Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי מאזדה לאנטיס שנת 2000 מנוע 1.6

הרכב עומד על 250 אלף קילומטר לכן החלטתי לפנק אותו בשטיפת מנוע לפני שאני מחליף את השמן ולהסיר משקעים.

וסתם כי בגדול הציעו לי להשתמש בתכשיר.

אופן השימוש למיטב הבנתי

להביא את הרכב לטמפרטורה עבודה רגילה

לכבות מנוע

להוסיף את התכשיר

ולהניע שוב עם התכשיר במשך כ5 דק על 2000 סל"ד

לחכות טיפה ולרוקן.

שאלות:

האם יש למישהו ניסיון עם התכשיר ויכול לתת פידבק?!

האם כך משתמשים בו?!

והשאלה הכי חשובה (תכולת התכשיר חצי ליטר) האם אני צריך לרוקן חצי ליטר שמן לפני שאני מוסיף את התכשיר??

IMG_20140515_235216.jpg

פורסם

לא מומלץ לבצע engine flush במנועים עם קילומטרז גבוה.

אופן השימוש צריך להיות כתוב על המיכל.

לפ דף המידע באתר החברה: מוסיפים לשמן הקיים כאשר המנוע בטמפרטורת עבודה, משאירים את המנוע פועל 10 דקות בסיבובי סרק (לא 2000 סל"ד), מכבים מנוע ומרוקנים את השמן.

פורסם
לא מומלץ לבצע engine flush במנועים עם קילומטרז גבוה.

אופן השימוש צריך להיות כתוב על המיכל.

לפ דף המידע באתר החברה: מוסיפים לשמן הקיים כאשר המנוע בטמפרטורת עבודה, משאירים את המנוע פועל 10 דקות בסיבובי סרק (לא 2000 סל"ד), מכבים מנוע ומרוקנים את השמן.

מה נחשב קילומטראז' גבוה?

רכבי עומד על 115,000 ק"מ.

זה גבוה?

פורסם (נערך)

בגדול, אני לא חושב שקיים מישהו בפורום שלא יסכים עם העובדה הבאה. ברגע שמשתמשים בשמן מנוע איכותי, ברגע שעושים לרכב טיפולים בזמן אין בכלל צורך לעשות שטיפת מנוע פנימית.

בכל מקרה, הסיבה שהרבה מתנגדים כאן לביצוע "פלאש" למנועים ישנים או מנועים עם קילומטרז גבוה היא שאותה פעולה עלולה לגרום לבעיות לצוץ. בעיות שלא היו צצות אלמלא היו עושים שטיפה כזו.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
יש לך לנטיס שנת 2000 עם רק 115KK ?!

יחסית לשנה זה בכלל לא גבוה.

שים לב מי כותב מה .

פותח השרשור הוא הלנטיס עם 250kkm

אתה ענית למישהו אחר ( מה קוראים אותו מתעלק שרשורי, חיה לא הכי נדירה במחוזותינו ;-) )

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
שים לב מי כותב מה .

פותח השרשור הוא הלנטיס עם 250kkm

אתה ענית למישהו אחר ( מה קוראים אותו מתעלק שרשורי, חיה לא הכי נדירה במחוזותינו ;-) )

למתעלק השרשורי קוראים יוני והוא בעל יונדאי אלנטרה 2005 עם 115K ק"מ. הוא יד שלישית ברכב ואין לו מושג איך טיפלו ברכב לפני כן.

השאלה היא: האם זה נחשב לקילומטראז' גבוה מידי לפלאשינג או לא?

(טרם קיבלתי תשובה על זה..)

ובנושא אחר, בהתנעת מנוע קר המנוע שלי מפיק צלילים שדומים למנוע דיזל.

מה יכולה להיות הסיבה?

פורסם
עשיתי על מנוע של הונדה ב130 אלף פלשינג ,ואחרי זה התחילו נזילות הזעות .

אשמח אם תפרט קצת יותר.

(אגב, במידה ואחליט כן לעשות, ברור לי שאחליף אם את כל הגומיות והאטמים...)

• תוכן חדש...