Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג שינוע בשלמה sixt

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני שבוע ביום שני התקבלתי לחברת שלמה sixt בתור נהג שינוע בסניף בילו הקרוב לביתי. העבודה מטישה . כל היום מסיע רכבים ללקוחות / שטיפות ותדלוקים או למוסכים בחום אימים ובשמש הקופחת. העבודה היא ימים א'-ה' 8:00-17:00 כאשר לא מסיימים ב17:00 אלא מאוחר יותר סביבות 19:00-19:30 ולפעמים אף ב20:00 (כמובן שעות נוספות אחרי 17:00). ימי שישי פעמיים בחודש (היום עבדתי) עד השעה 13:00 .

אני שוקל לברר לעבור לתחום הייעוץ והמכירות ולעזוב את תפקידי כנהג משתי סיבות : 1. אני מבין מאוד ברכבים (נתונים למיניהם וגם מנסיון אישי על רכבים מסויימים)

2. בתור נהג שינוע אין רגע של מנוחה וגם החום הזה בקיץ מטיש אותך וגם לא קל להיות כל היום על ההגה . בסופו של יום אתה חוזר גמור הביתה...

מה אתם הייתם עושים במקומי אם הייתם שוקלים את האופציה של לעבור לייעוץ ומכירה ? האם לדעתכם זה אפשרי עבורי כעובד חדש שכבר שבוע בחברה?!

עריכה אחרונה על ידי sfargol

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם (נערך)

הייתי מנסה לעבור לייעוץ ומכירה בלי להסס כלל.

אתה מתכוון לאולמות תצוגה של המותגים או שלמגרשים בכללי?

לדעתי נשמע כאילו יש לך גם חוסר חשק לעבוד, אולי בהתחלה זה היה ניראה טוב אבל גילית מה זה באמת.

אני חושב שהכי חשוב לעבוד במקום שתרגיש בו טוב, שאתה ממצה את עצמך ושתיראה גם אפיקי קידום. כי סלח לי, אבל אני לא רואה איך מתפקיד כזה מתקדמים לאנשהו.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם

הייתי נשאר כחודש או קצת יותר(כמה שאתה יכול) בתור נהג שינוע ואחרי שביססת לך ממש קצת מעמד אצלהם להציג את היתרונות שלך ביעוץ ומכירה ולבקש לעבור.

בן כמה אתה? אם אתה קצת אחרי צבא לדעתי זה לא רע להשאר בתפקיד שקיבלת.

Miata ND2

פורסם

אתה חושב שאיש מכירות בשלמה סיקסט זה לא כאב ראש? אתה יודע מה זה לשבת כל היום מול הלקוחות הישראליים הטיפוסיים ולנסות למכור להם מכוניות מליסינג והשכרה? ואל תשכח שבצד השני יושב מנהל הסניף, שמדרבן אותך לעמוד ביעדים האישיים שלך כי גם לו יש יעדים ברמת הסניף.

• אהבתי 1

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כדאי לך לבדוק את האופציה לעבור להיות דייל. בד"כ לנהגים שמשקיעים ו"מגדילים ראש" מציעים את התפקיד הזה כסוג של קידום.

אבל תקח בחשבון שעבודה אולי בתנאים טובים יתר אבל האחריות גדולה יותר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

נתחיל מזה שתמסור ד"ש לשרון וליוסי ...

אני מכיר את בילו מקרוב, בשישי הבא גם אעבוד שם אז נתראה

הכל מתחיל נהגי שינוע שלא זזים, ודווקא כשלא צריך לזוז מתחרעים על הרכבים.

היום 2 חבר'ה מהצי שלי עבדו שם (מישאל ואלעד) .

הם בחיים לא שמעו את המילה לא ממני - ובחיים לא שמעתי את המילה לא מהם.

הכל מתחיל מהבנה נכונה של עבודה- ומלבד שרון ויוסי בבילו , הרוב מתחלפים בתדירות גבוהה מדי.

אגב, מהיכרות אישית עם שרון- בחור גבר לעניין, מכבד את העובדים שלו.

וגם בעל אוזן קשבת... נסה קודם כל ללמוד את המערכת לפני שאתה פורץ אליה.

הנה קח... חינם, לא יעבירו אותך לשום תפקיד אחר.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

זו תהיה משימשה קשה מאוד לחפש עבודה תוך כדי. העבודה הזו מאוד מעייפת, אין אפשרות לצאת באמצע היום לראיון במקום אחר וגם אם מאשרים לך (נדיר כי ברוב הזמן יש לחץ) אז אתה כבר מסריח מזיעה ולא במצב ייצוגי להגיע לראיון עבודה.

גילוי נאות, עבדתי באחת מחברות הליסינג הגדולות באחד מחופשות הקיץ של הלימודים. אני באתי בראש טוב והבוסים שלי אהבו אותי מאוד כי הגדלתי ראש וטחנתי שעות. אני הייתי מגיע בבוקר, הייתי עוזר למשנע לעשות טלפונים ללקוחות כדי לברר היכן הם יהיו ובאיזה שעה הם מעדיפים שיבואו לאסוף את הרכב (במידה ולא עשו את זה בסוף היום שעבר). לאחר מכן הייתי מקבל רכב מהמגרש עם ערימה של 5-6 רכבים שצריך לקחת לטסט/טיפול והמשנע לא היה רואה אותי עד סוף היום, הוא היה סומך עליי שאני אתפור את הכל. בסוף היום כשהייתי חוזר לפעמים הוא היה שולח אותי לאיזה חור להחזיר רכב חלופי/השכרה "יקר" לחברה שלא רוצים להפסיד עליו עוד יום אצל הלקוח.

יש לי עדיין חברים טובים מהעבודה הזו. אני מבין ומזדהה עם מה שאתה רושם. זו ממש לא עבודה לחיים והמשכורות הם ממש בדיחה. להיות על הכביש 8-12 שעות ביום כאשר רוב הזמן אתה מבלה בפקקים זה לא כזה תענוג. אבל היתרון של העבודה שיוצא לך לנהוג על הרבה רכבים יחסית לבנאדם ממוצע.

פורסם

מה יתרון בזה? אפשר לחשוב שמדובר ברכבי על. הסטנדרט של הליסינג , לא לוקחים עבודה בשביל ההזדמנות לנהוג על זה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אל תשכח שרוב החברה שעובדים בעבודה הזו צעירים שאין להם כסף לקנות כאלה רכבים ועבורם זה כן יתרון.

זה ממש לא נכון שכל היום נוהגים רק על רכבי ליסינג משעממים. יש לפעמים רכבים של בכירים (וולוו, לקסוס, אאודי, סופרב וכו').

אבל זה נכון שהרוב זה רכבים משפחתיים.

פורסם

ארז בתור אחד שגם עבד בסוכנות , רכבי ליסינג או לא ליסינג זה לא העניין, אתה מקבל רכבים שונים שמתנהגים בצורה שונה ובעלי תפעול שונה והכי חשוב זה המון ניסיון על הכביש בתנאים שונים, תקלות (שקורות במיוחד בסוכנויות עם רכבים מוזנחים). בסופו של דבר יוצאים עם המון ידע וניסיון, וכמי שחובב נהיגה ולא אכפת לו לבלות המון זמן על הכביש העבודה ממש נעימה ולא מרגישה "עבודה", אני נהנתי, ממליץ למצוא דווקא סוכנויות רכב פרטיות (סוחרים) ששם לחץ העבודה נמוך יותר השכר גבוה יותר לפעמים ואין עניין של משמעת ועמידה בזמנים.

Miata ND2

פורסם

עוד לא ייצא לי להתקל בתפעול שונה ב2 רכבי ליסינג.

בכולם זה לשים דרייב גז ברקס והגה-בין אם זו קורולה או I30.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...