Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוו"ד על "תמיר סוכניות"

kamradkin
שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שבוע טוב,חברים!

הייתי רוצה לקבל חוו"ד על החברת תמיר סוכניות הממוקמת בנתניה ובמודיעין. האם מישהו רכש/שכר/לקח רכב בליסינג מהחברה הזאת?

ראיתי פרסום שלהם גבי ספארק חדשה ב-670 ש"ח * 36-60 תשלומים. מה היתרון שלם לעומת היבואן (שגם מאפשר לרכוש רכב ללא מזומנים, במימון מלא).

תודה מראש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. תמיר בד"כ מוכרים מכוניות 0 ק"מ מליסינג ואני מניח שזה המקרה גם כאן. כך שמחיר הבסיס נמוך יותר.

2. יתכן שיש הבדלים בריבית בין ההצעה של תמיר להצעת UMI.

3. קניתי משם כמה פעמים וייתכן שאעשה זאת שוב בעתיד (גלוי נאות: אחד המנהלים של תמיר סוכנויות הוא שכן, חבר ויושב מאחורי בבית הכנסת :))

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. תמיר בד"כ מוכרים מכוניות 0 ק"מ מליסינג ואני מניח שזה המקרה גם כאן. כך שמחיר הבסיס נמוך יותר.

2. יתכן שיש הבדלים בריבית בין ההצעה של תמיר להצעת UMI.

3. קניתי משם כמה פעמים וייתכן שאעשה זאת שוב בעתיד (גלוי נאות: אחד המנהלים של תמיר סוכנויות הוא שכן, חבר ויושב מאחורי בבית הכנסת :))

zvit, תודה על התגובה, ידידי! בפרסום שלהם מדובר ברכב חדש, אז תהיתי מה תכלס הבדל בין לקנות אצלם ואצל היבואן. נדמה לי שאצל שניהם אין ריבית על תשלומים. חבר ושכן זה מצויין. מעניין אם לקוח "רגיל" יקבל אותו יחס כמו שלקוח-חבר. :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב המוצע הוא אכן חדש לגמרי אבל כבר רשום על שמם ונמכר במחיר זול משמעותית מהיבואן. רמת השירות שם גבוהה מאד גם לאלו שאינם שכנים/מקורבים.

וולוו XC40 T3 Momentum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב המוצע הוא אכן חדש לגמרי אבל כבר רשום על שמם ונמכר במחיר זול משמעותית מהיבואן. רמת השירות שם גבוהה מאד גם לאלו שאינם שכנים/מקורבים.

ז"א, הם מוכרים רכב יד 1?

עריכה אחרונה על ידי kamradkin
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בררתי אתם:

1) כמו שאמרתי כלי הרכב המוצעים - יד 1 עם 0 ק"מ.

2) הוא מציע ספארק 1.2 ל-UMI אין במלאי והם מציעים ספארק 1.0.

3) אצלו התשלומים גמישים יותר ואפשר לקבל הלוואת בלון לפי יכולת ההחזר של הלקוח.

וולוו XC40 T3 Momentum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי בליסינג שלהם עד ללפני שנה בערך (ואז שיניתי עבודה) אז המידע רלוונטי למועד כתיבתו ככל הידוע לי.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי בליסינג שלהם עד ללפני שנה בערך (ואז שיניתי עבודה) אז המידע רלוונטי למועד כתיבתו ככל הידוע לי.

תודה על תגובתך! במקביל, אני בודק אפשרות של ליסינג פרטי באלבר. יש להם תכנית מעניינת ל-18 חודשים. אז פשוט מחזירים את הרכב. מרוב התגובות פה בפורום הבנתי שהם לא כ"כ טובים בשירות. יש לך איזשהו ניסיון איתם?

מעניין גם אם יש לצביקה מה להוסיף. :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...