Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה בטוח ששטוח לגמרי גם בדגם שלי? איתרתי את הרצועה והמושבים זזים קצת קדימה אבל לא מתקפלים למטה במאונך

אני אנסה לצלם את זה מחר

פורסם

אם אין בבגאז' נקודות עיגון, אתה יכול לפתוח את הרצועה למקסימום, לתפוס וו אחד בציר של הכסא האחורי (בא נגיד בשמאלי), לחבוק את הספה, לעלות לדלת, להתפס שם על הזיז של הנעילה (בין אם זה זכר או נקבה) להמשיך לחבוק את הספה ולהגיע לציר הימני של הכסא האחורי.

הדק ידנית את הרצועה, ברגע שהיא מתוחה, לתת איזה 2-3 הידוקים עם הראצט (לא יותר מידי, אחרת תעוות את הדלת האחורית) ואתה מוכן לנסיעה.

במידה ואתה לא מעוניין לחבוק את דלת הבגאז', בצע הידוק כמו שהסברתי רק בלי דלת הבגאז', את הדלת אתה יכול לקשור כלפי מטה עם כל חבל, אם אין בחלק הפנימי של הדלת איפה להתפס (ואני מאמין שיש, חייב להיות שם מנגנון נעילה), אתה יכול אפילו לקשור על הבסיס של הוישר האחורי מהצד החיצוני, רק תעשה את זה ממש על הבסיס, לא על זרוע הוישר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני אנסה לצלם את זה מחר

אין צורך, הצלחתי לקפל, תודה!

בקו ישר גם עם הקיפול אמנם נשאר בערך 1.40 להכניס לפני שזה ייתקע בכסא המקופל, אבל באלכסון נראה לי שייכנס אפילו 1.60 ככה...

פורסם
אם אין בבגאז' נקודות עיגון, אתה יכול לפתוח את הרצועה למקסימום, לתפוס וו אחד בציר של הכסא האחורי (בא נגיד בשמאלי), לחבוק את הספה, לעלות לדלת, להתפס שם על הזיז של הנעילה (בין אם זה זכר או נקבה) להמשיך לחבוק את הספה ולהגיע לציר הימני של הכסא האחורי.

הדק ידנית את הרצועה, ברגע שהיא מתוחה, לתת איזה 2-3 הידוקים עם הראצט (לא יותר מידי, אחרת תעוות את הדלת האחורית) ואתה מוכן לנסיעה.

במידה ואתה לא מעוניין לחבוק את דלת הבגאז', בצע הידוק כמו שהסברתי רק בלי דלת הבגאז', את הדלת אתה יכול לקשור כלפי מטה עם כל חבל, אם אין בחלק הפנימי של הדלת איפה להתפס (ואני מאמין שיש, חייב להיות שם מנגנון נעילה), אתה יכול אפילו לקשור על הבסיס של הוישר האחורי מהצד החיצוני, רק תעשה את זה ממש על הבסיס, לא על זרוע הוישר.

לא ממש הבנתי איך להיתפס על הזיז נעילה, אני מפחד שאם אני אעביר שם איזשהי רצועה (בכך דרך שהיא) מתוחה, אני איכשהוא אעוות את הזיז ומנגנון הסגירה ייהרס, אין סיכון כזה?

פורסם

את הדלת אפשר לקשור עם כל חבל ניילון. ממש לא בעיה. כמו שהציעו אפשר מבסיס המגב לקשור לנקודת עיגון של השלדה בתחתית הרכב אם תמצא כזו.

אם הדלת של הבגאז' רק קצת לא סגורה אז אתה לא צריך משולש, סע בזהירות ובעדינות ותהנה מהספה.

אני הייתי נמנע מעליות חדות בנסיעה כזו (למשל שיפוע בעליה של חניון) כדי שהספה לא תפעיל לחץ על הדלת האחורית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...