Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center]

[TR]

[TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8]

שלום לכולם!

חברת גל-און מאווררים הייתה חברה מובילה בענף המאווררים , היא הייתה פעילה במהלך שנות ה80 ושנות ה90 אך שיאה היה בשנות ה80. במהלך שנות ה90 היא הפסיקה את פעילותה.

אני זוכר שהייתי קטן שהיה לנו מאוורר גל און עמוד בצבע חום . הצבע האופייני למאווררי גל-און הוא כחול או חום. השאלה שלי היא האם יש לכם מאווררי גל און בבית או שהיה לכם ?

גלשתי לאתר שלהם :
http://www.galon.co.il/
אבל לפי מה שקראתי הם כבר לא מייצרים את המאווררים של פעם .

אם למישהו יש תמונות של המאווררים שלהם אז בבקשה מכם פרסמו פה

יש עוד מישהו שגדל על המאווררים של גל און? שימו לב שהמאווררים הללו בני למעלה מ-20 שנה ועדיין עובדים כמו חדשים
:)
:

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

42830783.jpg653107.jpg771609.jpg

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
gal on.jpg זה המאוורר עמוד חום של גל-און שהיה לי פעם :) בדוק גם לכם ... תנסו להיזכר..

20140418_170503.jpg

פורסם (נערך)

לפי מה שהבנתי מאבא שלי שבזמנו קנה שני מאוורים כאלה ( האחד בתמונה בצבע חום) סביבות 200 ש''ח , תקעו מחיר גבוהה בגלל שזה מוצר ישראלי ..

המאווררים האלה זה מאווררים שלא מייצרים אותם כבר והבנתי שהמנועים שלהם היו חזקים מאוד ושקטים .. לעומת מה שמייצרים היום מחומרים זולים שמייבאים מסין ושנהרס מהר..

מה שהרגיז בהם שהרשת שלהם הייתה מפלסטיק מה שגרם להם עם הזמן להישבר אם לא שמרת עליהם כמו שצריך או בטעות נפל המאוורר חח יכול לקרות.. אבל בגדול אחלה מוצר :)

עריכה אחרונה על ידי sfargol

פורסם

לא יודע מה אתה מתעב את המאווררים מסין,

אמנם איכות הבניה של חלק מהם לא מוצלחת,

אבל יש לי מאוורר סיני שחוגג 3 שנים, עובד פיקס, לא מרעיש יותר מדי, לא מתפרק ולא שום דבר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
היה לך בעבר אם זכור לך מהילדות מאוורר גל-און ?

לא זוכר, יכול לשאול את ההורים מחר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גלאון הוא מפעל המאווררים של קיבוץ גלאון שהוא בעצם מפעל המאווררים " נחת רוח" מרמלה שנסגר. הקיבוץ קנה את המפעל הסגור בתחילת שנות השישים. המאווררים הראשונים היו דגמים של נחת רוח. אחריהם הגיע דגמים מודרניים יותר ופלסטיים.

:turn-l:
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ynazary3.jpg

je3a7ara.jpg

לקחתי אתמול מהמחסן של ההורים, עובד טוב מאוד. בעל 2 מהירויות וכמובן שגם מסתובב לצדדים. מישהו מזהה את החברה? הבנתי שזה תוצרת הארץ כי יש בתחתית חותמות של מס קנייה. אפשר להעריך בן כמה הוא?

פורסם

המאוורר הכי טוב שהיה לי. החזיק מעמד לאורך כל הילדות שלי עד אמצע-סוף שנות העשרים שלי. לא עושים כאלו יותר היום וחבל, היום הכל מהונדס לכשל אחרי תקופה קצרה יחסית.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

המאוורר נראה כמו נחת רוח - חרושת מנועים (אני מכיר שני דגמים) - אני לא יודע מה זה ראשי התיבות מ ר - די בטוח שהר' זה רמלה, אז אולי מאווררי רמלה, מנועי רמלה, או גלגול אחר של החברה.

הנה המאוורר שלי - הבסיס שונה (שלי הדגם השני, כנראה הישן יותר, בסיס עגול בלי כוונון, כנפיים אלומיניום) אבל אתה יכול לראות שהרשת המיוחדת זהה.

המאוורר שלך יוצר סביב 1959-1960.

2014-06-30 21.04.44.jpg

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
  • תוכן חדש...