Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאחר פריצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום הייתי אמור לקנות סיאט איביזה, 3 דלותות, FR 2013.

עם המזל שלי, הרכב עבר פריצה אתמול בערב והמערכת מולטימדיה שלו נגנבה(המערכת המקורית שמגיעה מהחברה).

השאלה שלי היא,

כמה אני יכול להוריד ממחיר הרכבה על זה? כמה תעלה לי מערכת חדשה?

הדברים שהשתבשו - הרכב יגיע ללא מערכת מולטימדיה, חלון הנהג הוחלף מביטוח של חברת AIG - חלון לא מקורי.

אני מקווה שזה קשור לכאן, לא ידעתי איפה לפתוח את זה.

תודה רבה!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני.

הייתי אמור ללכת היום לעשות בדיקה במכון והעברת בעלות, אב לבעל הרכב התקשר ואמר שפרצו לו.

פורסם

אם זה היה רכב חדש מהסוכנות הייתי אומר לא להתפשר על הרכב.

אני חושב שזה מוריד 6-5 אלף,המערכות המקוריות מאוד יקרות ותבדוק כמה עולה הרכבה של מנגנון מקורי לגג.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
אם זה היה רכב חדש מהסוכנות הייתי אומר לא להתפשר על הרכב.

אני חושב שזה מוריד 6-5 אלף,המערכות המקוריות מאוד יקרות ותבדוק כמה עולה הרכבה של מנגנון מקורי לגג.

מה הכוונה מנגנון מקורי לגג?

השאלה כמה עולה בממוצע מערכת מולטימדיה מחברות פרטיות? המוכר לא מוכן להוריד סכום כזה ובצדק.

פורסם

לא עשו אי אילו נזקים נוספים לרכב חוץ ממה שרואים בעין בפועל ? (חיתוך חוטים וכו')

זה רכב מספיק נפוץ ואני חושב שבשל כך כדאי שתחפש רכב אחר (חוץ מזה שעכשיו בנוסף למערכת מקורית שתרצה להתקין, המוכר לא ירצה לפצותך במחיר על חלון הגג שהוחלף בלא מקורי, שכן הוא כבר תיקן אותו).

alfa 156 2.5.

פורסם

מה קשור גג? פרצו לו את חלון הנהג

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

על איזה גג אתם מדברים? החלון ששברו זה החלון בצד הנהג.

הנזקים היחידים שיש לרכב זה החלון שכבר תוקן מחברת AIG (חלון חדש איכותי, אבל לא מקורי), ומערכת מולטמדיה שנגנבה.

לגבי הנפוץ, אני כבר חודש מחפש את הרכב הזה וזה היחידי שמצאתי עם קילומטרז טוב-נורמלי במחיר טוב. אשמח אם תפנו אותי למקומות טובים לחפש, כרגע אני מחפש רק ביד 2.

פורסם

איכותי? איך אתה יודע?

האוטו בן שנה וחצי לכל היותר, למה הוא מוכר אותו?

עד איזה גיל מתקנים עם חלקים מקוריים בלבד?

שנה? תקופת האחריות?

פורסם

הרכב שנה וחודשיים על הכביש, עשה 13,000 קילומטר, ויזואלית במצב חדש כמו מהחברה, מכנית - עדיין לא עבר בדיקה.

נמכר לאור קשיים כלכליים ומעבר לרכב זול יותר.

תקופת האחריות לא משחקת כאן תפקיד. בפריצה/תאונה האחריות של החברה לא רלוונטית.

יש לו ביטוח שמשמות שדרכו הוא החליף את השמשה לרכב.

פורסם

הרחבת שבר שמשות מכסה חליפי, למקורי צריך להוסיף ₪

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני אישית הייתי מוריד לו רק על המערכת מולטימדיה.

ממתי מורידים מהמחיר על חלון שהוחלף? במקרה אתה יודע על זה, אבל עם הוא היה מוכר את הרכב לדוגמא עוד שנתיים אז בכלל הוא לא היה מדבר על זה.

פורסם

מסכים איתך, אני מוריד רק על מערכת המולטימדיה.

כמה לדעתך יהיה הוגן להוריד על המולטימדיה?

הגעתי איתו להסכם של 2500 שקל - לאור העובדה שכבר סגרנו הכל ונוצר מצב של ביש מזל משני הצדדים עם הפריצה הזאת.

2500 על מנת שהוא לא יפסיד הרבה ועל מנת שאני לא אפסיד הרבה.

האם זה הוגן או שאני בחיים לא אמצא מערכת מולטימדיה טובה במחיר הזה?

• תוכן חדש...