Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום כולם,

 

הפריוס שברשותנו כמעט 7 שנים הושבת בגלל תאונה (לכולם שלום :-D) וכעת שוקלים האם להחליף לפריוס חדשה (מאוד מרוצים מהפריוס) או למשפחתית רגילה (האוריס ההיברידית נופלת בגלל שדה ראיה לא נוח אחורנית - כלומר בחלון האחורי).

כמות הנסיעה הממוצעת היא מתחת ל- 20K ק"מ בשנה ולכן על אף האהדה לרכב "ירוק" אין לו העדפה כלכלית ממשית.

הרכב צריך לשמש את אמא שלי שנוסעת בעיקר לבדה נסיעות בינעירונית ומעט נסיעות עירוניות, והיא לא אוהבת רכבים קטנים אלא משפחתיים.

שיקולים נוספים הם אמינות ובטיחות (שיקולים של נוחות או חוויית נהיגה לא ממש חשובים).

 

רכבים נוספים שעלו על הפרק: פורד פוקוס וסוזוקי קרוסאובר.

נשמח להצעות לרכבים חדשים (אפשר משומשים שנת 2012 ומעלה) כשהסכום הרצוי הוא בין 120,000 ש"ח ל-150,000 עם אפשרות לחריגה.

 

(ושאלה לא לגמרי קשורה, האם יש אינפורמציה על הפריוס שתגיע ב2015? והאם זה אמור להשפיע לרעה על המחיר של פריוס חדשה שנקנית כעת?)

תודה :)

עריכה אחרונה על ידי Satyam Sat Yam
×
×
  • תוכן חדש...