Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני חדש פה בפורום וראיתי באמת שזה פורום ששווה לגשת אליו כולם פה אחד אחד מבינים מה הם אומרים ולא ילדים בני 14.

אז ככה אני עומד לקבל רכב בתור רכב ראשון והרכב הוא טויוטה קורולה 07 מנוע 1.6 ליטר משודך לתיבה אוטומטית.

(62.500 קילומטרז).

אז ככה. אני לא אחד כזה שמקבל רכב ונוסע בו איך שהוא. אני לא יכול לנסוע ברכב מוזנח מגעיל או מכוער.

זה נורא חשוב לי לנסוע ברכב יפה מושקע מסודר ונקי.

בשביל זה אני צריך את עזרתכם.

חשבתי עם השחרה של החלונות 60 אחוז קדימה ואחורה מגני רוח ניקלים לידיות ולוחית רישוי חשבתי אפילו על דוד זרימה חופשית של רמוס בשביל קצת רעש וגם להבליט את האגזוז כי בדגם הזה הוא מוסתר. אין לי אפשרות אחרת הרכב הזה זה מה שהוחלט אז אל תתחילוו להציע לי לקנות רכבים שונים. חשבתי גם על גאנטים נחמדים ועוד כמה נגיעות.

זה הדגם : https://www.google.co.il/search?q=%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94%2007&bav=on.2,or.&bvm=bv.68445247,d.ZGU,pv.xjs.s.en_US.hKiVy-E3KVo.O&biw=1329&bih=691&um=1&ie=UTF-8&hl=iw&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=1iyUU-axNOOI7Aa5nIC4Cg#facrc=_&imgdii=_&imgrc=kUuna9sgY5yPnM%253A%3BMcq4KaH2uCyROM%3Bhttp%253A%252F%252Fup353.siz.co.il%252Fup1%252Fm2tlzmzjhnhm.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.fxp.co.il%252Fshowthread.php%253Ft%253D10742937%3B300%3B224

בהמשך היום אני יעלה תמונות מקוריות של הרכב כשנקבל אותו.

נ.ב בבקשה תגיבו לעניין כל ההצעות יתקבלו בברכה!!!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי רד מהדוד של רמוס כרגע... אתה רוצה שהאוטו יראה חדש לא שיקפצו עליך משטרות.

יש כאן המון המון מדריכים בפורום על איך להפוך רכב ישן לחדש מבחינת צבע ומבחינת חלל הפנים.

תריץ חיפוש ותראה לא מעט מדריכים, תבין את מושגי הבסיס (פלסטלינה, שיטת שני הדליים, פוליש גס ועדין, אוטם צבע, ווקס, גלייז, סווירלים וכד׳)

מבטיח לך שהשאלות הבאות שלך יהיו יותר ספציפיות ונוכל לעזור לך הרבה יותר!

מגיני רוח, ניקלים, השחרת חלונות וג׳אנטים זה רעיון נחמד שמעניק לרכב ייחודיות אבל לא מוגזם מדי כמו למשל קורולה 1.6 עם דוד זרימה חופשי.. אבל תוכל לשקול זאת בעתיד אם ממש תרצה, רק שתדע שזה לא עסק זול ומה שזול כאן ילך לך מהר מאוד..

בהצלחה וברוך הבא לפורום (:

פורסם (נערך)
לדעתי רד מהדוד של רמוס כרגע... אתה רוצה שהאוטו יראה חדש לא שיקפצו עליך משטרות.

יש כאן המון המון מדריכים בפורום על איך להפוך רכב ישן לחדש מבחינת צבע ומבחינת חלל הפנים.

תריץ חיפוש ותראה לא מעט מדריכים, תבין את מושגי הבסיס (פלסטלינה, שיטת שני הדליים, פוליש גס ועדין, אוטם צבע, ווקס, גלייז, סווירלים וכד׳)

מבטיח לך שהשאלות הבאות שלך יהיו יותר ספציפיות ונוכל לעזור לך הרבה יותר!

מגיני רוח, ניקלים, השחרת חלונות וג׳אנטים זה רעיון נחמד שמעניק לרכב ייחודיות אבל לא מוגזם מדי כמו למשל קורולה 1.6 עם דוד זרימה חופשי.. אבל תוכל לשקול זאת בעתיד אם ממש תרצה, רק שתדע שזה לא עסק זול ומה שזול כאן ילך לך מהר מאוד..

בהצלחה וברוך הבא לפורום (:

קודם כל תודה רבה על התגובה הכנה.

דוד זרימה של רמוס הוא חוקי ועובר טסטים לפי מה שאני יודע.

בכל זאת תודה רבה אני פחות צריך עזרה על ניקוי וחידוש יותר תוספות אבל הכל יתקבל!

חוץ מזה לדעתי זה יהיה נורא יחודי ויפה דוד כזה הצידה לא ראיתי קורולות מהשנתון הזה עם דוד כל שהוא.

עריכה אחרונה על ידי ErezBs
פורסם

הוא חוקי ברגע שיש לך רשיונות לדוד הזה.. ורוב מכוני הטסטים יעשו לך בעיות עליו. אם אתה רוכש דוד זרימה חופשית שים לב שתקבל איתו את כל הרשיונות שלא ימכרו לך חתול בשק.

לגבי ניקלים וכאלה היום מוכרים בכל חנות כמעט, כנ״ל לגבי ג׳אנטים והשחרת חלונות... תוכל גם להיכנס לעולם הרכישה באינטרנט (איביי) ולהזמין לעצמך דברים שתמצא שם..

פורסם
הוא חוקי ברגע שיש לך רשיונות לדוד הזה.. ורוב מכוני הטסטים יעשו לך בעיות עליו. אם אתה רוכש דוד זרימה חופשית שים לב שתקבל איתו את כל הרשיונות שלא ימכרו לך חב אחי הבנתיתול בשק.

לגבי ניקלים וכאלה היום מוכרים בכל חנות כמעט, כנ״ל לגבי ג׳אנטים והשחרת חלונות... תוכל גם להיכנס לעולם הרכישה באינטרנט (איביי) ולהזמין לעצמך דברים שתמצא שם..

טוב אחי תודה הבנתי...

אשמח לעוד תגובות..

פורסם

לדעתי גם כדאי לך לוותר על האגזוז של הראמוס.

תוכל לקנות סופית לאגזוז זה מספיק יפה.

לא חסר דברים קטנים שישנו את הרכב לדעתי בתור התחלה -

תאורה לבנה,מערכת שישמעו טוב וחזק עדיף על האגזוז ,שטיחים חדשים או לחדש את הישנים ,ריפודים ,ידיות ניקל ,לוחית אמריקאית ,

אם מגנזיום אז גם ונטיל מניקל או אם הסמל של הרכב.

ולא סדר דברים תסתכל על הטיוטה שלי אולי תניב משם רעיונות חדשים .....

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?521560-%D7%98%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%94%D7%95

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?522010-%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%98-%D7%9E%D7%A1%D7%92%D7%A8%D7%AA-%D7%9C%D7%95%D7%97%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%99

פורסם
לדעתי גם כדאי לך לוותר על האגזוז של הראמוס.

תוכל לקנות סופית לאגזוז זה מספיק יפה.

לא חסר דברים קטנים שישנו את הרכב לדעתי בתור התחלה -

תאורה לבנה,מערכת שישמעו טוב וחזק עדיף על האגזוז ,שטיחים חדשים או לחדש את הישנים ,ריפודים ,ידיות ניקל ,לוחית אמריקאית ,

אם מגנזיום אז גם ונטיל מניקל או אם הסמל של הרכב.

ולא סדר דברים תסתכל על הטיוטה שלי אולי תניב משם רעיונות חדשים .....

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?521560-%D7%98%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%94%D7%95

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?522010-%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%98-%D7%9E%D7%A1%D7%92%D7%A8%D7%AA-%D7%9C%D7%95%D7%97%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%99

הקורולה שלך נראית מדהים!

חשבתי על סטיקר בומב על המכסה מנוע זה יכול להוסיף המון.

כן אני אוותר על הדוד זרימה מערכת אני חייב. אולי סאב הקומפוננטים האורגינל שלי הם סבבה לגמרי.

פורסם
הקורולה שלך נראית מדהים!

חשבתי על סטיקר בומב על המכסה מנוע זה יכול להוסיף המון.

כן אני אוותר על הדוד זרימה מערכת אני חייב. אולי סאב הקומפוננטים האורגינל שלי הם סבבה לגמרי.

אתה מחפש לעשות גם קצת רעש ,להבליט את הרכב שישימו לב .

הרמקולים של האוטו לא משתווים למערכת שתוסיף אבל זה החלטה שלך.

הייתי הולך על קרבון אם כבר על המכסה מנוע או משהו בסגנון תחשוב יצירתי.

אל תוציא כסף על סתם שטויות לאט לאט זה יבוא ....

שתקבל את האוטו תעלה תמונות ואז אני ימליץ לך או אחרים ימליצו איך לשפר מבחינה קוסמנטית!

פורסם
שלום לכולם!

אני חדש פה בפורום וראיתי באמת שזה פורום ששווה לגשת אליו כולם פה אחד אחד מבינים מה הם אומרים ולא ילדים בני 14.

אז ככה אני עומד לקבל רכב בתור רכב ראשון והרכב הוא טויוטה קורולה 07 מנוע 1.6 ליטר משודך לתיבה אוטומטית.

(62.500 קילומטרז).

אז ככה. אני לא אחד כזה שמקבל רכב ונוסע בו איך שהוא. אני לא יכול לנסוע ברכב מוזנח מגעיל או מכוער.

זה נורא חשוב לי לנסוע ברכב יפה מושקע מסודר ונקי.

בשביל זה אני צריך את עזרתכם.

חשבתי עם השחרה של החלונות 60 אחוז קדימה ואחורה מגני רוח ניקלים לידיות ולוחית רישוי חשבתי אפילו על דוד זרימה חופשית של רמוס בשביל קצת רעש וגם להבליט את האגזוז כי בדגם הזה הוא מוסתר. אין לי אפשרות אחרת הרכב הזה זה מה שהוחלט אז אל תתחילוו להציע לי לקנות רכבים שונים. חשבתי גם על גאנטים נחמדים ועוד כמה נגיעות.

קצת בדיחה שאתה מבקש השחרות , דוד אחורי וכו' , אבל כותב לא ילדים בני 14.

הרכב לא מתאים לשטויות האלו , הרכב צריך להיות סולידי , נעים ומטופח. כמו שהוא יצא מהחברה.

לא אגזוז ולא נעליים. כנ"ל לחלונות מושחרים וניקלים (:cry:).

תקבל את הרכב, תבדוק מתי עשו טיפול אחרון , מה צריך להחליף מבחינה מכאנית , מה מצב הפנימי של האוטו (תמונות יעזרו במידה ויש בעיה כלשהי).

תהנה מהאוטו , סע לאט ותשמור על עצמך.

פורסם

אני מצטרף לאסף,

מצחיק אותי לראות את כל הקורולות והרכבים המשפחתיים ה"משוברים", זה נראה כמו בדיחה.

יותר חשוב שתשמור על הרכב מבחינת מכאניקה, מגנזיום לא ייתן לך כלום, אבל לטפל ברכב ברמה גבוהה בחומרים טובים ייתן לך לשמור על הרכב לטווח ארוך בצורה טובה, בנוסף כמו שאמרו לך אפשר לשמור עליו מבחוץ ומבפנים, לנקות אותו באופן עצמאי כראוי עם חומרים איכותיים שיכולים לגרום לאוטו גם להראות כמו חדש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תתחיל בתור התחלה בניקוי פנסים ,חידוש פלסטיקה ,קצת APC לא יזיק למושבים ולאוטו בכללי ולא חסר עבודה.

תפרק את המתקן הישן הזה של הפלאפון גם על הדרך,לוחית אמריקית ומסגרות נורמלית תחזיר לו קצת את החיים לפני שאתה משפר אותו ומשקיע הרבה כסף.

זאת דעתי בתור התחלה !

פורסם
תתחיל בתור התחלה בניקוי פנסים ,חידוש פלסטיקה ,קצת APC לא יזיק למושבים ולאוטו בכללי ולא חסר עבודה.

תפרק את המתקן הישן הזה של הפלאפון גם על הדרך,לוחית אמריקית ומסגרות נורמלית תחזיר לו קצת את החיים לפני שאתה משפר אותו ומשקיע הרבה כסף.

זאת דעתי בתור התחלה !

מסכים איתך בכל מילה אחי אין ספק.

זה ברור שאני יעשה. אני רק רוצה טיפים ועצות אחרי הניקוי.

פורסם

תעבור את שלב הניקוי אחי לאט לאט אל תדאג נעזור לך פה. נמליץ לך על חומרים ושיטות לשמירה על הרכב ויהיה לך הרבה יותר כיף תאמין לי

• תוכן חדש...