Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מסתכל באתרים השונים של השכרת הרכב ורואה דברים שונים לחלוטין.

בהרץ יש Loss Damage Waiver ו- Liability Insurance Supplement.

למיטב הבנתי הראשון הוא ביטוח לרכב שלי והשני הוא ביטוח לרכב צד ג'.

ב-Alamo אני רואה Collision Damage Waiver ו-Extended protection.

למיטב הבנתי גם כאן CDW מכסה את הנזק לרכב וה-EP את הנזק לרכב צד ג'.

ב-AVIS יש Loss Damage Waiver ו- Additional Liability Insurance

יש לציין שעד שאני מכניס אשראי לא מוצע לי לרכוש עוד ביטוחים. ואת 2 אלה אני מקבל "בחינם" בכל חברות הביטוח ולא יכול להוסיף עוד.

האם ב-3 החברות, אני מכוסה או שצריך לקנות עוד ביטוח בחברת ביטוח פרטית?

משהו יכול לעשות סדר בבלאגן?

פורסם

מנסיוני האישי {שבוע שעבר חזרנו מטיול של חודש בארה"ב} אני ממליץ לך לשכור רכב דרך חברה מקשרת ישראלית . אנחנו עשינו זאת דרך אופרן , ככה תקבל חוזה והסברים בעברית עם מינימום אותיות קטנות .

בהצלחה

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אבל בסוף מקבלים חוזה באנגלית עם המונחים שלהם, לא צריך לדעת שמה מבטיחים לך בעברית מתרגם בסוף למושגים הנכונים בחוזה האמריקאי?

ואם כבר מדברים, עם מה ניווטת שם?

פורסם (נערך)

לפני כשלושה חודשים כשטיילתי עם חברים בארה"ב שכרנו רכב דרך החברה alamo, שכרנו יונדאי סנטה פה לשמונה ימים אספנו אותה בלוס אנג'לס והחזרנו בלאס ווגאס.

יש להם סניף פה בארץ תתקשר ותשאל כל מה שאתה רוצה הם יענו לך. אם אני לא טועה יש לך ביטוח מקיף אבל ללא מרכב תחתון. בכל מקרה כדאי לך לבצע את ההזמנה מהארץ כי יש הבדל משמעותי מאוד אם תבצע שם (לנו עלה 420$ כולל הכל ואם אני לא טועה כשביררנו שם היה הבדל של בערך עוד 700-800$ לאותה העסקה). אם אני לא טועה גם יש להם מבצע לאנשי חבר אז תברר גם את זה.

עריכה אחרונה על ידי colt96
פורסם

מעניין מה שאתם אומרים.

פעם ראשונה שלהזמין מהארץ יותר זול.

אגב למי יש מבצע עם חבר? לאופרן או ל-alamo?

פורסם

"יש לציין שעד שאני מכניס אשראי לא מוצע לי לרכוש עוד ביטוחים. ואת 2 אלה אני מקבל "בחינם" בכל חברות הביטוח ולא יכול להוסיף עוד.

אני מכוסה או שצריך לקנות עוד ביטוח בחברת ביטוח פרטית?

משהו יכול לעשות סדר בבלאגן?"

ישנם כיסויים שניתן לרכוש בתחנת ההשכרה במעמד איסוף הרכב כגון כיסוי כנגד תאונות אישיות או כנגד גניבת חפצים אישיים.

בד"כ רוב הנוסעים רוכשים כיסויים אלו במסגרת פרטית לפני הנסיעה.

בהצלחה

פורסם
מעניין מה שאתם אומרים.

פעם ראשונה שלהזמין מהארץ יותר זול.

אגב למי יש מבצע עם חבר? לאופרן או ל-alamo?

ברוב המקרים הזמנה מהארץ זולה יותר-בדוק על פני למעלה מ20 שנה.

סלע

פורסם
"יש לציין שעד שאני מכניס אשראי לא מוצע לי לרכוש עוד ביטוחים. ואת 2 אלה אני מקבל "בחינם" בכל חברות הביטוח ולא יכול להוסיף עוד.

אני מכוסה או שצריך לקנות עוד ביטוח בחברת ביטוח פרטית?

משהו יכול לעשות סדר בבלאגן?"

ישנם כיסויים שניתן לרכוש בתחנת ההשכרה במעמד איסוף הרכב כגון כיסוי כנגד תאונות אישיות או כנגד גניבת חפצים אישיים.

בד"כ רוב הנוסעים רוכשים כיסויים אלו במסגרת פרטית לפני הנסיעה.

בהצלחה

ביטוח חפצים לא מעניין אותי.

השאלה אם הביטוחים שחברות ההשכרה בארץ נותנים להשכרה בארה"ב באמת מבטיחים מכל דבר (נזק לרכב שלי, נזק לצד ג', גניבה)?

או שצריך עוד משהו..?

לגבי הנזקי גוף, האם הביטוח לחו"ל הסטנדרטי שעושים דרך הקופ"ח\מאסטרכארד מגן עליי במקרה של תאונה דרכים?

פורסם
היי,

אני מסתכל באתרים השונים של השכרת הרכב ורואה דברים שונים לחלוטין.

בהרץ יש Loss Damage Waiver ו- Liability Insurance Supplement.

למיטב הבנתי הראשון הוא ביטוח לרכב שלי והשני הוא ביטוח לרכב צד ג'.

ב-Alamo אני רואה Collision Damage Waiver ו-Extended protection.

למיטב הבנתי גם כאן CDW מכסה את הנזק לרכב וה-EP את הנזק לרכב צד ג'.

ב-AVIS יש Loss Damage Waiver ו- Additional Liability Insurance

יש לציין שעד שאני מכניס אשראי לא מוצע לי לרכוש עוד ביטוחים. ואת 2 אלה אני מקבל "בחינם" בכל חברות הביטוח ולא יכול להוסיף עוד.

האם ב-3 החברות, אני מכוסה או שצריך לקנות עוד ביטוח בחברת ביטוח פרטית?

משהו יכול לעשות סדר בבלאגן?

Ldw - ביטוח מקיף - תאונה וגניבה

Cdw - ביטוח תאונות , צריך לרכ

בגדול אני יודע שיש רק ldw בארצות הברית ולא cdw..

צד ג יש תמיד (תבדוק שמצויין 3rd party protection)

כמו כן תבדוק מהי ההשתתפות עצמית וכמה עולה לבטל אותה.

פורסם

האמת שעניין הביטוח לצד ג' הוא מאוד קריטי וראוי לבירור טרם הנסיעה לחו"ל. יש לא מעט ששילמו מחיר יקר עקב חוסר בירור. אני יכול העיד על עצמי שנאלצתי להתמודד על בירוקרטיה וסבל לא מעטים מכיוון שלא עשיתי זאת. השכרת רכב היא תחום מתפתח שדווקא הוזיל את עצמו בשנים האחרונות בכל העולם (כולל בארץ) ואנחנו בהחלט יכולים להינות מהתפתחויות אלו.

פורסם

גוגל ואפל עובדים מן הסתם. ווייז עובד יותר טוב מהם איפה שיש הרבה משתמשים. בקליפורניה למשל, הווייז עובד מעולה. בצפון קרולינה, פחות.

emotion of motion

• תוכן חדש...