Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי I30 שלפני המתיחת פנים (2009 אני חושב),

אני יודע שאם מורידים את המושבים האחוריים כלפי מטה, אפשר להכניס למשל קרש באורך של כ 1.4מ' +.

האם לדעתכם יהיה אפשר להכניס גם ספה באורך 1.5 מ' ובגובה וברוחב של כ 80 ס"מ? ובעצם לחסוך הובלה... אין לי גגון..

תודה

פורסם

למשל במקרה שאני מכניס מטען ארוך מדי מכדי שהבגאז ייסגר, אני רוצה שהוא בכל זאת יירד עד לגובה שניתן, איפה אפשר למצוא בהכי זול?

[h=2]איפה ובכמה אפשר לקנות רצועה לקשירת בגאז פתוח?[/h]

תודה

פורסם

אני לא בטוח שזה חוקי לנסוע עם הבגאז' פתוח, בטח שזה לא הכי בטיחותי אפילו אם אתה קושר את הדלת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

נשמע אפשרי,כמובן שלא תוכל לסגור את הדלת וזה יבלוט רציני החוצה.

יש מצב שתצטרך להוציא את המשולש,לא חסרים שוטרים קרציות שיתנו דו"ח על זה.

תוודא שיהיה אדם מאחורה שיתפוס את הספה לאורך הנסיעה,שלא תעוף לצד או מחוץ לרכב בעת בלימה\סיבוב חד וכו'.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בעיות מהסוג שהעלת כאן מעסיקות את האדם עוד משחר מגוריו במערות (האם התחת של הממוטה שהוא צד יכנס בדלת של המטבח במערה).

באיזשהוא שלב קם אדם חכם, המציא את סרט המדידה ומאז נפתרו הבעיות...:wink:

בקיצור, פרגן לך סרט מדידה איכותי ב 9.99 ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מתכנן לעשות את זה בשעה ללא תנועה וב 4 ק"מ של דרך עירונית, לא סיפור גדול לדעתי

פורסם

להוציא את המשולש בעת הפריקה החוצה? או שיהיה משולש גם בנסיעה? איפה/איך אני יכול למקם את המשולש על הרכב תוך כדי נסיעה?

פורסם
בעיות מהסוג שהעלת כאן מעסיקות את האדם עוד משחר מגוריו במערות (האם התחת של הממוטה שהוא צד יכנס בדלת של המטבח במערה).

באיזשהוא שלב קם אדם חכם, המציא את סרט המדידה ומאז נפתרו הבעיות...:wink:

בקיצור, פרגן לך סרט מדידה איכותי ב 9.99 ש"ח.

כעקרון מדדתי והיא אמורה להיכנס, חוץ מהחלק של המושבים שמתקפל, הוא לא מתקפל שטוח לגמרי אלא יוצר אלכסון כזה שמקטין את מימד הגובה ככל שהספה תהיה יותר בפנים, לכן נראה לי שיישארו כ 15-20 ס"מ בחוץ, ואני אצטרך רצועה לתפוס איתה את הדלת של הבגאז..

פורסם

מקם את המשולש על הוו של הנעילה בדלת הבגאז' החצי פתוחה והשאר אותו לאורך כל הנסיעה.

אתה צריך רצועת קשירה שאיתה תקשור גם את הספה (שלא תעוף לך באמצע הנסיעה) וגם תהדק כלפי מטה את דלת הבגאז'.

איפה ובכמה אפשר לקנות רצועה לקשירת בגאז פתוח?

בכל אייס/אוטודיפו/חנות חמרי בניין.

רצועת ראצט לקשירה לרכב, מגיע בד"כ בזוגות.

קנה את הצרות (5 ס"מ) והפשוטות (וכמובן הזולות), זה לא שאתה מסגר או קבלן בניין שצריך אותן על בסיסיום יומי ולמשקלים כבדים (ואז הן כפולות, ברוחב 20-25 ס"מ ויקרות להחריד).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ברשת מקסטוק נתקלתי במוצר כזה בחמישה שקלים.

אותו המוצר היה באוטודיפו עם לוגו של אמריקן איגל, ועלה פי כמה יותר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

המושבים האחוריים יכולים להפוך לשטוחים לגמרי אבל עלייך למשוך קודם ברצועה שיוצאת מבסיס המושב האחורי אז הוא מתקפל למטה במאונך צמוד לכיסא הקדמי ואז המשענת מתקפלת קדימה ויוצרת תא מטען שטוח לגמרי.

פורסם

הובלתי פעם ספה זוגית בפיג׳ו 206. הסרתי לחלוטין את המושבים האחוריים ואת הקדמי השכבתי ככה שהספה נכנסה לגובה והגיעה כמעט עד לדשבורד. הבגאז׳ כמעט נסגר ואת השאר השלמתי עם רצועה כמו שהציע בגירה. לא היה כיף אבל הגעתי. אחחח, הימים שהייתי חאפר. היום אני פשוט לוקח את הטראפיק של car2go לשעתיים וסוגר פינה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
המושבים האחוריים יכולים להפוך לשטוחים לגמרי אבל עלייך למשוך קודם ברצועה שיוצאת מבסיס המושב האחורי אז הוא מתקפל למטה במאונך צמוד לכיסא הקדמי ואז המשענת מתקפלת קדימה ויוצרת תא מטען שטוח לגמרי.

אתה בטוח ששטוח לגמרי גם בדגם שלי? איתרתי את הרצועה והמושבים זזים קצת קדימה אבל לא מתקפלים למטה במאונך

פורסם
מקם את המשולש על הוו של הנעילה בדלת הבגאז' החצי פתוחה והשאר אותו לאורך כל הנסיעה.

אתה צריך רצועת קשירה שאיתה תקשור גם את הספה (שלא תעוף לך באמצע הנסיעה) וגם תהדק כלפי מטה את דלת הבגאז'.

בכל אייס/אוטודיפו/חנות חמרי בניין.

רצועת ראצט לקשירה לרכב, מגיע בד"כ בזוגות.

קנה את הצרות (5 ס"מ) והפשוטות (וכמובן הזולות), זה לא שאתה מסגר או קבלן בניין שצריך אותן על בסיסיום יומי ולמשקלים כבדים (ואז הן כפולות, ברוחב 20-25 ס"מ ויקרות להחריד).

לא הבנתי לאיפה אני אמור לחבר את הרצועה -

רצועות ראצ'ט (שמתהדקות) הן כאלו שרלוונטיות אם קושרים משהו לגגון להבנתי.

אני זקוק לרצועה שתגרום לדלת בגאז' להיצמד כמה שיותר למטה, כיוון שהוא לא יכול להיסגר ואי אפשר לנסוע איתו פתוח לגמרי.

הייתי עכשיו באייס וראיתי רק או רצועות עם ראצ'ט, או רצועה שמשני הצדדים יש לה שאקלים, בדקתי באוטו ולא מצאתי מקום שבו השאקל העליון יכול להיתפס (כלומר בחלק של דלת הבגאז' עצמה), אז מה אני אמור לקנות ואיך זה אמור להתחבר?

• תוכן חדש...