Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נקסוס 5 ואני רוצה לקנות אוזניות משולבות דיבורית IN EAR כמובן. האוזניות של סמסונג לא מתאימות לי. הן נופלות לי מהאוזן אז האפשרות הזו ירדה מהפרק.

אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף. מקסימום 100 שח ואפשר חריגה קטנה אם ממש חייב. סך הכל לשמוע קצת מוזיקה ובעיקר לצורך דיבורית.

אם קיימת חיה כזאת של אוזניות טובות (לא משהו סיני מתפרק אחרי שבוע) ביחס עלות תועלת במחיר הזה אשמח לקבל קישור. אני מניח שבארץ יהיה קשה למצוא אז קישורים לאיביי יתקבלו בברכה

תודה

פורסם

במשך שנים ניסיתי אוזניות IN EAR שונות, חלקן איכותיות יותר וחלקן איכותיות פחות, ניסיתי את כל סוגי הגדלים של הספוג\סיליקון

ואף פעם זה לא מחזיק לי באוזן. לא משנה מה, זה נופל, ההרגשה מציקה בגלל שיש צורך בוואקום עם הקצה של התעלה באוזן בשביל

שהן ישארו במקום ואני שונא את זה. האוזניות היחידות שאני אוהב והן מתאימות לי, ומשמיעות מוזיקה בצורה סבירה+ (מספיק לי בהחלט)

הן האוזניות הפשוטות הלבנות של אפל, לא החדשות המוזרות האלה, אלא הרגילות שהגיעו עם אייפון 4.

חבל לי רק שאף חברה לא משקיעה בסוג הזה של האוזניות ויש רק IN EAR, אני בטוח שאני לא היחידי שסובל מהאוזניות האלה

פורסם

היו לי את האוזניות של HTC שבאו עם הסנסיישן שהיה לי לפני זה. היו מצופות עם ספוגית ודווקא ישבו אחלה באוזן אבל משום מה אין ממש התאמה עם הנקסוס

• תוכן חדש...