Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4521729,00.html

מיזם הסיבים של חברת החשמל וחברת IBC, שייקרא Unlimited, פתח את הפורטל שלו לרישום צרכנים. חברות אינטרנט, טלפוניה וטלוויזיה יחלו להציע שירותים דרכו תוך חודש במהירות סימטרית של עד 1 ג'יגה. חלקן כבר מציעות מחירים: 260-100 שקל להרשמה, 800-115 שקל לחודש, תלוי במהירות

האם הגיע הזמן להעיף את בזק והוט לאלף עזאזל?

:multi::drinking:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן, רק בעוד 15 שנים עד לסיום הפרוייקט במלואו ;)

וגם כיום, חודשים לפחות, עד שיתחילו חיבורים המוניים, שנה שנתיים עד שהערים המרכזיות הרווחיות יהנו ואולי בעוד שנים לא קרובות, שאר הערים.

פורסם

לפחות יש תשובה כחול לבן לGoogle Fiber, זה כבר משהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ללא ספק. אני מתרגש מאוד ( ממש לא ציני ) אבל חייב להבין בעצמי שזה עלול לקחת עוד קצת, לא הרבה עוד זמן מה ואהיה מאושר באמת.

פורסם

אני שמח לראות את החדשות בגלל שזה אומר שהתקשורת הפנים-ארצית שלנו תהיה פשוט פנטסטית, אבל הבעיה שבתקשורת לחו"ל אנחנו תלויים בכבל של med-1 ובכבל של בזק. הם לא מסוגלים לסחוב חצי ממדינת ישראל על 50Mbps, אז בטח שלא יותר מדי חיבורים על 1Gbps......

פורסם (נערך)

SAY WHAT???? אתה רציני? מהיכן המידע הלא נכון?

1. למדינת ישראל יש 3 כבלים תת ימיים

2. כבל תת ימי ראשון הוא של מד בעל 4.2 טרהביט

3. כבל תת ימי שני של בזק בעל 7.2 טרהביט ( שבנינו? זה סוג של טמטום וזלזול, בכל מקום הם אמרו שלפי החישובים שלהם, אז... הם צופים שהכבל יספק את הצרכים ל 25 שנים הקרובות, ממש, היה אמור להיות כבל כפול או משולש מזה לפחות אם כבר מניחים, אבל ניחא)

4. כבל תת ימי שלישי הוא של חברת טמרס שהונח לא מזמן ע"י החברה הקנדית

IT International Teleco ומספק עד 42 טרהביט

5. סה"כ יש לך 42+7.2+4.2 והכבל של טמרס נכון להיום עומד על 30% מהנפח שלו

6. בעתיד הקרוב יונחו ככל הנראה כבלים נוספים/שדרוג ציוד בעקבות העידן החדש

*** אני לא יודע אם אנשים יודעים אבל... הידעתם שיש בין ישראל לקפריסין ויוון כבלי חשמל תת ימיים?

ישנו כבל חשמל תת ימי חדש והגדול מסוגו בעולם שיכול להעביר עד 2,000MW דו כיוונית בין קפריסין לישראל?

מלבד הכבל החשמלי הזה, ישנו עוד אחד באורך 600 ק"מ שמחבר בין ישראל - קפריסין - יוון

*** חכו שתראו איך הניחו את הכבל התת ימי של בזק ע"י סלאמן והבה ובניו... פשוט לא יודע איך להגדיר את זה, חתכית חרא שיוצאת מהחוף שכל אחד יכול לחתוך.

*** בתמונות אתם יכולים לצפות בפלאי הטכנולוגיה כיצד הכבל הזה זרוק לו בחוף ועל החיבור המקצועי.

לא שיש לי מילה רעה אבל... באמת היה ניתן להשקיע קצת יותר בתעלה מבוטנת או משהו מקצועי קצת יותר.

100_1095_wa.jpg

100_1096_wa.jpg

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

ככה בערך הנחנו סיבים אופטיים בצבא. ההבדל הוא שפירקנו אותם בסוף התרגיל כמה ימים אחרי. וגם זה היה יותר מסודר (חניתי עם האוטו מעל הכבל כדי שנגמ"שים לא יעלו עליו).

פורסם

אתם אומרים שסך כל רוחב הפס של המדינה הוא 55Tb? זה רק אני או שזה נמוך להפליא?

כלומר, עם מהירות חיבור של 1GBb מספיק שיש לך 50K משתמשים פרטיים וסגרת את הפס, מה שלא לוקח בחשבון את העובדה שהיום כל טלפון מחובר לרשת, טלוויזיות וכו'.

איך אפשר להתלהב כל כך מכבל של 7טרהביט, שמספיקה עיר אחת כדי לסגור אותו? הייתי בטוח שמדובר על קצבי העברה גבוהים בסדרי גודל.

ההתקנה הזו של הכבל פשוט בושה.

כל ההייפ המטורף שעשו, ההשקעה האסטרונומית, וכמובן שבסוף ילד עם סכין יכול לשתק חצי מדינה.

תחי האינטיליגנציה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

יש כמה סיבות שבעטיין לא צריך באמת כבל שיכול לספק את צרכי כולם כל הזמן:

1. החיבור שלך בIdle או קרוב לIdle רוב הזמן. אתה רחוק מניצול מלוא הקיבולת, למעט פרצים של הורדות קבצים גדולים או וידאו באיכות גדולה. רוב הזמן, יוק

2. כמות משמעותית מהתוכן שאתה צורך היא מקומית. בין אם מדובר באתרים שמתארחים בארץ, בשיתוף קבצים בהם אתה מתחבר גם למשתפים מקומיים

3. בתוספת לסעיף שתיים, הרבה מהתכנים הבינלאומיים גם כן מאוחסנים בארץ. בין אם על ידי הספק שלהם שמשתמש בשירותים כמו Akamai וכו' שמחזיקים שרתים עם התוכן אצל הספקים הגדולים וכך מונעים את הצורך להביא אותו מחו"ל בכל בקשה, ובין אם בשרתים ייעודיים שמזהים תוכן מבוקש, מאכסנים אותו מקומית ומספקים לך אותו בלי לצרוך קיבולת בינלאומית

4. לא מכיר את האותיות הקטנות בארץ, אבל בהונג קונג לדוגמה, הוצע לי חיבור של 100,300 או 1000 מגה בהפרשי מחיר קטנים, אבל האותיות הקטנות היו שלחיבור לחו"ל הם מתחייבים רק ל20. כמובן שקיבלתי הרבה יותר מזה, והחסם היה הציוד שלי בבית, לא שלהם.

לגבי הקיבולת של הסיבים לחו"ל, כמעט תמיד היא ניתנת לשדרוג ע"י החלפת ציוד קצה ככל שהטכנולוגיה מתקדמת, לא צריך להחליף את כל הסיב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

אכן ניץ' סיכם הכי טוב,לא תיגמר המכסה לחו"ל כי גם עם כמות מאסיבית של משתמשים בחיבור סימטרי,השיתוף פנים ארצי יטוס קדימה דרסטית.

כמובן שזה גם יחסוך עלויות לספקים,שפחות תעבור להם DATA מחו"ל לארץ.

כל ספק אינטרנט מבצע overselling מטורף, ביחסים של 1:100 ואפילו יותר.

אז איך ירוויחו\יגייסו לקוחות? זאת הדרך היחידה,ואם מישהו "לא מבין" מתקשר להתלונן על מהירות-פח,מערבבים אותו שהתקלה אצלו..

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
SAY WHAT????

4. כבל תת ימי שלישי הוא של חברת טמרס שהונח לא מזמן ע"י החברה הקנדית

IT International Teleco ומספק עד 42 טרהביט

לזה לא הייתי מודע, זה game changer ענק. הכבל הזה מספק פי 4 נפח תעבורה מהכבל של בזק+הכבל של מד ביחד.

פורסם

הכבל של טמרס מפסיד כסף כי אין דרישה, וגם האחרים עובדים בשבריר מהקיבולת שלהם. לא משנה שום משחק, רק מוסיף יתירות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הפייבר שעובר בבזק בינ"ל הוא DARK FIBER ואין שום בעיה בהחלפת רד קצה לעלות גם ל 108TB קצב. הפייבר הנ"ל יכול לספק גם כפול מזה.

מדינת ישראל מתקדמת בקצב מרשים מאוד (ואת זה מבין רק מי שבשנות ה 90 המאוחרות לא הבין איך לעזעזל הוא מקבל "חופשי חודשי 99 שקל לחודש" עם המודם 56K שלו בעוד בשבדיה יש לכל אחד קו ע-צ-ו-ם של 100 מגה בבית ..) והעניין הזה שסוף סוף מביא כבלי פייבר עד הבית רק יפתח את זה בצורה טובה יותר

במקום לרוץ על נחושת כמו היום, סוף סוף יהיה כבילה איכותית.

• תוכן חדש...