Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצתים (פלגים) ישנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו משתמשים בהם, אולי למעט אוהבי הדיזלים שבינינו. אך בטוח שהצעירים מבינינו לא מכירים את הדור הקודם של המצתים בימים שהם עדיין היו פריקים וניתנים לפירוק וניקוי ולהם מוגש הנושא הזה.

בתמונה מימין לשמאל: מצת מחברת - LEONARD פריק עם צלעות קרור AIR COOLED תוצרת ארה"ב. מופיע גם מפורק לחלקים.

השני מימין מחברת - LODGE לא פריק תוצרת אנגליה.

השלישי מימין מחברת - BERU לא פריק תוצרת גרמניה.

השניים משמאל הם תוצרת חברת IGNIS הישראלית שניהם פריקים והימני מביניהם הוא בעל אלקטרודה אמצעית ושלוש אלקטרודות מסביב.

אם לימדתי ולו אדם אחד אזאי המאמץ היה כדאי.

בברכה אריקפלגים ישנים 008.jpgפלגים ישנים 016.jpgפלגים ישנים 017.jpgפלגים ישנים 010.jpg

פורסם
איגניס מזמן כבר לא קיימים,לא הייתי ממליץ להשתמש בהם.

כמו נרות חנוכה - לראותם בלבד...

שלמה דן גדרון

פורסם

:mm_yeah: יוזמה מבורכת, מודה בן 26 ולא נתקלתי בהם מעולם.

ושלא תחשבו הייתה לי ג'אסטי שנת 88 עם פלטינות, ועוד כמה קשישות משנות ה80 המאוחרות. (והיום ויזה קלאב!, וסקסו דיזל)

ושאלה בנושא: הפלגים היום לא פריקים ומיועדים ביניהם ל- 10K 30K ואפילו 90K לאירידיום.

השאלה מה באמת הבלאי לפלאג? במידה ותא השרפה והכל אידיאלי. הרי אם הם נראים כחדשים בזמן ההחלפה מה מונע לנקותם מחדש ולהחזירם?

תודה

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

דווקא בשבת עשיתי סדר חלקי במחסן וזרקתי דיי הרבה ג׳אנקס של מכוניות שאין לי מושג מהם , ובין הייתר נתקלתי בקרטון מלא בפלאגים כאלה וחשבתי בכלל שהם אולי של מכונת מכסחת דשא.. לשמחתי לא זרקתי :-) אבל לפחות עכשיו אני יודע מהם

• תוכן חדש...