Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב תאונה קלה הוכנס הרכב לתיקון במוסך הסדר.

לאחר קבלת הרכב אני מגלה כי התיקון בוצע באופן חובבני כפי שניתן לראות בתמונה (ראויי לציין כי המוסך מורשה ולא מוסך מדרכה, בלי להעליב אף אחד).

בית הגלגל (כיסוי הפלסטיק מתחת לכנף) מורכב בצורה לא מוצלחת.

הרכב הוחזר ובוצע בו תיקון שני.

את הפלסטיק בעזרת קטר חתכו ודחפו פנימה, כרגע אני רואה כי אומנם הפלסטיק לא בולט אך לא מורכב כראויי.

לשאלתי, מה ניתן לעשות (המידע הועבר לסוכן ביטוח). האם לסמוך על הסוכן שידאג לי?

האם יש דרך לגרום למוסך לבצע את התיקון כראויי (היו עוד שלל בעיות)?

תודה

מוקטן תיקון ראש&#1.jpg

פורסם
(ראויי לציין כי המוסך מורשה ולא מוסך מדרכה, בלי להעליב אף אחד).

משום מה נדמה לי שיש לך מושג\הרגשה שבגלל שזה מוסך מורשה (לחפור לנו בכיס) - אזי זאת תעודת מקצועיות כלשהי ששם עושים עבודה טובה בלבד.

אז זהו,שלא :)

אם הרכב עדיין במוסך,תפוס את המנהל עבודה בצד לשיחה צפופה.

אם כבר הוצאת את הרכב,דבר עם הביטוח שלא ישלמו למוסך עדיין ותחזיר את הרכב לסבב תיקון\השלמה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כרגע אני ממתין לחלק שהוזמן (כיסויי פלסטיק קטן), הוא ניקרע כתוצאה מהעבודה. ונכשל בשיטת המצליח כיוון שראיתי את זה ודרשתי כי יוחלף.

עדיין מוקדם מידי לספר מי המוסך, אך ברגע שהסיפור יסתיים אני העדכן והעלה תמונות נוספות.

יש לציין כי התיקון היה רחוק מזול (מתקרב ל-5 ספרות).

כשהחזרתי את הרכב לתיקון השני דיברתי עם מנהל המוסך, הראתי לו את הרכב ושאלתי אותו האם התיקון לשביעות רצונו והאם הוא שיחרר את הרכב לאחר בדיקתו. הוא אמר שהרכב תקין ואם יש בעיה להראות אותה.

פורסם
משום מה נדמה לי שיש לך מושג\הרגשה שבגלל שזה מוסך מורשה (לחפור לנו בכיס) - אזי זאת תעודת מקצועיות כלשהי ששם עושים עבודה טובה בלבד.

אז זהו,שלא :)

אם הרכב עדיין במוסך,תפוס את המנהל עבודה בצד לשיחה צפופה.

אם כבר הוצאת את הרכב,דבר עם הביטוח שלא ישלמו למוסך עדיין ותחזיר את הרכב לסבב תיקון\השלמה.

+1 וכתבתי את זה לא פעם. מוסך מורשה אין בהכרח פירושו שיא המקצועיות, קל וחומר כאשר מדובר בפחחות. ובאשר למוסך הסדר, אלא אם מדובר במוסך שבכה וכה ניגשים אליו, אני אישית מתרחק, גם אם פירושו של דבר עלות גבוהה יותר מבחינת השתתפות עצמית.

שאלה, האם החלפת אותו חלק פותרת את הסוגיה? מעבר לכך יש בעיה נוספת מבחינת העבודה?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כרגע אני רואה שהפנס לא יושב במקום, ההסבר שקיבלתי כי הכנף חלופית ולכן אין התאמה מלאה (טיעון שאני לא מקבל).

אני רוצה שיחליפו את כל הפלסטיק מתחת לכנף, אני לא מקבל את עניין הנדחוף כדי שלא יראו ונגיד שתיקנו.

פורסם

למה?

למה יש כאלה מטומטים שלא יודעים מה זה עבודה איכותית?

אחרי שזה יסתיים אשמח לדעת מה שם המוסך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בגלל סיפורים כאלו רשימת מוסכי ההסדר שקולה אצלי לרשימה השחורה, כאלו שנאמנותן ללקוח מוטלת בספק.

יתכן וישנם מוסכי הסדר מקצועיים, אבל החיסכון לא שווה את הסיכון למצוא עצמך לא מרוצה.

כאשר בין כה וכה אדם נאלץ לשלם השתתפות עצמית דעתי היא למצוא את המוסך הכי טוב בתחומו ולבצע את העבודה שם, מוסך הסדר או לא, זה לא משנה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

העניין הוא שבמוסך הסדר אפשר לקבל בדרך כלל רכב חליפי, תנאי תשלום נוחים. לפעמים אפילו המוסך בעצם מכתיב לשמאי מה צריך לתקן והשמאי רק מאשר בסוף, כמובן שהמוסך גוזר קופון שמן. כמו כן יש קישוריות מול חברת הביטוח. אני בטוח שקיימים מוסכי הסדר מקצועיים מספיק, כנראה עניין כספי שלא מעוניינים לרדוף אחרי הכסף (מי משלם בסוף) למרות שיכולים לגזור קופון שמן.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...