Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי LCD פנסוניק עם זה חשוב בסלון.

כל פעולה של התריס חשמלי או מתג אור או אפילו הפעלה של המדחס של המקרר מפריעים לטלויזה כולל השתקה של הקול.

כל המתגים עובדים על אותו הפזה. הבית חדש מקבל

מה יכולה להיות הבעיה? ממה להתחיל בLCD או בחשמל?

פורסם

בעיה מוכרת. אם יש לך שלוש פאזות בבית תפריד פאזות. אם לא תוודא שהם לא על אותו קו ההזנה. אפשר לנסות להחליף כבל HDMI או להשתמש בUPS שמסנן את ההפרעה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תנסה ש ה hdmi מהממיר מנותק, אם זה הפסיק אז אולי dc block לממיר יפתור זאת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא, להתחיל בניתוק הכבל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם היה לך בעיה בחיבור האפס בלוח החשמל אז היו מהבהבות/נשרפות לך נורות בקצב מוגבר ובהמשך גם נגרמים נזקים לציוד חשמלי.

לא סביר שכל התאורה בבית על אותה פאזה.

האם ההפרעות רק בזמן הדלקה של נורות פלואורסצנטיות? או גם בהדלקה של נורות להט רגילות?

האם ההפרעה גם בזמן הדלקה של נורות/ציוד על פאזות שונות?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הבית חדש. מחולק ל60 מר סלון ומטבח. ועוד 2 אגפים.

אפרק את הכבל ואנסה ליראות מה קורה. אם הבעיה בכבל אז הכבל שרכשתי פגום? או לא מתאים?

פורסם

יש לי את אותה בעיה, בכל פעם שאני מפעיל את המנוע של התריס החשמלי הטלויזיה מקבלת הפרעה, המסך מחשיך לשתי שניות וחוזר.

הרגע פתרתי את הבעיה !

מסתבר שמדובר בכבל החשמלי של הטלויזיה. הכבל המקורי שהגיע עם הפלזמה שלי לא היה מספיק ארוך, אז השתמשתי באחד אחר.

ההבדל הוא שלמקורי היה FERRITE (הגוש הגדול הזה על הכבל), שהתפקיד שלו הוא בדיוק זה - לבודד הפרעות RF שמגיעות מרשת החשמל.

ברגע שהחלפתי את הכבל למקורי - התופעה נעלמה.

51omn5Pu8OL._SY300_.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יפה! פעם ראשונה שאני שומע שהאביזר הזה מועיל במשהו!

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

האביזר הזה גם מועיל לכבל AUX ברכב.

בלעדיו אתה שומע את רעשי המנוע ברמקולים אם אתה גם מטעין את הנגן וגם מאזין למוסיקה בו זמנית.

פורסם
האביזר הזה גם מועיל לכבל AUX ברכב.

בלעדיו אתה שומע את רעשי המנוע ברמקולים אם אתה גם מטעין את הנגן וגם מאזין למוסיקה בו זמנית.

יש סיכוי שמשהו כזה יפתור רעשי אלטרנטור במערכת עצמה? אם זה לא אמור לעשות נזק כלשהו אני אשמח לנסות

איפה קונים את זה?

• תוכן חדש...