Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחר שלא עמדתי בפיתוי המחיר הזול יחסית, הזמנתי חולצות(פולו,בייסיק,מכופתרת) באתרים הסיניים אך לצערי אני אף פעם לא מצליח "לקלוע" למידה הנכונה. השיא היה כאשר הזמנתי חולצה במידה XXL ,הגיעה החולצה ולא האממנתי למראה עיני, היא כ"כ קטנה שלא ידעתי לצחוק או לבכות. האחיין שלי בן ה-3 יוכל ללבוש אותה בעוד שנתיים :-P

(והוא לא חורג במידותיו מבני גילו) .

החלטתי לנסות למצוא חולצות פולו מכותנה מלאה שיתאימו למזג האוויר בארץ ולבטח יראו הרבה יותר יפה מסתם טי-שרטים .

הטי-שרט טוב לבית או לאימון בחד"כ אבל כשיוצאים לעולם הגדול או סתם לחברים , אני מחפש משהו יותר אלגנטי .

לדעתי חולצת פולו מכותנה מלאה היא בדיוק התשובה אך המחירים בארץ ממש גבוהים :shock: לשלם 30-40 ש"ח לחולצה ממש טובה זה גבול השלא הייתי רוצה לחצות. אני ממש לא רואה את עצמי משלם על חולצה 80-100 ש"ח רק כי יש עליה תנין (או מותג אחר לצורך העניין).

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
  • תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש מבצעים וקופונים בבלייזר לסליו, 50 שקל לפולו

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
חולצת "תנין" מקורית עולה בערך פי 4 ממה שציינת :)

ראיתי מבצע 3 ב100 בזיפ.

אם לא הבהרתי את עצמי, מותגים לא מעניינים אותי .

מותג הוא לאו דווקא מוצר איכותי ולהיפך .

פורסם

אין משהו יותר טוב מגאנט וטומי מבחינת חולצות ואיכות, הבעיה שאתה רוצה לקנות משהו ב30 שקל, שנראה אותך איך תריח באוגוסט שתצא החוצה, ותוך ארבע דקות יהיו לך אגלי זיעה דוחים, ויחשבו שבצלינו הגיע לעבודה או ללימודים.

הבדים האלה מזעזעים לא נושמים, ויכולים לגרום לאלרגיה, לא מבין איך אנשים מסוגלים בקיץ שלנו ללבוש בדים מזעזעים שמרגישים כמו דקרון צה"לי במקרה הטוב.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

צר לי לאכזב אותך, אבל ההבדל קטן עד לא קיים. הסיני הקטן לא מבדיל בין הסמל שהוא תופר על החולצה. וגם אם כן, ההבדל ממש לא שווה השקעה בגובה עלות של חולצה מכופתרת.

כמו שכבר ציינו, ב-ZIP יש 3 ב-100 (נכון ללפני שבוע). הייתי בודק גם ב-H&M.

אני אוסיף, שלשימושים שלך יכולות להתאים גם חולצות וי.

פורסם
אין משהו יותר טוב מגאנט וטומי מבחינת חולצות ואיכות, הבעיה שאתה רוצה לקנות משהו ב30 שקל, שנראה אותך איך תריח באוגוסט שתצא החוצה, ותוך ארבע דקות יהיו לך אגלי זיעה דוחים, ויחשבו שבצלינו הגיע לעבודה או ללימודים.

הבדים האלה מזעזעים לא נושמים, ויכולים לגרום לאלרגיה, לא מבין איך אנשים מסוגלים בקיץ שלנו ללבוש בדים מזעזעים שמרגישים כמו דקרון צה"לי במקרה הטוב.

יש לי חדשות בשבילך. הטומי שאתה קונה ב400 שקלים לחולצה והחיקוי שהוא קונה ב30 מיוצרים ע"י אותו ילד סיני. אתה צודק לגבי שימוש בחומר מתאים, אך כותנה היא כותנה גם אצל סינים וגם אצל גרמנים. אם מצאת חולצת 100 כותנה בסין היא לא פחות טובה מכל חולצת כותנה ממותגת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

http://www.aliexpress.com/item/2014-HOT-SALE-Crocodile-LOGO-Shirt-Men-Designer-Classic-LAC-Tees-High-Quality-100-Cotton-Men/1870532089.html

אני מקווה שמשהו מהסוג הזה יכול להתאים. אני מחזק מאוד את הגישה של ניקו, היא מאוד נכונה.

עריכה:

יש אפילו באיזור ה-22 ש"ח :)

http://www.aliexpress.com/item/Small-horse-2014-Fashion-brand-Logo-Men-Shirts-For-Mens-Casual-T-Shirts-Men-s-brand/1895747248.html

עריכה אחרונה על ידי operation103

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם
אם לא הבהרתי את עצמי, מותגים לא מעניינים אותי .

מותג הוא לאו דווקא מוצר איכותי ולהיפך .

הבהרת את עצמך ולא ברורה לי ההערה שלך.

שאלת איפה אפשר לקנות חולצה ב30 ש"ח, ואני רשמתי לך שיש מבצע בזיפ.

לא נכנס האם איכותי יותר או לא, זהו ויכוח סרק גם ככה.

פורסם
הזמנתי את החולצה ב 22 ש"ח לניסיון.

גם אני, תתחדש :D

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

אל תסתכלו אף פעם על המידות שלהם, תסתכלו על המידות בס"מ (בטבלת מידות)!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

תודה על ההמלצות. מתעלק על השרשור.

איפה אפשר למצוא חולצות גלישה (גלים או סקייטבורד) כמו שמוכרים בתאילנד במחיר הגיוני?

משהו דומה לזה:

לינק

• תוכן חדש...