Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

האם יש לכם המלצה לחנות באיזור גוש דן לרכישת פצירות לעיבוד אלומיניום ? לחפש בגוגל גם אני יודע לכן אשמח לקבל המלצות מאלה

שקנו.

בחנויות אשר ביקרתי בהם המוכרים לא ממש מבינים את ההבדל בין פצירה המיועדת לעיבוד פלדה ולבין פצירה לעיבוד מתכות רכות.

תודה,

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, אני אשמח ללמוד על ההבדל.

למיטב ידיעתי פצירות נועדו למתכות, ללא הבדלה. יש פצירות יהלום למתכות קשות יותר (ולחומרים אחרים), יש פצירות מיוחדות לעץ, ויש פצירות רגילות למתכת בדרגות של גס, בינוני ועדין.

וכמובן שיש צורות שונות.

מעבר לזה, לא חסרות חנויות לאספקה טכנית באיזור המרכז, אם כי אני לא מכיר אותן כל כך באופן אישי. אני כן מכיר את שוורץ כלי עבודה בת"א, אבל הם יהיו יקרים כפי הנראה. מעבר לזה יש לך את בינסר, בר-דור, חלקו, ז את ג, גוטמן-ברזילי...

עבדתי עם הנ"ל בתור ספקים כשהייתי שכיר בחנות כלי עבודה. בר דור וחלקו מייבאים פצירות שונות מחו"ל בין היתר.

ירחמיאל, יש לי תחושה שהשח"ל לא ידעו מהחיים שלהם בקשר לפצירות שאינן הסטנדרט שנמצא אצלהם בקטלוג.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

פצירות רב שמושיות המיועדות למתכות קשות נסתמות כתוצאה מהידבקות של האלומיניום לפצירה וצריך כול הזמן לנקות את הפצירה. לפצירות לאלומיניום יש צורת שיניים שונה מאשר לפצירות לפלדה.

חפש בגוגל - Vixen File

לעיבוד מתכות צבעוניות ורכות כמו אלומיניום ישנם כלים ייעודים לעיבוד אשר משפרים את איכות החיים.

גוטמן-ברזילי וגם שוורץ כלי עבודה 'שודדים' במחירים לכן אני לא מתקרב לחנויות שלהם אלא אם אין ברירה.

בזמנו רכשתי סט פצירות מחט תוצרת באקו אצל גוטמן-ברזילי ושילמתי המון כסף.

פורסם

תודה רבה, למדתי משהו חדש.

המחיר היה נגזרת של המותג באקו, אני מאמין. ניתן למצוא פצירות מחט במחיר סביר יחסית בכל מקום, ברמות איכות שונות. באקו ידועים בדברים אחרים.

חשבתי טיפה על מה שאמר ירחמיאל ונזכרתי, להשחל יש מחלקה טכנית מיוחדת. אולי תוכל להיעזר בהם על מנת למצוא את מה שאתה מחפש. הטלפון שלהם הוא 03-5620088, פקס 03-5621717.

לבר דור יש יבוא של פצירות מפורטוגל, המחיר הוגן ואולי יהיה להם את מה שאתה צריך- ואם לא, אולי הם יוכלו להזמין עבורך.

דבר אחד נוסף, סיכוי קלוש אבל אולי: יש את חברת כהן-משיח למוצרי ליטוש, אולי מהם תבוא הישועה. אני מכיר אותם כספקים של ניירות ליטוש וסרטי ליטוש למכונות, אבל אולי הם מתעסקים גם בדברים נוספים מהתחום.

יותר מזה לא אוכל לעזור לך, מצטער...

פורסם

ניסית בנוגה כלים בנתניה?

ההמלצה שלי היא לגגל מספר דגמים בפציפיים ולבוא כשאתה יודע בדיוק מה אתה רוצה. אל תצפה מהחנויות להבין מה הם מוכרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שוורץ כלי עבודה 'שודדים' במחירים לכן אני לא מתקרב לחנויות שלהם אלא אם אין ברירה.

זה האנדרסטייטמנט של השנה

פורסם

תשמ'ע, לא יודע איך העסק שלן מחזיק מעמד עם המחירים המופרכים. מספר פעמים שבהם ביקרתי בחנות לא ראיתי לקוחות אלא יותר עובדים מאשר לקוחות.

פורסם

כמעט 80 ש"ח למברג, זה אכן מצחיק.

יש להם את הייבוא שלהם, ויש חנויות שמוכרות את הייבוא שלהם. כשאתה יבואן זה הרבה יותר קל לך לשרוד.

פורסם

זה לא שיותר קל לך לשרוד אלא שאתה עושה הכל כדי שלחנויות שקונות ממך יהיה כדאי לקנות ממך. זה אומר שאתה מראש מוכר את הציוד שלך יקר מאוד ללקו הסופי כדי שיקנה מהם. כך הם מרויחים ולך יש פחות בלבול מוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה לא שיותר קל לך לשרוד אלא שאתה עושה הכל כדי שלחנויות שקונות ממך יהיה כדאי לקנות ממך. זה אומר שאתה מראש מוכר את הציוד שלך יקר מאוד ללקו הסופי כדי שיקנה מהם. כך הם מרויחים ולך יש פחות בלבול מוח.

אז למה להתעסק בקמעונאות בכלל אם זה המצב?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...