Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עורבים נגד הכלב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה מה תעשה כשחתול יטרוף לך יונה שעולה 200$

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בורי?

לוקוס.

לוקוס?

חלאס!! לא בורי, לא לוקוס, תגיד אתה

מישהו קרא לי?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם (נערך)

ממעבר מהיר על תוצאות חיפוש, ככל הנראה אחת מהרשויות שיכולות לעזור לך היא רשות הטבע והגנים.

(ומניסיון שלי עם מטרד של "דבורים" יש גם במשרד החקלאות חבר'ה מקצועיים ואדיבים שמציעים פתרונות לא אלימים. נדמה לי שדיברתי עם אלון בר באגף לוחמה במזיקים

http://www.sviva.gov.il/InfoServices/ContactUs/AddressPhone/Pages/PhoneAndAddress.aspx).

ועוד פיתרון שמציע מישהו בטוקבק מס 30 בכתבה הרלבנטית הבאה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3397461,00.html

לצורך הנוחות אני מצטט את התגובה מהכתבה:

"

30. פתרון נפלא, פשוט, ולא אלים:‏(09.05.07)

לתלות בחצר, במקום שבולט לכיוון השמיים (כלומר לא מתחת עץ ולא מתחת פרגולה, אלא במקום ריק) בלון שמצוייר עליו פרצוף גדול (מהבלונים הכסופים האלה, עם ציור של מיקי-מאוס או פיקצ'ו וכו'), וממולא בהליום. כאשר העורבים רואים פרצוף עם עיניים גדולות, הם פוחדים ולא מתקרבים. ניתן לקנות בלון כזה בחנות, ההליום נשאר כמה ימים (לפחות שבוע, תלוי במזג האוויר), וברוב החנויות יסכימו שתחזרו למילוי הליום מחדש, כאשר הבלון "נחלש". בכל אופן, בדרך-כלל הבעיה נפתרת ללא צורך במילוי נוסף. לפני מספר שנים נפל גוזל בחצר ביתי, הכלב שלי תפש אותו והחל לרוץ אתו בחצר. ניסיתי להציל את הגוזל, אולם כשהצלחתי לחלצו מפיו, הוא כבר היה מת. השלכתי אותו בשדה מאחורי החצר. העורבים קישרו את הכלב ואותי למות הגוזל ומייד החלו לתקוף אותנו, וכך כל אימת שיצאנו מפתח הבית. כאשר חיפשתי פתרונות לבעיה, הציעו לי את הפתרון הנ"ל, שעבד נפלא! במשך זמן רב לא היו יותר עורבים מסביב לביתנו (זמן רב - יותר משנה אחת).

"

אחרי שאני רואה את ההתקפות המתוכננות והמתוחכמות על הכלב שלך, אני לא בטוח שהם יפחדו לפוצץ בלון / כדור. אבל אין לך מה להפסיד.

ובינתיים שמור יותר על הכלב כי הם נראים מאוד נחושים וברפרוף על תוצאות החיפוש נראה שהם מצליחים לפגוע בכלבים וחתולים כשהם רוצים.

בהצלחה ותעדכן בהמשך :-)

עריכה אחרונה על ידי lior218
תוספת מידע
:-D

פורסם

מה זה משנה כמה היונה עולה בעל חיים ערכו לא נמדד בדולרים. יש אמצעים אחרים למנוע מחתול להגיע לשובך.

מי שיורה בחתול בגלל יונה הוא סתם בן יונה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני מקווה שאתם מבינים שאני מדבר על הרובה עם הכדורים הקטנים הכתומים.

ברור שהוא כואב ופוצע וזה גם לא בסדר אבל הוא לא הורג בשום מצב.

אני לא מצדיק את השימוש אבל כשאין ברירה אז אין ברירה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אז כשחתול שרט את הכלבה שלי, הייתי צריך לתת לה להחזיר ולסגור עניין?

לא לעניין ואפשר לפתור את זה בדרכים אחרות.

אגב, התגובה האחרונה שלך רק מחמירה את המצב. אולי עדיף שלפחות פה, לא תגיב כך.

פורסם
ממעבר מהיר על תוצאות חיפוש, ככל הנראה אחת מהרשויות שיכולות לעזור לך היא רשות הטבע והגנים.

(ומניסיון שלי עם מטרד של "דבורים" יש גם במשרד החקלאות חבר'ה מקצועיים ואדיבים שמציעים פתרונות לא אלימים. נדמה לי שדיברתי עם אלון בר באגף לוחמה במזיקים

http://www.sviva.gov.il/InfoServices/ContactUs/AddressPhone/Pages/PhoneAndAddress.aspx).

ועוד פיתרון שמציע מישהו בטוקבק מס 30 בכתבה הרלבנטית הבאה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3397461,00.html

לצורך הנוחות אני מצטט את התגובה מהכתבה:

"

30. פתרון נפלא, פשוט, ולא אלים:‏(09.05.07)

לתלות בחצר, במקום שבולט לכיוון השמיים (כלומר לא מתחת עץ ולא מתחת פרגולה, אלא במקום ריק) בלון שמצוייר עליו פרצוף גדול (מהבלונים הכסופים האלה, עם ציור של מיקי-מאוס או פיקצ'ו וכו'), וממולא בהליום. כאשר העורבים רואים פרצוף עם עיניים גדולות, הם פוחדים ולא מתקרבים. ניתן לקנות בלון כזה בחנות, ההליום נשאר כמה ימים (לפחות שבוע, תלוי במזג האוויר), וברוב החנויות יסכימו שתחזרו למילוי הליום מחדש, כאשר הבלון "נחלש". בכל אופן, בדרך-כלל הבעיה נפתרת ללא צורך במילוי נוסף. לפני מספר שנים נפל גוזל בחצר ביתי, הכלב שלי תפש אותו והחל לרוץ אתו בחצר. ניסיתי להציל את הגוזל, אולם כשהצלחתי לחלצו מפיו, הוא כבר היה מת. השלכתי אותו בשדה מאחורי החצר. העורבים קישרו את הכלב ואותי למות הגוזל ומייד החלו לתקוף אותנו, וכך כל אימת שיצאנו מפתח הבית. כאשר חיפשתי פתרונות לבעיה, הציעו לי את הפתרון הנ"ל, שעבד נפלא! במשך זמן רב לא היו יותר עורבים מסביב לביתנו (זמן רב - יותר משנה אחת).

"

אחרי שאני רואה את ההתקפות המתוכננות והמתוחכמות על הכלב שלך, אני לא בטוח שהם יפחדו לפוצץ בלון / כדור. אבל אין לך מה להפסיד.

ובינתיים שמור יותר על הכלב כי הם נראים מאוד נחושים וברפרוף על תוצאות החיפוש נראה שהם מצליחים לפגוע בכלבים וחתולים כשהם רוצים.

בהצלחה ותעדכן בהמשך :-)

אקנה בלון כזה היום ואעדכן בהמשך על המתרחש!

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

היי,

מניסיון קודם עם עורבים (פלישה לטריטוריה שלהם בזמן שהיו שם גוזלים),

אני יכול להגיד שעורבים מפחדים בעיקר ממקלות,

בפעם הבאה שעורבים עושים לכלב שלך "כיפה אדומה" - צא לחצר ותניף את המקל כלפי מעלה = זה יבריח אותם באותו הרגע,

וכמו שאמור לפני - לעורבים זכרון טוב, הם יזכרו שבשטח שלך עומד בן אדם עם מקל מונף כלפי מעלה.

נשמע מצחיק אבל שווה לך לנסות!

פורסם

אני מציע לך לא להתערב באופן ישיר או שהם יקלטו אותך כאיום זהה לכלב ויעשו לך את אותם תרגילי קמיקזה בכל פעם שתעיז לצאת מהבית (או כשתגיע הבייתה ותרצה לצאת מהרכב).

לדעתי האישית, תחכה קצת שהגוזל יפרח והם יסיימו עם זה, בינתיים הכלב נראה די מבסוט מהצעצועים החדשים :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נראה בסרטון כאילו יש לך עורב קבוע בתוך העדשה.

אולי יכול לשמש כפתרון לקנות נפץ ''נחש'' כ-500 פיצוצים, לא נראה מישהו יתקרב לאזור שלך אחרי כזה דבר אפילו השכנים.

:lol:

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם
אני מציע לך לא להתערב באופן ישיר או שהם יקלטו אותך כאיום זהה לכלב ויעשו לך את אותם תרגילי קמיקזה בכל פעם שתעיז לצאת מהבית (או כשתגיע הבייתה ותרצה לצאת מהרכב).

לדעתי האישית, תחכה קצת שהגוזל יפרח והם יסיימו עם זה, בינתיים הכלב נראה די מבסוט מהצעצועים החדשים :lol:

לא חשבתי להתערב באופן אישי, אבל אני לא חושב שיש גוזל בסביבה, הנושא התחיל עם אחד מהעורבים שהיה בא לחפש תולעים או אני לא יודע מה בדשא, במשך תקופה ארוכה מאוד הכלב הבריח אותו כל פעם שהגיע לדשא והעורב היה עף לחוט החשמל מקרקע קצת ומנקר את החוט, מאז שהצטרף אליו החבר הם התחילו לתקוף- תאכלס נראה לי שהחבר שלו השפיע עליו לרעה :loco:

נראה בסרטון כאילו יש לך עורב קבוע בתוך העדשה.

אולי יכול לשמש כפתרון לקנות נפץ ''נחש'' כ-500 פיצוצים, לא נראה מישהו יתקרב לאזור שלך אחרי כזה דבר אפילו השכנים.

:lol:

כן וגם הכלב שלי ששומע זיקוקים או פיצוצים מהסוג הנ"ל וקרוב שנייה מלקבל התקף לב.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

סביר להניח שהם זוממים על האוכל שלו, עורבים מתים על אוכל של כלבים.

תמנע מהשארת אוכל בקערה סתם ככה, או שהאוכל נאכל, או שאתה לוקח את הצלחת (שדרך אגב, זו עצה נכונה לגבי כל כלב).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...