Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או כמו שקרא לו גלברט בפייסבוק של אבארט' ישראל פרשת "וישחיז".

במה שמתחיל להראות כמו מסורת נחמדה נאספו להם כמה עשרות עקרבים ופורשה בוקסטר אחת (חייבים רכב צילום) בשש בבוקר בגלילות.

משם יצאה החבורה לכוון הצפון, לנקודת מפגש נוספת בכרמיאל לאיסוף עוד כמה מצטרפים צפוניים. משם יצאנו, 29 עקרבים וגרמניה אחת למסלול מתוכנן היטב של כיף צרוף בכבישי נהיגה שלא מביישים את הטובים שבכבישי אירופה. הן מבחינת סלילה, הן מבחינת צפיפות והכי חשוב, מבחינת הנהגים.

כרגיל, היה כיף גדול.

תודה לרועי על תכנון המסלול - אתה מציב לעצמך רף גבוה לטיולים הבאים :-D

ולעומר ורפי על התמונות.

1-IMG_1075.JPG

1-IMG_1111.JPG

1-IMG_1122.JPG

1-IMG_1142-001.JPG

1-IMG_1348.JPG

1-IMG_1469.JPG

1-IMG_1674.JPG

1-IMG_1711.JPG

פורסם

ואוו אין מילים מפגש מאוד יפה ורואים שהושקעה מחשבה ותכנון בו.

כל הכבוד למועדון ומי שמאחוריו אתה עושה רק טוב בישראל!

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

היה אחלה של טיול! כל הכבוד למארגנים וגם לכל מי שסתם התעורר ב5 בבוקר בשבת, כדי להנות מהטיול :)

נ.ב אין לנו מועדון רשמי, אבל יש מספיק אנשים שרוצים להנות מהרכבים שלהם, וככה מצליחים להרים אירועים עם יותר ויותר משתתפים בכל פעם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

נראה אחלה טיול.

אירועים באלה הם בגדר ערך מוסף פר אקסלנס. לא ראינו אירועים של מועדון OPEL עם OPC.

אני תוהה כמה 695 נעים בכבישי ארצנו בכלל?

פורסם
נראה אחלה טיול.

אירועים באלה הם בגדר ערך מוסף פר אקסלנס. לא ראינו אירועים של מועדון OPEL עם OPC.

אני תוהה כמה 695 נעים בכבישי ארצנו בכלל?

למיטב ידיעתי 3 (אדומה + 2 צהובות).

בנוסף יש עוד כמה יחידות מהמזראטי אדישן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יודעים לחיות. עושה רושם שהיה כיף.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...