Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי לשים מוטיבים ספורטיביים על רכב משפחתי נראה פתטי. תתרכז בשימור המראה המקורי של הרכב ככל שניתן, כך גם יהיה לך יותר קל למכור אותו בהמשך ולקנות משהו שהוא באמת ספורטיבי.

אם אתה רוצה לשפר את המראה הפנימי, אתה יכול להחליף את דיפון הקונסולה הראשית לכסופה כמו בדגם ה GLI. גלגלי מגנזיום יוכלו לעשות עבודה יפה, אבל תשתדל בלי כרום או צבעים נועזים.

אם בכל זאת אתה מחליט להשחיר חלונות - אל תעשה את הקדמיים - סתם שוטרים יקפצו עליך ויורידו אותך מהכביש. אותו הדבר עם קסנון, דוד זרימה חופשית, ולמעשה כל דבר שנראה חריג לקורולה ( שזה כמעט הכל )

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב לא במצב וואו, אבל יש פוטנציאל להעמיד אותו יפה על הרגליים.

נתחיל בזה שאפשר לנקות את תא הנוסעים כראוי, לנקות את כל המושבים, לנקות את כל הפלסטיקים כמו שצריך,

אם הלכלוך לא יורד מהמושבים אפשר לשים ריפודים שנראים קשורים לתא הנוסעים (לא איזה ריפודים אדומים זולים).

אם אתה אוהב מוזיקה, אפשר לשקול להחליף את המערכת במשהו יותר רציני לאיזו מערכת דאבל דין.

הטמבון הקדמי לא יושב טוב, והוא גם פגוע, הייתי שוקל תיקוני צבע והרכבה נכונה שלו שיישב כמו שצריך.

בנוסף מכסה מנוע - להוריד את הלשלשת של הציפורים, זה עושה נזק לצבע.

אחריי שטיפה טובה על האוטו מבחוץ אפשר לעשות פוליש ו/או ווקס. זה יחיה את הצבע ואת הרכב מבחוץ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לאט לאט...

תסדר את הפגוש ותשלים את החלק שחסר.

תחדש פנסים.

תנקה בפנים הכל טוב טוב ותחליף רדיו דיסק למשהו נחמד (אם בא לך).

ברגע שתגיע לשלמות של הרכב ושהוא יראה כאילו יצא הרגע מהמפעל תתחיל להוסיף לו פריטים אבל לא להשתגע. וילון אחורי עם סמל יהיה נחמד,מסגרות ניקל והשחרת חלונות בצדדים.

לדעתי זה יספיק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תתחיל בדייטלינג פנימי וחיצוני מושקע כדי שהרכב יראה כמו אוטו שכייף להיות איתו ובו . ואם יש לך כסף תשקיע באודיו איכותי . לגבי שאר הקישוטים הקורולה זה אוטו של פנסיונרים מה שתשים לא יתחבר לאוטו אולי רק גנטים רגועים ויפים .

פורסם
הרכב לא במצב וואו, אבל יש פוטנציאל להעמיד אותו יפה על הרגליים.

נתחיל בזה שאפשר לנקות את תא הנוסעים כראוי, לנקות את כל המושבים, לנקות את כל הפלסטיקים כמו שצריך,

אם הלכלוך לא יורד מהמושבים אפשר לשים ריפודים שנראים קשורים לתא הנוסעים (לא איזה ריפודים אדומים זולים).

אם אתה אוהב מוזיקה, אפשר לשקול להחליף את המערכת במשהו יותר רציני לאיזו מערכת דאבל דין.

הטמבון הקדמי לא יושב טוב, והוא גם פגוע, הייתי שוקל תיקוני צבע והרכבה נכונה שלו שיישב כמו שצריך.

בנוסף מכסה מנוע - להוריד את הלשלשת של הציפורים, זה עושה נזק לצבע.

אחריי שטיפה טובה על האוטו מבחוץ אפשר לעשות פוליש ו/או ווקס. זה יחיה את הצבע ואת הרכב מבחוץ.

כן מערכת זה חובה. אני יעבוד פרוייקט על הכרב ולקחתי את כל מה שאמרתם לצומת ליבי.

תודה רבה חברים! אם יש עוד דברים תגידו לי!

אגה כמה עולה דאבל דין ?

פורסם (נערך)

מהתמונות שהעלת הרכב נראה מוזנח ושבור - קצת קשה לי להאמין שעבר רק 62 אלף ק''מ . לפי המראות יש מצב ששימש כרכב ללימוד נהיגה .

אני דווקא הייתי מתחיל מטיפול מקיף לרכב - תבדוק מתי התבצע הטיפול האחרון .

עריכה אחרונה על ידי Emanuel5
פורסם
מהתמונות שהעלת הרכב נראה מוזנח ושבור - קצת קשה לי להאמין שעבר רק 62 אלף ק''מ . לפי המראות יש מצב ששימש כרכב ללימוד נהיגה .

אני דווקא הייתי מתחיל מטיפול מקיף לרכב - תבדוק מתי התבצע הטיפול האחרון .

מה אתה אומר ?

lwdydzk0ujoj.jpg66333.

פורסם

תוסיף ניקוי לוח מחוונים לרשימה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
תוסיף ניקוי לוח מחוונים לרשימה.

צודק לגמרי.

מחר אני הולך לעשות שופינג לרכב.

אם מישהו יכול לעשות לי רשימה מסודרת זה יהיה מעולה.

הרכב הולך לעבור פרוייקט ניקיון !

ואחרי זה גם תוספות פה ושם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מקווה בשבילך שהג'יפה על הלוח שעונים זה מבחוץ ולא מבפנים, כי אז צריך לפרק את זה. לעולם אל תשתמש בספריי לדשבורד שמשאיר שכבה שמנונית על הלוח שעונים, הרכב שלך יראה כמו מכונית השכרה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני מקווה בשבילך שהג'יפה על הלוח שעונים זה מבחוץ ולא מבפנים, כי אז צריך לפרק את זה. לעולם אל תשתמש בספריי לדשבורד שמשאיר שכבה שמנונית על הלוח שעונים, הרכב שלך יראה כמו מכונית השכרה.

זה מבחוץ אחי מבחוץ.

פורסם

ברוך הבא לפורום.

לגבי כל הניקלים והשטויות שרשמת בהתחלה, תעשה טובה לעצמך ואל תהפוך את הרכב לבדיחה על 4 גלגלים.

זה שבלוח השעונים כתוב 66 זה נחמד, בימיינו לא קשה במיוחד להפוך 250 אלף ק"מ ל66, תבדוק היסטוריית טיפולים.

אני לא יודעת מאיפה הרעיון של לימודי נהיגה אבל פנים הרכב מאוד מוזנח.

אחרי ישור קו מכני, טיפול דיטיילינג פנימי דחוף!

מאיפה אתה בארץ? מה התקציב שלך לפן האסתטי?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
ברוך הבא לפורום.

לגבי כל הניקלים והשטויות שרשמת בהתחלה, תעשה טובה לעצמך ואל תהפוך את הרכב לבדיחה על 4 גלגלים.

זה שבלוח השעונים כתוב 66 זה נחמד, בימיינו לא קשה במיוחד להפוך 250 אלף ק"מ ל66, תבדוק היסטוריית טיפולים.

אני לא יודעת מאיפה הרעיון של לימודי נהיגה אבל פנים הרכב מאוד מוזנח.

אחרי ישור קו מכני, טיפול דיטיילינג פנימי דחוף!

מאיפה אתה בארץ? מה התקציב שלך לפן האסתטי?

אני מראשון אחי. יש לי 10.000.

מזה דייאילינג ?

פורסם

אחיך אני לא, גם אם הייתי רוצה להיות (ואני לא) אני לא יכולה.

דיטיילינג-מתאר ירידה לפרטים הקטנים בכל הקשור לניקיון של הרכב. אתה יכול לקנות את החומרים לבד ולעבוד לבד על האוטו או לקחת את הרכב לסדנא (לא שטיפה פנימית+חיצונית ב50 שח בתחנת דלק) שתעשה את העבודה תמורת תשלום.

תעשה חיפוש, הרבה אנשים עשו בפורום פרוייקטים על הרכבים שלהם והעלו מדריכים מפורטים. תחליט לבד אם אתה רוצה לעשות את זה או לשלם למישהו וזהו.

במקרה שלך, מחר בבוקר תקח איתך מבוגר אחראי ותגש עם האוטו למוסך שיגיד לך מה המצב המכני של הרכב.

לאחר מכן, אם תחליט לנקות את האוטו לבד, תיגש לאוטוסטור בחולון (בצלאל 6) שם כבר ימליצו לך על חומרים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אחיך אני לא, גם אם הייתי רוצה להיות (ואני לא) אני לא יכולה.

דיטיילינג-מתאר ירידה לפרטים הקטנים בכל הקשור לניקיון של הרכב. אתה יכול לקנות את החומרים לבד ולעבוד לבד על האוטו או לקחת את הרכב לסדנא (לא שטיפה פנימית+חיצונית ב50 שח בתחנת דלק) שתעשה את העבודה תמורת תשלום.

תעשה חיפוש, הרבה אנשים עשו בפורום פרוייקטים על הרכבים שלהם והעלו מדריכים מפורטים. תחליט לבד אם אתה רוצה לעשות את זה או לשלם למישהו וזהו.

במקרה שלך, מחר בבוקר תקח איתך מבוגר אחראי ותגש עם האוטו למוסך שיגיד לך מה המצב המכני של הרכב.

לאחר מכן, אם תחליט לנקות את האוטו לבד, תיגש לאוטוסטור בחולון (בצלאל 6) שם כבר ימליצו לך על חומרים.

אוקיי תודה רבה!

לא ידעתי שאת בחורה חח.

• תוכן חדש...