Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז בהמלצת חבר אני מפרסם בקארספורום. הרכב הזה לא חדשני, לא הכי נוח, לא הכי מעוצב בעולם ולא הכי מאובזר בעולם, אבל אם יש משהו שקונה חולי הגה זה נהיגה אחת בו.

לפני שתשבור\י את הראש:

אני מפרט כאן את כל הבעיות שקיימות ברכב [וברור שאני לא ארשום דברים ברמה של ''מנוע מלוכלך'', כן? מדובר בבעיות מכל מיני אזורים ברכב שאני הייתי שמח לדעת שצריך לתקן לפני קנייה]:

-סאנרוף ידני [מאושר ברשיון] תקוע. דרוש מישהו עם יד מספיק טובה ושמן..

-תושבת כיסא נהג קדמי שבורה. זאת אומרת, אי אפשר להזיז את הכיסא אחורה וקדימה, צריך לרתך שם חלק מסויים.

-צמיגים אחוריים במצב בינוני. [הקדמיים חדשים מתאריך הטסט].

-2 מחזיקים למגני שמש חסרים.

-פלסטיק כיסוי לידית הדלת הפנימית חסר.

-המזגן לא עובד.

-פילטר אוויר לא מקורי. זאת הבעיה הכי גדולה מבחינתי, ואני אסביר: המנוע הוחלף לפני 3 שנים לאחר שהישן שבק חיים. המנוע שהתקנתי הוא 1.6 של קסארה מאותו דור, ובמהלך 3 השנים האלה- גרתי כשנה בקנדה וטיילתי עוד 8 חודשים בדרום אמריקה.. בכל ה3 שנים האלה, כל פעם שהייתי בארץ חיפשתי פילטר אויר מתאים כי לא הזמינו לי אותו עם המנוע, וברגע שהייתי קרוב למשהו כבר נסעתי שוב [עשיתי הלוך חזור של חצאי שנה..]. בשורה התחתונה, המנוע עדיין במצב חדש, כי לא עבר יותר מ-25K ק"מ. אבל הוא לא יעבוד כמו שצריך, לא יוציא את כל הכוח שלו ולא ינצל טוב את הדלק עד שיוחלף לו הפילטר אויר [כרגע יש פילטר אויר פתוח שלא מתאים לו].

-חסרה התושבת רמקולים שמכסה את הבגאז' [זאת שעושים בה בדר"כ חורים לרמקולים אחוריים], אין מערכת סטריאו.

אני משער שסה"כ השקעה כדי שהרכב ייסע מושלם בלי בעיה אחת!- 3K שקלים.

אני קניתי את הרכב לפני 5 שנים, והגיע הזמן שלי להיפרד ממנו.

הוא במצב מצויין לגילו, נראה מעולה [תמונות מצורפות], ואין לו מכות בשאסי או עיוותים כלשהם.

שנת 99

יד 8

מנוע 1.6

רדיאטור עם מאוורר כפול

זוג צמיגים חדשים

ברקסים אחוריים חדשים [רפידות]

הגה כוח

עבר 175K ק"מ

טסט עד 2.2015

המחיר המוצע הוא 17K שקל- סופי! חייב להימכר לפני הקיץ!!

אם מישהו חושב שהמחיר גבוה, נא לא להתקשר ולנסות לשכנע אותי... השקעתי בו המון.

זאת ראלי דור 2 מקורית [ניתן לבדוק בקלות], הרכב שוקל פחות מ-700 ק"ג ולא סתם נתקעתי איתו 5 שנים.. אי אפשר לנהוג בו למכולת בלי לחייך. מיותר לציין- ננהג בזהירות משנה באופן קבוע, בלי קריעות מיותרות וקורסים למיניהם, וטופל היטב!

אז כל הקודם זוכה, לפרטים- הודעה בפרטי.

רענן, חיפה

DSC_0467.jpg

DSC_0591.jpg

פיג'ו, הארי שבמכוניות.

רענן, הארי שבנהגים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מחיפה

שנת 99

מנוע 1.6 חדש שעבר פחות מ-30K ק"מ

רדיאטור עם מאוורר כפול

זוג צמיגים חדשים

ברקסים אחוריים חדשים [רפידות]

הגה כוח

עבר 175K ק"מ

נראית מעולה! עם טמבון קדמי של 106 מהדגמים המאוחרים, צבע שנהב לבן חדש וסאנרוף (מאושר ברשיון).

ראלי מקורית! ללא שיפורים וללא תוספות מיותרות.. מקורית

טסט עד 2.2015

מחיר ברצפה לרכב אגדי!

מכירה או החלפה באופנוע שטח.

כל הקודם זוכה.. לפרטים 0507505090

אני סטודנט לכן לא יכול לענות תמיד, אז אפשר לשלוח הודעה

DSC_0591.jpg

DSC_0467.jpg

פיג'ו, הארי שבמכוניות.

רענן, הארי שבנהגים.

• תוכן חדש...