את ההבדל.

אבל לא מבין את רגישות היתר המיותרת לדעתי ואת ניסיונות להכשיל ולהכפיש את בעל המקצוע ואת המוסך שאולי לא היה בסדר 100% אבל לא גרם נזק לאף אחד.

אולי לא גרם נזק במקרה הספציפי הזה, אוקי בסדר.

אבל המטרה של התלונה כדי שהעובד הזה לא ימשיך לעשות את זה כי פעם הבאה זה עלול להסתיים אחרת.

קח דוגמה במספר הדקות שהאוטו היה ללא השגחה (גנבת הרכב?).

בקיצור, התלונה כדי למנוע אסונות בעתיד, מקדימים תרופה למכה כדי שזה לא יחזור על עצמו.

פורסם

אוקי, יש עדכונים בנושא

אחרי שחשפתי בפני נציג השרות במוסך את המקרה, דרשתי לקבל הסבר על הדבר ממנהל המוסך

מנהל המוסך אכן חזר אלי, התנצל והציע לי 50% הנחה על שטיפה ופוליש וקס לאוטו (מסתבר שזה עולה 500 שקל אצליהם)

סירבתי בנימוס ודרשתי הנחה בטיפול

סיכמנו על עלות טיפול קטן בטיפול הבא שיש במוסך

כרגע אני מחכה למכתב רשמי שמאשר את זה שיגיע בדואר

דרך אגב נציגי צ'מפיון כן מודעים למה שהולך בפורום כי הוא אמר שהוא מודע לכך שקיים סרטון יוטיוב שמתעד את הנושא, הסרטון ניתן לצפיה רק דרך לינק מהפורום ולא ניתן למצוא אותו ע"י חיפוש ביוטיוב

הייתי רוצה לראות תגובה של נציג של צ'מפיון בשרשור הנ"ל

פורסם

הייתי רוצה לראות תגובה של נציג של צ'מפיון בשרשור הנ"ל

פנייתך התקבלה ותענה בהקדם.

מספרך בתור: 798.

תודה.

וברצינות,

לטעמי קיבלת התייחסות נאותה מצד המוסך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
פנייתך התקבלה ותענה בהקדם.

מספרך בתור: 798.

תודה.

וברצינות,

לטעמי קיבלת התייחסות נאותה מצד המוסך.

אם הם יקיימו את מה שהבטיחו אז אין לי טענות כלפיהם

פורסם

לגבי צ'מפיון, מה אתה רוצה שהם יגידו "פעולת המכונאי לא תואמת את ערכי החברה, הוא פעל על דעת עצמו ובניגוד להוראות הממונים, הוא טופל משמעתית ואנו מבטיחים כי הדבר לא יחזור על עצמו" ?

עזוב אותך, הם לא קשורים, זה עניין של המוסך, קיבלת פיצוי הוגן והכל בסדר, שחרר וסע בדרכים טובות.

• תוכן חדש...