Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבהרת את עצמך ולא ברורה לי ההערה שלך.

שאלת איפה אפשר לקנות חולצה ב30 ש"ח, ואני רשמתי לך שיש מבצע בזיפ.

לא נכנס האם איכותי יותר או לא, זהו ויכוח סרק גם ככה.

סליחה על אי ההבנה 8)

הייתי ב-3 סניפים של זיפ ,אין מידות :(

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי חדשות בשבילך. הטומי שאתה קונה ב400 שקלים לחולצה והחיקוי שהוא קונה ב30 מיוצרים ע"י אותו ילד סיני. אתה צודק לגבי שימוש בחומר מתאים, אך כותנה היא כותנה גם אצל סינים וגם אצל גרמנים. אם מצאת חולצת 100 כותנה בסין היא לא פחות טובה מכל חולצת כותנה ממותגת.

יש לי חולצות פולו מקוריות משנות ה 90 במצב טוב שהפסקתי להשתמש בהם בגלל שנמאס לי מהם אפילו שלא הייתה איתם שום בעיה וחולצות מקסטרו שלא החזיקו מעמד עונה.

איך שלמים באליאקספרס?

אתם נותנים לזייפנים סינים את כרטיס האשראי שלכם?

אייל

פורסם

אתם נותנים לזייפנים סינים את כרטיס האשראי שלכם?

לא, אנחנו נותנים את הכ.אשראי לחברת אליבאבא (כ-30% ממנה שייכים ליאהו אאל"ט)

יש פולו סיני ויש פולו סיני

קניתי חיקיים שהייתי בתאילנד שנה שעברה "100% כותנה" אם מישהו ירצה אני אשלח לו תמונות איך הפולו נראית אחרי שנה, טונה של כדוריות בד וזה עוד לפני שהזכרתי שהתפרים לא תמיד ישרים, והגזרה לא תמיד דומה למקורית.

איכות הבד לא קרובה בכלל לאיכות שיש בראלף לורן, גאנט ופרד פרי מקורי

פורסם

~

חולצות פולו איכותיות של שלזינגר (לאנשים רציניים, לא לילדים חובבי מותגים) עולות 10-15 יורו במערב אירופה ולפעמים אפשר להשיג ב-7 (או ב-5 פאונד) כשיש חיסול. חולצה קמבודית באיכות סבירה פלוס מ-walmart עולה קצת פחות מ-8 דולר בארה"ב. אתה מחפש משהו דומה בישראל, מדינה יקרה מלכתחילה, ומבקש שזה יעלה בגבולות ה-30 שקלים. למעט מבצעים חריגים פה ושם אני בספק אם זה אפשרי. אם תמצא - ספר לי גם.

פורסם
גם אני, תתחדש :D

גם אני, ואפילו הוצאתי מטר מהמחסן בשביל לראות איזו מידה להזמין.

הזמנתי M, זה יהיה סביר לדעתכם? (170 על איזור 65-70 קילו).

פורסם
אל תסתכלו אף פעם על המידות שלהם, תסתכלו על המידות בס"מ (בטבלת מידות)!

בדיוק!

גם אני, ואפילו הוצאתי מטר מהמחסן בשביל לראות איזו מידה להזמין.

הזמנתי M, זה יהיה סביר לדעתכם? (170 על איזור 65-70 קילו).

הזמנתי אפילו עוזר בשביל להיות בטוח - מדדתי היקף חזרה (BUST). תבדוק שוב פעם לפי היקפי חזה, אני מקווה שקלעת עם המידה.

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם
~

חולצות פולו איכותיות של שלזינגר (לאנשים רציניים, לא לילדים חובבי מותגים) עולות 10-15 יורו במערב אירופה ולפעמים אפשר להשיג ב-7 (או ב-5 פאונד) כשיש חיסול. חולצה קמבודית באיכות סבירה פלוס מ-walmart עולה קצת פחות מ-8 דולר בארה"ב. אתה מחפש משהו דומה בישראל, מדינה יקרה מלכתחילה, ומבקש שזה יעלה בגבולות ה-30 שקלים. למעט מבצעים חריגים פה ושם אני בספק אם זה אפשרי. אם תמצא - ספר לי גם.

ניסיתי להיות פטריוט:wink:

שלזינגר והחולצות הקמבודיות נשמע ,מעניין אם שולחים ארצה?

אני לא מתחבר לבגדים ממותגים באופן כללי

פורסם

אין כמו שוק לוד רמלה:

"גברת - לא צריך לגנוב - גנבנו בשבילך!"

"גנבנו בלילה ונמכור לך הבוקר!"

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איזה גובה אתה ואיזה מידה לקחת?

בכתפיים אני 3XL ובמותניים XL או 2XL

מכל הרכישות בגדים (בערך 10 אם לא יותר) הצלחתי לנחש פעם אחת את המידה -מדובר בחולצה מכופתרת שנקנתה ב"נקסט" ב120 ש"ח

פורסם

שלזינגר והחולצות הקמבודיות נשמע ,מעניין אם שולחים ארצה?

שולחים בלי בעיה ובמחיר סביר, בעיקר מגרמניה ומצרפת.

חפש באיביי "slazenger polo XL", יש כמה מוכרים עם רייטינג 100%.

אם יש לך מישהו שנוסע לאנגליה, ברשת Sports Direct הן במבצע לעיתים קרובות.

פורסם

אני קניתי לא מזמן 12 חולצות פולו חדשות בZIP

היה 3 ב100 והיה לי תלושים לחג.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
שולחים בלי בעיה ובמחיר סביר, בעיקר מגרמניה ומצרפת.

חפש באיביי "slazenger polo XL", יש כמה מוכרים עם רייטינג 100%.

אם יש לך מישהו שנוסע לאנגליה, ברשת Sports Direct הן במבצע לעיתים קרובות.

תודה

לאנגליה לא ,אולי לארה"ב

פורסם

~

בארה"ב אפשר לקנות את החולצות הקמבודיות בכל walmart, הן נמכרות תחת המותג הבריטי George ועולות נכון להיום $7.88

http://www.walmart.com/ip/George-Men-s-Solid-Jersey-Polo/33360575

על אלו אני יכול להמליץ מנסיון וראיתי אותן בחנויות גם במידות 2XL/3XL. יש באתר מוצרים דומים נוספים שאינני מכיר אישית.

• תוכן חדש...