Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה זמן ביחד? קנית לה בעבר והכל עבר בשלום?

אפשרי יום ספא ביחד\ערב רומנטי (או שניהם),תכשיט כלשהו,לא חסר

או שפשוט תשאל אותה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עשה חיפוש.

בכל מקרה אפשר להפתוח הימור כמה זמן ייקח עד שחברי הפורום יציאו לך לקנות לה צעצועי מין...

פורסם

צעצועי מין.. (מי הימר? מי זכה? אחוזים אלי בבקשה)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עציץ יפה בצורה של אסלה אבל תגיד לה שלא מחרבנים בזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עזוב, חלקם די יקרים, הוא לא כתב תקציב

אם באמת אין הגבלת תקציב: Sybian

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חצי שנה יחד?

אתה מרוצה מהזוגיות?

אם לא- שובר מתנה לאיזו חנות, עדיפות לכזו שאתה יודע שהיא לא אוהבת, זה יראה לה את הדלת החוצה...

אם כן- תנסה לשחזר אם שמעת אותה אמרת שבה לה לקנות משהו אבל היא נמנעת כי זה יקר מדי (תופעה שכיחה אצל נשים כחודש לפני יום ההולדת..).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שמע, יום הולדת 27 זה לא משהו מיוחד (לא מחליפים קידומת ולא כלום) וחצי שנה ביחד מחייב אותך למתנה יפה אך לא למשהו מטורף.

תעשה לה יום כיף איפשהו. לדוגמא צימר טוב ללילה אחד יכנס במסגרת התקציב, ביחד עם ארוחת ערב שאתה מכין.

עשיתי משהו דומה עם החברה שלי כשהיינו שנתיים ביחד, רק שבמקום להכין לה את הארוחה, הבאתי את המצרכים ואת המתכון והכנו ביחד (היא אוהבת לבשל) והיה סופש ממש כיפי.

אם אתה מעדיף משהו שלא מצריך תכנון מעבר ללזרוק כסף על משהו וכשיגיע הרגע לזרוק את המשהו עליה בצירוף "יום הולדת שמח" אז יש כל מיני אופציות אחרות.

ערכת שמני עיסוי (עלה לי בזמנו באזור ה450 שקלים) אם היא בקטע של זה

שובר זוגי לספא (נראה לי בנאלי, אבל כל אחד ומה שהוא אוהב)

מכשיר עיסוי איכותי (זה פחות או יותר במסגרת התקציב שלך)

לא חסרות אופציות, זה הכל תלוי בסוג הבן אדם שהיא. אם היא תעדיף מתנה חומרית (משהו שאתה פיסית) או משהו חוויתי (יום כיף לדוגמא)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

הבחורה אוהבת ספרים?

קנה לה את שושלת הספרים "50 גוונים של......." (יש כבר איזה 3-4 ספרים), היא גם תהנה לקרוא, על הדרך עלולה להדלק מינית ולך תדע איזה טריקים היא תלמד שם!!

:lol:

אישית אני לא מת על מתנות יומהולדת בסגנון ספא, זה מתנה בסגנון "לא היה לי מושג מה לקנות או כוח להפעיל את הראש ביצירתיות אז ספא סגר פינה".

אתם חצי שנה יחד, אתה לא חייב לקנות מתנה ב-500-700 שקלים, אתה יכול לקנות גם ב-200 שקלים ואף פחות, העיקר שהיא תקבל את המתנה והדבר הראשון שיעלה לה בראש זה שבאמת השקעת מחשבה בעניין ולא יצאת ידי חובה (תכל'ס- זה מה שמעניין נשים, המחשבה שאתה משקיע).

פורסם

מסכים איתך עידן, בגלל זה כתבתי שלדעתי זה בנאלי.

ומה שכתבת בנוגע להשקעה זה נכון, אבל זה הדבר הכי מלחיץ שיכלת להגיד לגבר שמחפש מתנה לחברה :lol:

פורסם

לא בהכרח, הכל שאלה של טיב מערכת היחסים והפתיחות שבה.

באחד הימי הולדת של האקסית שלי הזמנתי אותה לבילוי בפוסיקט.....שנה לאחר מכן הזמנתי לה מסג' טנטרי.....ממסג'יסטית :lol:

קיבלתי רק שבחים על החשיבה מחוץ לקופסא, היא נהנתה פצצות, אתה יכול להבין שגם אני לא ממש סבלתי...

בקיצור, אם יש ראש טוב ופתיחות במערכת היחסים ופתיחות לנסות דברים חדשים ולא קונבנציונלים- אפשר להתפזר קצת מחוץ לקופסא.

• תוכן חדש...