Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני בבית עד 80,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין להחליף את הרכב השני בבית, רכב עיקרי - ליסינג מהעבודה.

לרשותי עד 80,000 ש"ח.

הרכב מיועד לנסיעה של עד 60 ק"מ ביום וסדר גודל של 12,000 ק"מ שנתי.

דרישות:

אוטומט, מקום לשני כיסאות תינוקות גדולים במושב האחורי, אמינות כמובן, ומקום לעגלה בבגא'ז.

עדיפות לרכב יפני.

התלבטות בין סיוויק 5 דלתות, מאזדה 2 סדאן או פתוח לאופציות נוספות.

אשמח לקבל עזרה בנושא

תודה

פורסם

קשה מאוד להשוות בין הסיויק למאזדה 2.

אחת היא משפחתית קומפקטית שנראית לא רע, מציעה מרווח פנימי וגם תא מטען דיי מפתיעים בגודלם והיא חבילה נחמדה מאוד, אני אישית מתלבט לגבי סיויק האצ'בק כתחליף למאזדה 3 שלי.

ה-2 סדאן היא סופר מיני שהודבק לה תא מטען, לוק לא אטרקטיבי במיוחד. תא נוסעים מעט סגפני וחסר בה עידון בספיגת מהמורות ובידוד רעשים.

נסה לבדוק טויוטה אוריס (מ-2009 ומעלה, אוטומטית ולא רובוטית), מאזדה 3 האצ'בק או אולי הונדה ג'אז, יש דגם היברידי חסכוני שיכנס בתקציב בדוחק.

פורסם

אם זה רכב שני לא עדיף משהו חדש וקטן.

אפשר לקנות סופר מיני חדשה במחירים האלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אין ספק לחדש יש יתרונות אבל גם למשומש.

משפחתית קומפקטית תהיה מרווחת יותר וספגה כבר ירידת ערך דיי רצינית של משהו כמו 40 אחוז מהמחיר.

• תוכן חדש...