Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
BHPC כ-50 ש"ח לחולצה.

בתמנון יש ב-30 ש"ח לחולצה.

מחזיקות עם הזמן.

תמנון מחזק, אבל איפה אני מוצא BHPC ב-50? :D

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
  • תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ומי אמר שחולצה ממותגת עולה 400 שח??

אני קונה פולו של נאוטיקה ב 89 ב OMALL ולא היא לא מיוצרת בסין אולי בבנגלדש אם אני לא טועה. ולפעמים גם POLO ASSN ו- POLO BEVERLY HILLS שלא נדבר על שאר חנויות העודפים של המותגים המקומיים..

זה המחיר המקובל לחוצה איכותית..

טוב, לאחר ביקור בOMALL אין שוב פולו של נאוטיקה ב89 ש"ח, הכי זולה 179 ש"ח.

אולי נפלת על מבצע מהסרטים אבל לעולם לא ניתקלתי בכזה מחיר בארץ.

פורסם
הייתי באאוטלט של נקסט לפני 3 חודשים, קניתי את כול החנות

יש להם גם חנות פיזית? לא ידעתי. היכן?

יש לי חולצה מכופתרת שלהם-זו הרכישה הכי טובה שלי .

עלתה לי 120 ש"ח ,מחיר דומה למחירי החולצות בארץ אבל האיכות גבוהה בהרבה.

מעניין מתי יש להם מכירות סוף עונה ?

אין לי מושג. בגדים זה לא בתחום הסמכויות שלי בבית :D

אבל לפני חודשיים בערך, הגיע מבול של חבילות משם (לאסוף אותן מהדואר זה דווקא כן בתחום הסמכויות שלי:)). תוסיף עוד שבועיים שלקח המשלוח, כנראה שהיה אז סייל מטורף.

אני אשאל את הבוסית, ואעדכן לגבי מועד הסייל הבא.

אגב, בתור קניינית מצטיינת שלהם, יש לה גם קטלוגים על נייר כרומו משובח שהגיעו עם אחת החבילות.

אני אשאל אם יש לזה משמעות בהנחות/קופונים שאני יכול לסרוק ולהעלות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
יש להם גם חנות פיזית? לא ידעתי. היכן?

http://thegalleria.co.uk/

יש לנקסט חנות אאוטלט בכול מתחם אאוטלט באנגליה.

זה שהייתי בו הפעם הוא הכי קרוב ללונדון, יש מחסור בחנויות אבל המרכזים האחרים רחוקים ומחירי התחבורה הציבורית באנגליה פסיכים.

פעם קודמת הייתי פה

http://www.mcarthurglen.com/en/outlets/uk/mcarthurglen-ashford/

אייל

פורסם
אז נכנסתי לאתר שלהם, הפולו הכי זולה של נאוטיקה עולה 150 וכשהתקשרתי אמרו שאין במלאי...

מתי קנית וביאזה סניף? אשמח לקנות גם.

תודה.

אני אישית קונה מסכנין, יש להם סניף גדול מאוד שם, ליד המכללה, מדי פעם הם עושים מבצעים, כמובן שזה לא מתפרסם באתר כי זה סוף עונה וכו'... :(

אך בגלל שאני מקפיץ את אחותי לשם אז אני מעודכן, אני לא יודע אם זה נמצא גם בשאר הסניפים שלהם,, כי המבצעים החמים האלה הם במידות מוגבלות ובצבעים אחרונים, ובגלל שאני רזה יחסית, כמעט ותמיד אני מוצא מותג בסביבות 100 שח :lol:..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

BHPC יש בקניון הזהב בראשון, אבדוק כמה עולה שם, אולי עכשיו שיש מכירות סוף עונה ,ניתן למצוא חולצה טובה במחיר סביר .

לגבי החולצות מעליאקספרס-יש לי אחת שקניתי לפני כשנה ,רשום עליה 100% כותנה , אני בספק שזו אמת, אני מתחיל להזיע ברגע שאני לובש אותה ז"א הסרקולציית אוויר שבד הכותנה אמור לאפשר, כמעט או בכלל לא מתרחשת .

• תוכן חדש...